Difference between revisions of "Itemtest/fi"

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
m
(removed "being translated" template)
 
Line 1: Line 1:
 
{{DISPLAYTITLE:Itemtest}}
 
{{DISPLAYTITLE:Itemtest}}
{{trans}}
 
 
 
{{stub}}
 
{{stub}}
 
{{Map infobox
 
{{Map infobox

Latest revision as of 11:38, 23 July 2015

Itemtest
Item test.jpg
Perustiedot
Tiedostonimi: itemtest
Tekijä(t): Valve
Kartan esineet
None
Map Overview
Itemtest overview.png
Miltäs luoti tuntuu? Hyvältä? Noh? (How's that bullet feel? Feel good? Huh?)
Sniper tekee yleissilmäystä vasta luotuun aseeseensa.

Itemtest on kokeilukartta, joka julkaistiin Australian Christmas -päivityksen mukana. Se on muunneltu versio BLUn syntymishuoneesta komentopiste kartasta Gorge.

Kartta antaa kehittelijöiden testata tekeleitään helposti muokattavassa ympäristössä, jossa voi nopeasti tallentaa ja ladata monta erillaista kokoonpanoasetelmaa.

Toiminnallisuus

Konsolikomento "testitem" näyttää esinekokeiluvalikon, joka sisältää itsetehtyjen mallien lisäämisvaihtoehdon. Kullekin luokalle voidaan asettaa neljä esinettä.

Kokeiluvalikkossa voi myös lisätä ja manipuloida useita botteja erilaisilla käyttäytymisillä (kuten juokseminen, hiipiminen, jne). Toinen komento "testitem_botcontrols" näyttää pienemmän HUD-valikon, jossa bottien käyttäytyminen voidaan nopeasti muuttaa ilman kokonaista kokeiluvalikkoa, mikä tekee sen hyödylliseksi bind-komennoksi tietylle näppäimelle.

Valikko antaa käyttäjän myös tallentaa ja ladata nopeasti itse tekemiään kokoonpanoja. Kokoonpanot tallennetaan tiedostoihin ".itf"-tiedostopäätteellä, ja ne tallennetaan oletuksena pelaajan cfg-kansioon /team fortress 2/tf/cfg/.

Galleria

Katso myös

Ulkopuoliset linkit