Főoldal

From Team Fortress Wiki
< Main Page
Revision as of 22:13, 21 August 2020 by Tark (talk | contribs) (Undo edit by AuroraBorreal (Talk) (2803565))

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
English · русский · français · Deutsch · polski · português do Brasil · suomi · español · Nederlands · 中文(简体)‎ · 中文(繁體)‎
العربية · čeština · dansk · magyar · italiano · 日本語 · 한국어 · norsk bokmål · português · română · svenska · Türkçe
Tartalomjegyzék
Kiemelt cikk — Mérnök Frissítés
A Mérnök Frissítés egy jelentős tartalomfrissítés, melynek leglényegesebb újdonságai kimondottan a Mérnök karakterosztályt érintették. A frissítést 2010. július 5-én jelentették be, majd a 2010. Július 8-i Javítás során adták hozzá a játékhoz.

A Mérnök Frissítés különlegessége abban rejlett, hogy a frissítéséhez kapcsolódó tartalmak rendszeres időközönkénti beharangozása helyett, minden 25. Arany franciakulcs megtalálását követően láttak napvilágot friss részletek az újdonságokról. Mivel a megszerezhető franciakulcsok számát 100 darabban maximalizálták, ebből adódóan 4 bejelentés vezetett a frissítés megjelenéséig, melynek keretében a Mérnök számára kiadott fegyverek valamint új pályák mellett bemutatkozott egy vadonatúj központi játékelem, a hordozás is.

Engineer Update
Olvasd tovább – Kiemelt cikkek projekt – Korábbi kiemelt cikkek
  
Tudtad-e…
  • ...hogy a Sonic & All Star Racing Transformed-ben szerepelt a RED Piró, Gépágyús és a Kém, de a Kém cigarettája el lett távolítva nehogy a játék korosztálya Teen-re vagy "13 éves felülieknek" változzon dohányzás ábrázolása miatt, de a Kém egyik alap animációja arról árulkodik hogy a kezével kiveszi és visszarakja a cigarettát a szájába?
  • ...hogy a játék nagyobb eséllyel ad kritet sok ellenség megölése után, hogy emlékezetes ölésekben legyen részed?
  • ...hogy a játékbeli naptár 1968. júniusa szerdán kezdődik, de igazából szombaton?
Írj te is egy tényt – Még több "Tudtad-e" – Korábbi kiemelt tények
Team Fortress Wiki
Team Fortress Wiki Statistics: 63,787 articles – 112,334 uploaded images & media – 118,381 registered users – 18,112,630 edits since June 8, 2010