Über Uppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denna artikel handlar om innehållet släppt med uppdateringen. För själva patchen, se Juni 23, 2011 Patch
Über Update Title Card.png
We've been holding one of the surprises pretty close to the vest for months now. We don't want to ruin it, but we'll give you four clues to get you guessing:

1.) It IS a "Meet the" short.
2.) It involves ONE of the two remaining classes.
3.) It's NOT the Pyro.
4.) It's the MEDIC.

TF2's Officiella Blogg

Über Uppdateringen är en större innehållsuppdatering för Team Fortress 2 som släpptes den Juni 23, 2011 Patch. Den var förebådad som, "den största, mest ambitiösa uppdateringen till Team Fortress 2 någonsin." Likt andra stora uppdateringar som Krypskytt mot Spion Uppdateringen och Teknikeruppdateringen, använde uppdateringen sig av ett fyradagarssystem som förhandsvisade de nya föremålen. Den sista dagen avslöjades Möt Sjukvårdaren.

Dag Ett: Maffia Måndag

Dag ett avslöjade föremål med gangstertema för den Tunga Artilleristen och Spionen, "Svarta Marknaden" respektive "Hedersmannen", så väl som en Bombkarta vid namn Barnblitz.

Klassuppsättning

Svarta Marknaden Tomislav Tomislav
Family Business Familjens Ensak
Eviction Notice Vräkningsbeskedet
Capo's Capper Mafiosons Mössa
Hedersmannen Enforcer Verkställaren
Big Earner Den Stora Löntagaren
Made Man Mafioson
Cosa Nostra Cap Cosa Nostra-Hatt

Kartor

Namn Bild Spelläge Filnamn
Barnblitz Barnblitz.PNG Bomb
BLU Bombcart.png
pl_barnblitz

Dag Två: Timbuk Tisdag

Dag två avslöjade föremål med ökentema för Krypskytten och Demoman, "Lawrence av Australien" respektive "Tusen och En Demoknekt". En hemlig sida, som nåddes via en klickning på en krossad burk med Bonk! Atomic Punch, avslöjade även en klassuppsättning för Spanaren känt som "Fan #1".

Klassuppsättning

Lawrence av Australien Bazaar Bargain Basaryndet
Shahanshah Shahanshahen
Desert Marauder Ökenbandit
Tusen och En Demoknekt Splendid Screen Det Strålande Skyddet
Persian Persuader Österländska Övertalaren
Ali Baba's Wee Booties Ali Babas Lilla Stövlar
Sultan's Ceremonial Sultanens Ceremonier
Fan #1 Soda Popper Läskpopparen
Atomizer Atomiseraren
Winger Yttern
Bonk Boy Bonk-Pojken

Dag Tre: Världskrigs Onsdag

Dag tre avslöjade två Andra Världskrigs-Klassuppsättningar för Soldaten, "Generalens Högtidsdräkt" och "Luftburna Beväpningen". Senare under dagen så kunde en hemlig sida bli nådd genom att klicka på en teckning av Pyro på en whiteboard. Bilden avslöjade ett hemligt sekundärvapen för Pyro, Detonatorn.

Klassuppsättning

Luftburna Beväpningen Liberty Launcher Frihetsgeväret
Reserve Shooter Reservskjutaren
Market Gardener Trädgårdsmästaren
Jumper's Jeepcap Hopparens Jeephatt
Generalens Högtidsdräkt Mantreads Manstövlarna
Disciplinary Action Disciplinåtgärden
Armored Authority Bepansrad Befogenhet
Fancy Dress Uniform Extra Fin Uniformsklädsel

Vapen

Detonator Detonatorn

Dag Fyra: "Möt Sjukvårdaren" och "Free to Play" Meddelandet

Dag fyra avslöjades Möt Sjukvårdaren, en ny Sjukvårdaruppsättning kallad "Kliniska Studien", och meddelandet att Team Fortress 2 skulle bli gratis att spela.

Klassuppsättning

Kliniska Studien Overdose Överdoseringen
Quick-Fix Snabbfixaren
Solemn Vow Det Högtidliga Löftet

Hattar

För att kompensera de som först hade köpt Team Fortress 2, gavs en hatt ut till alla spelare som hade köpt spelet innan det blev gratis.

Proof of Purchase Inköpsintyg

Dag Fem: Jox Fredagen (Blogginlägg efter uppdateringen)

Dag fem var ett blogginlägg som kom efter uppdateringen.[1] Inlägget meddelande att det fanns "Möt Sjukvårdaren" & Skadeglädje-hån i Mann Co. Butiken, en begränsad version av "Möt Sjukvårdaren" postern i Valve Butiken och bakgrundsbilder relaterade till Über Uppdateringen i konstverksektionen på TF2s hemsida. Dag Fem var inte med på Über Uppdateringens mini-sida.

Meet the Medic (taunt) Möt Sjukvårdaren (Hån)
Schadenfreude Skadeglädjen

Kuriosa

 • Numren på plakaten som den Tunga Artilleristen och Spionen håller upp på deras fängelse foton på Maffia Mådagens sida är datumen då deras respektive Möt Laget videos släpptes. Möt Tung Artilleristen släpptes den 14 Maj, 2007 och Möt Spionen släpptes den 19 Maj, 2009.
  • Plakaten har riktnumret NM på dom, vilket i USA är förkortningen för Mexico.
  • På plakaten står det också "Teufort," 2Fort's kartnamn.
 • Timbuk Tisdag är en referens till Timbuktu, en Västafrikansk stad som har en stereotyp för att vara exotiskt och långt borta.
 • Klassuppsättningen Lawrence av Australien för Krypskytten är en referens till till filmen Lawrence av Araben, som är baserad på T.E. Lawrences liv, en brittisk kommendör och hans erfarenhet i Arabien under Första Världskriget.
 • "Tusen och En Demoknekt" är en referens till Tusen och en natt, en kollektion av historier från Mellanöstern och södra Asien, översatta till Arabiska.
  • "Demoknekt" är en term som refererar Demomen som bär någon av hans sköldar tillsammans med ett av hans svärd eller yxor.
 • Hjälmen, som Soldaten längst upp på Dag 3 bär på, liknar hjälmen som George S. Patton använde. För att överensstämma med temat, så var Patton en general i Andra Världskriget (därför så gjordes även en film om hans liv). Han var välkänd för att vara excentrisk och för att han använde ett ridspö, likt Soldatens.
 • Innan en stor strid eller början på ett krig, så hade de ledande generalerna ett tal för att höja moralen bland sina trupper.
  • Talet som står skrivet på Dag 3 sidan har Dr Seuss-lik skrift, som "We will fight them on a BOAT!", "We will fight them in a MOAT!", och "WE WILL NOT EAT GREEN EGGS AND HAM!".
   • Den första delen är även en referens till Winston Churchills tal innan Slaget om Storbrittanien.
  • Linjen "Do you maggots remember the speech from Braveheart?" är en referens till den här scenen från Braveheart.
  • Linjen "MISTER GARPABARP, TEAR DOWN THIS WALL!" är en referens till ett ökänt tal av president Ronald Reagon vid Brandenburg Gate, i vilket Reagan utmanade den dåvarande ryska huvudminister Mikhail Gorbachev att riva Berlin Muren.
 • Stridsplanen på Världkrigs Onsdagens sida är identisk med den som syns i Möt Tung Artilleristen.[1].

Galleri

Hemliga sidor

Referenser

 1. Dag Fem på TF2 bloggen

Externa länkar