Difference between revisions of "Sniper Rifle/ro"

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
m (Daune)
m (Applied filters to Sniper Rifle/ro (Review RC#158256))
Line 17: Line 17:
 
{{Quotation|'''The Sniper''' on headshots.|You'll be needin' another use for that neck!|sound=Sniper_specialcompleted03.wav}}
 
{{Quotation|'''The Sniper''' on headshots.|You'll be needin' another use for that neck!|sound=Sniper_specialcompleted03.wav}}
  
'''Pușca cu lunetă''' este arma primară a [[Sniper/ro|Sniperului]]. Acesta constă dintr-un stoc de lemn echipat cu un tub de metal lung de acţiune şi cui, un telescop ataşat la început, plus un punct laser emiţător de ochire sigură de precizie.
+
'''Pușca cu lunetă''' este arma primară a [[Sniper/ro|Sniperului]]. Acesta constă dintr-un stoc de lemn echipat cu un tub de metal lung de acțiune și cui, un telescop atașat la început, plus un punct laser emițător de ochire sigură de precizie.
  
Puşca are o precizie excelenta, fără a micșora sau mării daunele in funcție de distanță, şi este unul din cele două arme cu o privire zoom. Afișajul zoom are un metru de încărcare şi un mic punct roşu sau albastru în centru (punct laser). Când se aplică zoom-ul, metrul de încărcare creşte treptat, de la 0% la 100% în timpul 4 secunde indicând daunele care se vor face de către împuşcătură. Punctul laser al culorii echipei tale va apărea unde țintești cand aplici zoom-ul. Dimensiunea punctului va crește odată cu metrul de încărcare. Metrul de încărcare se resetează la 0% după ce s-a tras un foc, sau când închizi zoom-ul. Prin urmare jucătorii trebuie să aplice zoom-ul în continuu pe un inamic dacă doresc să facă daunele complete împotriva inamicului. În timp ce aplici zoom-ul, viteza de deplasare a clasei este încetinită la 27%, si chiar mai mult la 0.01% la ghemuire. În plus, zoom-ul nu poate fi aplicat atunci când Sniperul sare sau cade. Trăgând Pușca cu lunetă fără să aplici zoom-ul va face daune minore. În cazul in care un jucător nimerește capul inamicului, acest lucru va duce la un [[Headshot]], automat devenind [[Lovitură Critică]]. Ca urmare, Pușca cu lunetă este incapabilă de a face Lovituri critice în orice alt mod (cu excepția [[Umilirii]] sau cu [[Kritzkrieg]]). Headshot-urile nu pot fi făcute dacă Sniperul trage fără a folosii luneta.
+
Pușca are o precizie excelenta, fără a micșora sau mării daunele in funcție de distanță, și este unul din cele două arme cu o privire zoom. Afișajul zoom are un metru de încărcare și un mic punct roșu sau albastru în centru (punct laser). Când se aplică zoom-ul, metrul de încărcare crește treptat, de la 0% la 100% în timpul 4 secunde indicând daunele care se vor face de către împușcătură. Punctul laser al culorii echipei tale va apărea unde țintești cand aplici zoom-ul. Dimensiunea punctului va crește odată cu metrul de încărcare. Metrul de încărcare se resetează la 0% după ce s-a tras un foc, sau când închizi zoom-ul. Prin urmare jucătorii trebuie să aplice zoom-ul în continuu pe un inamic dacă doresc să facă daunele complete împotriva inamicului. În timp ce aplici zoom-ul, viteza de deplasare a clasei este încetinită la 27%, si chiar mai mult la 0.01% la ghemuire. În plus, zoom-ul nu poate fi aplicat atunci când Sniperul sare sau cade. Trăgând Pușca cu lunetă fără să aplici zoom-ul va face daune minore. În cazul in care un jucător nimerește capul inamicului, acest lucru va duce la un [[Headshot]], automat devenind [[Lovitură Critică]]. Ca urmare, Pușca cu lunetă este incapabilă de a face Lovituri critice în orice alt mod (cu excepția [[Umilirii]] sau cu [[Kritzkrieg]]). Headshot-urile nu pot fi făcute dacă Sniperul trage fără a folosii luneta.
  
 
Jucătorii atenți pot vedea culoarea echipei punctului laser al Puștii cu lunetă ce va apărea pe pereți sau podea, oriunde Sniperul țintește in acel moment. Sniperii pricepuți pot evita această problemă, țintind intenționat obiectele din prim-plan, atrăgând inamicii într-un fals sentiment de securitate.
 
Jucătorii atenți pot vedea culoarea echipei punctului laser al Puștii cu lunetă ce va apărea pe pereți sau podea, oriunde Sniperul țintește in acel moment. Sniperii pricepuți pot evita această problemă, țintind intenționat obiectele din prim-plan, atrăgând inamicii într-un fals sentiment de securitate.

Revision as of 08:40, 7 November 2010

Template:Targeted

Template:Weapon infobox

You'll be needin' another use for that neck!
The Sniper on headshots.

Pușca cu lunetă este arma primară a Sniperului. Acesta constă dintr-un stoc de lemn echipat cu un tub de metal lung de acțiune și cui, un telescop atașat la început, plus un punct laser emițător de ochire sigură de precizie.

Pușca are o precizie excelenta, fără a micșora sau mării daunele in funcție de distanță, și este unul din cele două arme cu o privire zoom. Afișajul zoom are un metru de încărcare și un mic punct roșu sau albastru în centru (punct laser). Când se aplică zoom-ul, metrul de încărcare crește treptat, de la 0% la 100% în timpul 4 secunde indicând daunele care se vor face de către împușcătură. Punctul laser al culorii echipei tale va apărea unde țintești cand aplici zoom-ul. Dimensiunea punctului va crește odată cu metrul de încărcare. Metrul de încărcare se resetează la 0% după ce s-a tras un foc, sau când închizi zoom-ul. Prin urmare jucătorii trebuie să aplice zoom-ul în continuu pe un inamic dacă doresc să facă daunele complete împotriva inamicului. În timp ce aplici zoom-ul, viteza de deplasare a clasei este încetinită la 27%, si chiar mai mult la 0.01% la ghemuire. În plus, zoom-ul nu poate fi aplicat atunci când Sniperul sare sau cade. Trăgând Pușca cu lunetă fără să aplici zoom-ul va face daune minore. În cazul in care un jucător nimerește capul inamicului, acest lucru va duce la un Headshot, automat devenind Lovitură Critică. Ca urmare, Pușca cu lunetă este incapabilă de a face Lovituri critice în orice alt mod (cu excepția Umilirii sau cu Kritzkrieg). Headshot-urile nu pot fi făcute dacă Sniperul trage fără a folosii luneta.

Jucătorii atenți pot vedea culoarea echipei punctului laser al Puștii cu lunetă ce va apărea pe pereți sau podea, oriunde Sniperul țintește in acel moment. Sniperii pricepuți pot evita această problemă, țintind intenționat obiectele din prim-plan, atrăgând inamicii într-un fals sentiment de securitate.

Daune

Mai Vezi: Daune
 • Bază: 50 (0% încărcat sau fără lunetă), 150 (100% charge)
  • Daunele cresc cu 1 pentru fiecare 1% încărcat.
 • Bodyshot: 43-57 (0% încărcat sau fără lunetă), 128-172 (100% încărcat)
 • Headshot (folosind doar luneta): 150 (0% încărcat), 450 (100% încărcat)
  • Daunele cresc cu 3 pentru fiecare 1% încărcat.
 • Mini-Crit: 67.5 (0% încărcat sau fără lunetă), 202.5 (100% încărcat)
  • Daunele cresc cu 1.35 pentru fiecare 1% încărcat.
 • Lovitură Critică (doar Umilire sau Kritzkrieg): 150

Notă: Dinstanța inamicului nu afectează daunele Puștii cu lunetă. Daunele sunt aproximative si determinate de comunitatea de testare.

Timpuri de funcționare

 • Interval între atacuri: 1.5
 • Este o întârziere de 200ms înainte de un Sniper aplicând zoom-ul poate face o Lovitură critică. (sursă)
 • Este o întârziere de 1 secundă înainte de daunele Sniperului utilizând zoom-ul sa crească.

Toate timpurile sunt măsurate în secunde. Timpurile sunt aproximative si determinate de comunitatea de testare.

Schimbări anterioare

Februarie 14, 2008 Patch

 • Se adaugă o întârziere mică (200ms) înainte ce un Sniper utilizând zoom-ul poate face o Lovitură critică.

Trivia

 • Sniperul defapt nu introduce niciodata un glonț nou in timp ce încarcă pușca cu lunetă. Acest lucru este posibil, unele puști cu lunetă pot face acest lucru, un exemplu fiind Springfield, ce are un încărcator, și scoate doar cartușul gol.
 • Când Pușca cu lunetă scoate un cartuș, cartușul iese prin partea opusă din orificiul de evacuare.

Galerie

Vezi deasemenea