ÜberLadning

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
An ÜberCharged Heavy
JEG ER SKUDSIKKER!
Heavy der fortæller om fordelene ved ÜberLadning

ÜberLadning (på engelsk ÜberCharge) er én af evnerne Medic besidder. Medic kan opbygge ÜberLadning når han: helbreder holdkammerater med sekundære våben, med Medicinerende Melodi hånet eller med Korsridderens Armbrøst, eller rammer en fjende med Übersaven. Hver helbrednings-værktøj har deres egen unikke effekt på ÜberLadningen, som Medic kan bruge når hans ÜberLadningsmeter er på 100%, med undtagelsen af Vaccinator, som kan lave ÜberLadninger i intervaller af 25%.

ÜberLadningsmeter

Imens at Medic har sit sekundære eller nærkampsvåben fremme, så der hvor man normalt ser sin mængde af ammunitionHUD'en, vil der være et lille meter som viser hvor meget ÜberLadning man har bygget. Hvis en venlig Medic helbreder en spiller eller er i spillerens sigtekorn, vil der dukke en holdfarvet kasse op på éns HUD, der viser den Medics brugernavn, navnet på det Medi-gevær de bruge og deres ÜberLadningsprocent (hvis en Medic bruger et Navneskilt på deres sekundære våben, vil dét navn blive vist fremfor hvilket slags Medi-gevær det er). En Medic som bruger Højtidelige Løfte og Spy vil også se denne informationskasse når deres sigtekorn hviler på en fjendtlig Medic.

At bygge ÜberLadning

ÜberLadningsmeteret bliver fyldt med forskellige hastigheder, alt efter hvilken tilstand Medics patient er i.

Rater

Healing tool State of target Fill rate Fill time
Medi-gevær <142,5% Helbred 2,50000% 40 sekunder
>142,5% Helbred 1,25000% 80 sekunder
>142,5% Helbred + 2nd Heal Beam 0,62500% 160 sekunder
Kritzkrieg <142,5% Helbred 3,12500% 32 sekunder
>142,5% Helbred 1,56250% 64 sekunder
>142,5% Helbred + 2nd Heal Beam 0,78125% 128 sekunder
Hurtige Fiks <142,5% Helbred 2,75000% 36.4 sekunder
>142,5% Helbred 1,37500% 72.8 sekunder
>142,5% Helbred + 2nd Heal Beam 0,68750% 145.5 sekunder
Vaccinator <100% Helbred 4,17500% 24 sekunder
100% - 142,5% Helbred 2,80000% 36 sekunder
>142,5% Helbred 1,40000% 72 sekunder
>142,5% Helbred + 2nd Heal Beam 0,70000% 144 sekunder


Noter

 • Under opsætningstiden vil Medics ÜberLadningsbar blive opfyldt tre gange så hurtigt, uanset hvor meget liv patienten har; at helbrede en spiller som er skade i dette tidsrum giver gør ikke det ikke hurtigere.
 • ÜberLadningens opladningshastighed er halveret når patienten har 142.5% liv eller højere. Dette opfordre en Medic til at helbrede holdkammerater som ikke er overhelet i stedet for at blive ved med at helbrede den en enkelt holdkammerat.
 • Opladningshastighed er yderligere halveret hvis patienten bliver helbredt af endnu en helingsstråle (såsom fra en anden Medic, en Dispenser eller Payload-vognen). Patienten vil ikke blive helbredt hurtigere af to helingsstråler. Dette opfordre Medic til at helbrede så mange forskellige holdkammerater som muligt.
 • Vaccinator bygger ÜberLadning med 33% reduceret hastighed hvis patienten har 100% liv eller derover (f.eks. hvis de bliver overhelet). Denne hastighedsreducering kan yderligere hæmmes hvis patienten man helbreder er fuldt overhelet eller bliver helbredt fra flere kilder.
  • Når patienten tager skade som er af samme type som de bliver beskyttede imod, vil Medic få en lille ÜberLadningsbonus baseret på mængden af skaden der blev forhindret.
 • Indsamlet Übercharge vil ikke blive overført hvis spilleren skifter deres sekundære våben. For eksempel, hvis en Medic med Hurtige Fiks med 75% Überladning skifter deres Medi-gevær i et Resupply-skab vil ÜberLadningensmeteret blive nulstillet.
 • At helbrede en fjendtlig Spy (der er forklædt som en holdkammerat) vil også fylde ÜberLadningsmeteret. Hastigheden hvorpå ÜberLadning bliver fyldt bestemmes af forklædningens helbred og ikke Spys aktuelle mængde af liv.
 • At helbrede holdkammerater på andre måder end med sin helingstråle (såsom med Korsridderens Armbrøst eller Amputørens Medicinerende Melodi) tilføjer en lille mængde til Medics ÜberLadningsmeter. Fordi at Kritzkriegs Oktoberfest hån kun helbreder Medic selv, giver det ikke ÜberLadning.

Andet som har indflydelse på ÜberLadningsmeteret

 • At ramme en fjende med Übersaven giver 25 procents ÜberLadning til bar per slag.

Dette kan gøres selv imens at man bruger sin ÜberLadning, selvom at Medi-gevær er som ikke er Vaccinator, vil blive ved med at dræne deres ladning og effekten fra den vil også forsvinde indtil at Medic trækker sit sekundære våben frem igen.

 • At ramme en Scout som er påvirket af Bonk!-Atompunch vil ikke give skade men vil stadig tilføje 25% til Medic ÜberLadningsmeter.
 • At ramme en forklædt Spy vil ikke giver ladningsprocent, selv ikke hvis slaget dræber ham eller aktiverer Gengangeren.
 • At ramme en usynlig Spy vil ikke give ladningsprocent uanset om han er forklædt eller om slaget dræber ham.
  • Übersavens Rygstøds-hån fylder Medics ÜberLadningsmeter helt op: 25% for det igangsættende slag og lammelse og 75% for at trække den ud og dræbe fjenden. Dog, vær opmærksom på at selve stødet og tilbagetrækningen kan ramme ved siden af og omvendt. Hver procentladning bliver kun tildelt henholdsvist til dem der rammer en fjendtlig spiller.
 • Når et Medi-gevær er tabt, enten ved at man bliver dræbt eller samler et andet op, vil ÜberLadningen i den begynde at dræne med 10% i sekundet indtil at den er helt tom. Den eneste undtagelse er hvis man begår selvmord.
 • En Medic ramt af et skud fra Pomson 6000 vil med omgående miste en bestemt mængde ÜberLadning, alt efter på hvilken afstand de blev ramt og samtidig høre en unik lydeffekt.
  • Medic mister 10% hvis han bliver ramt inden for 512 Hammer Units og det skalerer så lineært ned til 0% ved 1536 Hammer Units. Dog, så hvis man allerede har aktiveret sin ÜberLadning, vil Pomson 6000 ikke dræne den resterende ÜberLadning.
 • I starten af Pludselig død bliver ÜberLadingsmeteret nulstillet.
 • Glasbeholderen på Übersaven og Vita-saven bliver fyldt op i takt med hvor meget ÜberLadning spilleren har. Glasbeholderen vil lyse en klar rød eller blå farve når ÜberLadningen er på 100%.
 • Hvis en Medic dør imens at han bruger Vita-saven og har mindst ét Organ (ramt en fjende mindst én gang) vil han vende tilbage med en procentdel af sin ÜberLadningsfremgang i behold. Medic kan holde op til 15 procent per Organ, med aller højst 60% ÜberLadning i alt, som fås ved at have 4 Organer. Dette virker selv hvis spilleren vælger at respawne med at andet nærkampsvåben, dog så kan Medic ikke medbringe nogen procentdele med over i en Pluselig død runde.

Aktivering

Når Medics Überladningsmeter når 100% (eller 25% i Vaccinators tilfælde) vil baren på HUD'en blinke og han vil sige en særlig replik relateret til at han har fuld ladning. Denne udmelding kan advare fjendtlige spillere om at den Medic har en fuld ladning, men Medic kan afbryde udmeldingen ved at bruge en anden stemmekommando oveni. Medic kan også bruge "fuldt opladt" stemmekommandoen når de vil, vha. af d. 2. Stemmemenu, nummer 8, lige meget om de har en ÜberLadning klar eller ej.

Når ÜberLadningsmeteret engang er fuldt, bliver spilleren i stand til at bruge en ÜberLadning ved at trykke på den alternative affyringsknap (standard knap: MOUSE2). Når man aktivere en ladning vil spillerene som den har indflydelse på, få særlige visuelle indikatore; Den Medic som bruger ladningen vil sige en relevant replik og ikke lang tid efter vil patient gøre det samme med deres egne specifikke replik. Ligesom med "fuldt opladt" udmeldingen, kan disse replikker blive annulleret ved at man bruger rigtig timede stemmekommandoer. En ÜberLadning vil kun have effekt på en spiller så længe at de er fobundede med helingsstrålen; Hvis Medic dør, deaktivere helingsstrålen, begynder at helbrede en anden, trækker et andet våben frem eller kommer ud for rækkevide, vil patientens fordele ved ladningen være kortlevet. Når ÜberLadningen er aktiveret vil den blive ved med at dræne, ligegyldigt hvilket våben Medic har fremme, dog så vil Medic også kun selv få effekten af sin ÜberLadning hvis han har sit Medi-gevær fremme. Med andre ord, så kan Medic ikke løbe ind i kamp med sine angrebsvåben imens at han selv er usårlig eller krit-boosted. Med en enkelt patient vil en aktiveret ladning vare 8 sekunder og dræne med en hastighed på 12.5% ÜberLadning i sekundet. Medic kan frit vælge at helbrede en anden spiller imens ladningen er aktiveret, hvilket vil overføre ÜberLadningens fordele til den spiller. Dog så vil ÜberLadningens varighed blive formindsket med et halvt sekund for hvert sekund en anden spiller bliver givet ÜberLadning.

ÜberLadningsvarihed Antal af modtagere
8 sekunder 0 modtagere
8 sekunder 1 modtager
5.33 sekunder 2 modtagere
4 sekunder 3 modtagere
3.2 sekunder 4 modtagere
2.66 sekunder 5 modtagere

Den eneste undtagelse her er Vaccinator, som giver både Medic og hans patient et skjold når den bruger ÜberLadning, som vare 2.5 sekunder, dog mister Medic fordelene ved skjoldet hvis han skifter våben fra Vaccinator. Vaccinators ladning bliver opbrugt øjeblikkeligt når aktiveret, fremfor at langsomt at dræne ÜberLadningsmeteret og et flertal af skjolde med forskellige modstandstyper kan afsættes på en enkelt eler så patienter som der er brug for.

Effekter

Medi-gevær

Hovedartikel: Medi Gun

Visuel fremtræden

Medic og hans patient vil lyse op i deres holdfarve, med gule eller lilla øjne og med et metallisk skær som dækker hele kroppen. Medic og hans patient vil også se en smule holdfarvet lys og forvrængning i deres førstepersonsperspektiv.

Immuniteter og svagheder

Det standard Medi-geværs ÜberLadning gør Medic og hans patient usårlige over for de fleste former for skade. De er dog begge stadig sårbare over for telefragging og nogle former for skadeligt miljø - hovedsageligt savklinger, toge og kløfter, men er ikke sårbare overfor at drukne eller tage faldskade. De er også sårbare overfor tilbageslag og Pyros trykluftstød. Selvom at Ole Lukøjes højreklik ikke kan lamme dem, så kan stødet fra organkværneren, spidning og rygstød-hånet godt lamme (selvom at de vil ikke give noget skade). Hvis Medic bliver lammet vil det afbryde helingstrålen kortvarigt og patienten vil være sårbar indtil at lammelsen ophæver. Ligeledes, hvis man rammer en ÜberLadt Medic bagfra med Helligdagsslaget vil det tvinge ham til at grine og afbryde helingstrålen.

Sekundære effekter

Medics patient vil fortsat blive helbredt ved normal hastighed. Ved at aktivere Medi-geværs ÜberLadning slukker man ild på sin patient, ligeledes hvis man skifter til en anden patient under ladningen. Usårligheden vil blive hængende ét sekund efter at patienten får brudt kontakt med helingstrålen, hvilket gør en behændig Medic i stand til at gøre flere patienter usårlige samtidig. Patiner der bliver ÜberLadt med Medi-gevær eller Hurtige Fiks vil ikke være istand til at skubbe Payload-vogne eller overtage kontrolpunkter (de kan dog stadig forhindre fjender i at overtage dem). Spillere som er ÜberLadt med Medi-gevær kan ikke opsamle efterretningen imens de er usårlige. En Medic som aktiverer en normal ÜberLadning imens deres patient har efterretningen, vil kun gøre Medic usårlig og ikke patienten. Medic kan ikke aktivere en normal ÜberLadning imens at de bærer på efterretningen.

Kritzkrieg

Hovedartikel: Kritzkrieg

Visuel fremtræden

Når ÜberLadning er aktiveret vil der flyve gule gnister ned igennem helingstrålen (identisk til det normale Medi-gevær). Medics Kritzkrieg vil udskille et holdfarvet skær og elektrisk knitren, og det samme med hans patients våben.

Fordele

Så længe ladningen varer, er alle angreb som Medics patient laver garanteret at være kritiske som giver 300% af våbnets standard skade og ignorerer de andre variabler som spiller ind som afstand og tilfældig skade. Dette kan hjælpe når man bruger Helligdagsslaget, da man kan få andre til at grine når man rammer med et kritisk slag, som er det Kritzkrieg en giver til den ÜberLadet patient. Projektiler der bliver affyret under Kritzkriegens ladning vil beholde deres kritiske skade selv efter at ladningen er overstået. Denne kritiske ladning kan også blive brugt til at sætte farlige klæbebombefælder op under opsætningstiden, som kan give seriøs skade til fjender hvis de er placeret de rigtige steder. Dette virker bedst med Skotske Modstand fordi at man ikke alene kan sætte op til 14 klæbebomber men også detornére dem uafhængig af hinanden så man kan have flere fælder.

Svagheder

Selvom at Kritzkriegen vil blive ved med at helbrede sit mål med samme hastighed, så giver en aktiveret ÜberLadning med den ingen øvrig beskyttelse til hverken Medic eller hans patient. Bygninger tager ikke mere skade af kritiske angreb og er derfor et dårligt valg for at prøve at nedkæmpe en fjendtlig Sentry Gun (dog så kan kritisk ladet angreb være gode til hurtigt at komme af med den Engineer som tager sig af førnævnte Sentry Gun).

Hurtige Fiks

Hovedartikel: Quick-Fix

Visuel fremtræden

Medics helingstråle vil pulsere og lyse op, samtidig med en holdfarvet ring danner sig rundt om fødderne på Medic og hans patient.

Fordele

Medic og hans patient vil for en kort stund blive helbredt meget hurtigere end normalt (fra 100.8/s imens man bliver skudt på og op til 302.4/s hvis man ikke har været såret i 15 sekunder.) Begge spillere vil også være immune overfor lammelseseffekter, forsinkelser og hvilken som helst form for tilbageslag. ÜberLadningen vil blive ved med at helbrede Medic hurtigt, selv hvis han ikke er i færd med at hele en anden spiller. Hvis man som Medic helbreder nogen som raket-, klæbebombe eller signalpistolhopper, vil man selv blive fyret op i luften med samme retning og hastighed.

Svagheder

Selvom Hurtige Fiks giver en vis mængde modstandsdygtighed, så giver den ingen garanteret beskyttelse for store mængder skader som kan kommer af f.eks. klæbebombefælder, rygstik, hovedskud eller kritiske angreb. Selv foruden disse fare, kan koncentreret ildkraft overkomme den forøgede heling.

Vaccinatoren

Hovedartikel: Vaccinator

Visuel fremtræden

Både Medic og hans patient vil blive dækket af et skjold med et ikon over deres hoved, der viser hvilken type skade de er modstandsdygtige overfor.

Fordele

I modsætning til de andre Medi-Geværer, så er Vaccinatorens ÜberLadning opdelt i 4 segmenter som består af 25% hver og som kan aktiveres individuelt. Ligesom med Kritzkriegen og Hurtige Fiks, bygger den ÜberLadning hurtigere og er dermed i stand til at have en ladning klar hurtigere, selvom at denne hastighed er lavere når patienten har fuldt liv eller derover. Imens Vaccinatoren helbreder en holdkammerat, giver den 10% modstand over for tre former af skade: Kugler (inklusiv pilene fra Jægeren og Korsridderens Armbrøst og kanylerne fra Medics Injektionssprøjtepistol, selvom at de teknisk set er projektiler), eksplosioner og ild.

Når ÜberLadning bliver aktiveret giver Vaccinator et skjold på både Medic og hans patient, som øger mængden af modstanden af de forskellige skadetyper. 25% af ÜberLadningen vil forsvinde med det samme at skjoldet bliver aktiveret som varer i 2.5 sekunder for begge parter, lige meget om de er forbundet med helingstrålen. Dette skjold giver modstandsdygtighed med 75% overfor den valgte skadetype i stedet for 10% og forhindre også fuldstøndig kritisk skade. Man kan placere flere skjolde af forskellige skadetyper på samme patient, eller flere skjolde af den samme type på adskillige patienter samtidig, kun begrænset af mængden af ÜberCharge Medic har.

Svagheder

Fordi at et skjold kun kan beskytte imod en bestemt skadetype ad gangen i én Vaccinator ÜberLadning, kan det modsvares ved at angribe med en anden skadetype med fuld kraft. Der er intet skjold som beskytter imod nærkampsvåben, så slåvåben er et direkte modsvar til Vaccinators skjold. Iøvrigt, så gør den langsommere helbrednings- og ÜberLadningshastighed når patienten er overhelet, er det ikke et idealt sekundært våben for at hurtigt sende flere holdkammerater ud i kamp.

Flere ladninger

Flere ÜberLadninger på samme spiller fra forskellige Medic'er samtidig vil ikke mangedoble effekten. Selvom at flere af den samme slags ÜberLadning kombineret på én spiller ikke gør nogen forskel, så kan flere Medic'er med forskellige former for ÜberLadning kan give den samme patient en kombination af deres effekter. For eksempel, en spiller som får både en normal ÜberLadning og en Kritzkrieg ÜberLadning samtidig vil både være usårlig og have garanteret kritisk skade.

Fjendlige Spy's

En Spy kan fuppe en Medic til at give ham ÜberLadning imens at han er forklædt, hvilket er en taktik som potentielt kan ødelægge et koordineret angreb og samtidig give den Spy en mulighed for at lave et overraskelsesangreb med den malplaceret ÜberLadning. En forklædt Spy får alle de samme fordele af ÜberLadningen. Indtil at den Spy går ud af sin forklædning, vil han fremstå overfor det fjendtlige hold som var han en holdkammerat, (så en Spy på RED ville ikke gløde rødt for det hold han snyder, hvis en Medic brugte ÜberLadning på ham). Overfor allieret og alle andre spillere når forklædningen er brudt, vil Spy og hans ÜberLadningseffekter fremstå i hans egen holdfarve (selvom at fjerne forklædningen vil bryde forbindelsen mellem helingstrålen og ÜberLadningen kort efter).

Korsridderens Armbrøst

Hovedartikel: Crusader's Crossbow

En træffer med Korsridderens Armbrøst på en patient opbygger en smule ÜberLadning baseret på hvor langt væk fra patienten er - jo længere væk, jo mere ÜberLadning får man opbygget.
Amputøren

Hovedartikel: Amputator

Amputøren kan opbygge ÜberLadning ved at helbrede spillere med Medicinerene Melodi-hånet.

Related achievements

Leaderboard class scout.png Scout

Et æble om dagen...
Et æble om dagen...
Dræb en Medic der er klar til at bruge en ÜberLadning.


From som et lam
From som et lam
Lam 2 Medics der er klar til at bruge en ÜberLadning.
Overdosis
Overdosis
Dræb 3 fjender mens du er påvirket af en Medics ÜberLadning.

Leaderboard class soldier.png Soldier

S*m*a*s*h
S*m*a*s*h
Hjælp en Medic med at sprænge 5 fjender i luften med en enkelt ÜberLadning.

Leaderboard class pyro.png Pyro

Brandsårsafdeling
Brandsårsafdeling
Antænd 3 Medics der er klar til at bruge en ÜberLadning.
Festfyrværkeri
Festfyrværkeri
Dræb 3 fjender i en enkelt ÜberLadning.

Leaderboard class demoman.png Demoman

Nedrivningsekspert
Nedrivningsekspert
Tilintetgør 5 fjendtlige Engineer-bygninger i løbet af en enkelt ÜberCharge fra en Medic.

Leaderboard class heavy.png Heavy

Fotostroika
Fotostroika
Giv en fjende et stillbillede af dig, der håner, mens du er usårlig.


Øverstesovjet
Øverstesovjet
Bliv ÜberLadet 50 gange.
Sovjetblok-kering
Sovjetblok-kering
Bloker en usårlig, fjendtlig Heavy, mens du selv er usårlig og forsvarer, så han ikke kan bevæge sig.

Leaderboard class medic.png Medic

Autoklave
Autoklave
Hjælp med at brænde 5 fjender med en enkelt ÜberLadning på en Pyro.


Hjælp Til Sprængning
Hjælp Til Sprængning
Hjælp med at sprænge 5 fjender i luften med en enkelt ÜberLadning på en Soldier.


Dobbelt Blændeprøve
Dobbelt Blændeprøve
Brug en ÜberLadning mindre end 8 sekunder efter, at en fjendtlig Medic i nærheden har brugt sin.


Gruppehelbred
Gruppehelbred
Arbejd med 2 andre Medics for at bruge 3 ÜberLadninger på samme tid.


Medicinsk Gennembrud
Medicinsk Gennembrud
Hjælp med at ødelægge 5 fjendtlige Engineer-bygninger med en enkelt ÜberLadning på en Demomand.


Forebyggende Medicin
Forebyggende Medicin
Bloker fjendens erobring af et kontrolpunkt med en ÜberLadet holdkammerat.


Operationsforberedelse
Operationsforberedelse
Hav en ÜberLadning klar inden opsætningsfasen slutter.


Visitation
Visitation
Brug en ÜberLadning på en holdkammerat mindre end et sekund inden, at vedkommende bliver ramt af et kritisk sprængstof.
Du Vil Mærke Et Lille Stik
Du Vil Mærke Et Lille Stik
Hjælp med at dræbe 3 fjender med en enkelt ÜberLadning på en Scout.


Fysisk Kvæstelse
Fysisk Kvæstelse
Hjælp med at slå 2 fjender med en enkelt ÜberLadning på en Heavy.


Familiepraksis
Familiepraksis
ÜberLad 5 af dine Steam-fællesskabsvenner.


Husbesøg
Husbesøg
Vær med i et spil som en af dine venner er med i og brug derefter en ÜberLadning på ham.


Placebovirkning
Placebovirkning
Dræb 2 fjender i løbet af et enkelt liv mens du har din ÜberLadning parat, men ikke i brug.


Anden Mening
Anden Mening
ÜberLad 2 holdkammerater på samme tid.


"trauma Queen"
"trauma Queen"
Brug 3 ÜberLadninger på under 5 minutter og hjælp til med 5 drab i samme tidsrum.

Leaderboard class sniper.png Sniper

Afskedssalut
Afskedssalut
Skyd en fjende i hovedet i det øjeblik, hvor hans usårlighed ophører.
Überektomi
Überektomi
Dræb en Medic, der er klar til at bruge en ÜberLadning.

Leaderboard class spy.png Spy

Dr. Nooooo
Dr. Nooooo
Stik en Medic i ryggen mens vedkommende er klar til at bruge en ÜberLadning.

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Tysk Teknik
Tysk Teknik
Brug en Power Up Canteen fyldt med 'ÜberCharge' og ødelæg 15 robotter.
Negativ Ladning
Negativ Ladning
Dræb 5 Medics, der er klar til at bruge en ÜberLadning, i én bølge.

Opdateringshistorik

25. oktober 2007-opdateringen
 • Fiksede en exploit som gjorder Medic i stand til at blive ved med at ÜberLade deres patient efter at have forladt serveren.

7. november 2007-opdateringen

 • Fiksede at Medics Über-Ladnings statistiker ikke blev gemt.

20. december 2007-opdateringen

 • Medics Medi-gevær bygger nu hurtigere ladning under setup, så det er unødvendigt at skade sig selv.
 • Fiskede en exploit hvor Medi-geværs ÜberLadning ikke ville dræne hvis man skiftede våben.

1. april 2008-opdateringen

 • Hver ekstra spiller som bliver ÜberLadt dræner ÜberLadningen 50% hurtigere.

5. maj 2008-opdateringen

 • Fiksede en ubegrænset ÜberLadning exploit.

7. maj 2008-opdateringen

 • Fiksede endnu en ubegrænset ÜberLadning exploit.

21. maj 2008-opdateringen

 • Fiksede at hurtige våbenskift gjorder Medic i stand til at forhindre aktiverede ÜberLadninger i at dræne.

13. august 2009-opdateringen

 • ÜberLadte spillere kan ikke længere lammes.

10. januar 2011-opdateringen

 • Fiksede at Kritzkriegens ladningsaktiveringslyd lyd satte sig fast.

5. maj 2011-opdateringen

 • Fiksede at fjerne den brændene/Jarate-dækket effekt der kom på spillere når de blev ÜberLadt af en Medic der brugte Kritzkrieg.
 • Tilføjede Manisk Mælk effekten til listen over ting som blev fjernet når man blev gjort usårlig af en Medic med ÜberLadning.

7. juli 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede visuel indikation på HUD'en under ÜberLadning når man bruger Hurtige Fikss Megaheling.

26. januar 2012-opdateringen

 • Fiksede en fejl hvor at Medic ville ikke længere have hans patients hastighed når han brugte ÜberLadning med Hurtige Fiks.

11. februar 2014-opdateringen

 • Fiksede en ugenlig ÜberLadnings exploit relateret til forudindstillet udstyr.

5. marts 2014-opdateringen #2

 • Fiksede en fejl hvor at Medic ikke ville kunne aktivere sin ÜberLadning.

15. januar 2015-opdateringen #1

 • Fiksede at Medic ikke kunne aktivere ÜberLadning med Hurtige Fiks/Vaccinator imens at han holder efterretningen.

2. juli 2015-opdateringen (Gun Mettle-opdateringen)

 • Pomson 6000
  • Über og Skjul dræning aftager jo længere væk målet er. Aftagningen begynder ved 512 Hammer Units (Hu) fra målet og vil dræne 0% ved 1536Hu
 • Vaccinator
  • Fiksede en fejl som gav Vaccinator patienter fuld krit-immunitet.
  • Vaccinators normale modstandsdygtighed virker ikke på kritiske angreb.
  • Vaccinator Über dræner nu altid præcis 1 bar af ÜberLadning.
  • Vaccinators Über giver patienten et 2.5 sekunders bobble med 75% modstandsdygtighed overfor den valgte skade og fuldt ud modstår kritisk skade af den type. Disse bobbler forsvinder ikke fra patienten hvis Medic holder op med at helbrede dem. Flere bobbler med forskellige modstandstyper kan påføres den samme patient, ellers kan man afgive flere patinenter bobbler med samme modstandsdygtighed samtidig, hvor at hver bobble opsluger 1 bar af ÜberLadning.
  • Vaccinator über-opbygning er nu underlagt de samme langsommere ladning som andre medi-geværer når det kommer til en patient der bliver helbred af flere kilder eller er max overhelet.
  • Tilføjede en 66% nedsætning af uber-opbygning når man helbreder en overhelet patient.

3. juli 2015-opdateringen

 • Tabte våben vil nu beholde deres ammunition og ÜberLadnings mængde, med mindre at spilleren begår selvmord.

6. juli 2015-opdateringen

 • Vaccinator - Der er ikke længere straf for at bygge ÜberLadnings under opsætningstiden.

8. juli 2015-opdateringen

23. juli 2015-opdateringen

 • Ændrede hvordan Pomson 6000 dræner ÜberLadning og Skjul effekter i forhold til afstand.
  • Før: Dræner 15 ÜberLadningsprocent ved nært hold og skalerer ned til 0 ved 1024 HU.
  • Nu: Dræner 10 ÜberLadningsprocent fra 0 til 512 HU og skalerer ned til 0 ved 1536 HU.

28. oktober 2015-opdateringen (Scream Fortress 2015)

 • [Udokumenteret] At skifte våben imens man er har effekten af en Vaccinator ÜberLadning vil det annullere dens fordele.

17. december 2015-opdateringen (Tough Break-opdateringen)

 • Under opsætningstid bygger ÜberLadning 3x hurtigere.
 • Amputøren
  • At helbrede med hånet bygger nu en smule ÜberLadning.
 • Korsridderens Armbrøst
  • Healing a player with an arrow now grants a small amount of ÜberCharge.
 • Hurtige Fiks
  • Fiksede at spillere som blev ÜberLadt med Hurtige Fiks kunne bliver skubbet af visse tilbageslagseffekter.
  • Spillere kan ikke længere overtage kontrolpunkter imens de bliver ÜberLadt af Hurtige Fiks.
 • Vaccinator
  • Tilføjede en smule ÜberLadningsbyggelse på rigtige modstandsdygtighed
  • Forøgede bygning af ÜberLadning fra +50% til +67%
  • Nedsatte straffen for at bygge ÜberLadning på en overhelet fra 33% til 66%. Siden denne straf er tilføjede efter dens grundstatestik var hævet, så er det er nu 33% mere effektivt at bygge ÜberLadning på en overhelet patient.

12. april 2018-opdateringen

 • Fiksede at Medic kunne bygge ÜberLadning hurtigere på en Sniper der bruger Stikskjoldet

Fejl

 • Alle 9 klasser har unikke ÜberLadnings-teksturer (I modsætning til beklædningsgenstande, våben, MvM robotter, Asteroid robotter, etc.). Dog, så var de teksturer nedskaleret forkert, hvilket gør at ÜberLadete klasser har uklare eller malplacerede markeringer på sig. Nogen af teksturene er også fra ældre spillermodeller (såsom Soldiers "beta-version" ansigt). Det mest bemærkelsesværdige eksempel af denne fejl er RED Engineers ansigt, som har hans lysende gule øjne projekteret på hans kinder.

Paratviden

 • Teksturene til de ÜberLadte klasser, ligesom med indmad, er fra de gamle modeller i de tideliger versioner af Team Fortress 2. Hvis du ser godt efter, vil du kunne se at teksturene ikke helt passer nogle steder (såsom sikkerhedsbrillerne på Engineers næse).
 • Når du rammer en spiller som er ÜberLadt med Medi-geværet med et kritisk angreb, vil de ikke tage noget skade. Dog, så vil lyden for et kritisk slag og teksten der indikerer det, stadig dukker op på modstanderen.
 • Usårlige spillere er ikke immune overfor Jarate (om det så er påført vha. Sydney-soveren eller selv genstanden) eller Manisk Mælk, men det vil dog ikke have nogen effekt så længe ÜberLadningen varer.
 • Ordet "Über" kommer fra tysk og betyder "over", hvilket betyder at navnet "ÜberLadning" på dansk (og Engelsk) direkte oversat betyder "OverLadet".

Galleri

Se også