Difference between revisions of "A Random Duck Token Gift/fi"

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
(removed template, fixed links)
(fixed grammar)
Line 16: Line 16:
 
}}
 
}}
  
'''Satunnainen ankkapolettilahja''' on [[Action item/fi|toimintaesine]], joka antaa yhden [[Duck Token/fi|ankkapoletin]] satunnaiselle pelaajalle sen hetkisellä palvelimella, kun sen käyttää. Esinenn voi anoistaan käyttää kerran, ja jokaiselle pelaajalle sillä palvelimella saa viestin anteliaisuudestasi. Käyttäjät, jotka käyttävät Satunnaisen ankkapolettilahja -toimintoesineen, eivät saa koskaan ankkapoletti -työkalua omasta lahjastaan.
+
'''Satunnainen ankkapolettilahja''' on [[Action item/fi|toimintaesine]], joka antaa yhden [[Duck Token/fi|ankkapoletin]] satunnaiselle pelaajalle sen hetkisellä palvelimella, kun sen käyttää. Esineen voi ainoastaan käyttää kerran, ja jokaiselle pelaajalle palvelimella tulee ilmoitus anteliaisuudestasi. Käyttäjät, jotka käyttävät Satunnaisen ankkapolettilahja -toimintoesineen, eivät saa koskaan ankkapoletti -työkalua omasta lahjastaan.
  
 
== Päivitys historia ==
 
== Päivitys historia ==

Revision as of 21:10, 21 July 2015

Satunnainen ankkapolettilahja on toimintaesine, joka antaa yhden ankkapoletin satunnaiselle pelaajalle sen hetkisellä palvelimella, kun sen käyttää. Esineen voi ainoastaan käyttää kerran, ja jokaiselle pelaajalle palvelimella tulee ilmoitus anteliaisuudestasi. Käyttäjät, jotka käyttävät Satunnaisen ankkapolettilahja -toimintoesineen, eivät saa koskaan ankkapoletti -työkalua omasta lahjastaan.

Päivitys historia

8. joulukuuta 2014 -päivitys (End of the Line -päivitys)

  • [Dokumentoimaton] Lisäsi Satunnainen ankkapolettilahja -työkalun.

7. tammikuuta 2015 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Poisti Satunnaisen ankkapolettilahja -työkalun Mann Co. -tuoteluettelosta.

Katso myös