Den 119. opdatering

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikel er om indhold udgivet i en større opdatering. For selve opdateringen, se 29. april 2010-opdateringen.
Link to english page
Det har været en travl eftermiddag her med at gentage, finpudse og afprøve en blog post til at fejre Team Fortress' opdatering nummer 100. Som det ofte sker, kom vi frem fra tredive minutter af Valve tid, overdækket af liggesår og med fuldskæg, med opdagelsen af at adskillige uger havde passeret.
TF2 Officiel Blog

Den 119. Opdatering (Engelsk) var en stor opdatering udgivet med 29. april 2010-opdateringen. Opdateringen blev udgivet for at fejre en beundringsværdig milepæl; udgivelsen af 119 Team Fortress 2 opdateringer. Opdateringssiden indeholdte links til to skjulte sider, og indeholdte også teksten fra alle 119 opdateringer nedskrevet i kronologisk rækkefølge.

For at fejre opdateringen, blev tre Service-Medaljer introduceret:

  • Garvet Veteran – en guldmedalje tildelt til spillerne, som købte og spillede spillet inden for de første tre måneder af dets originale udgivelse.
  • Lykkeridder – en sølvmedalje tildelt til spillerne, som købte og spillede spillet mellem tre måneder til det første år af dets originale udgivelse.
  • Lejesoldat – en bronzemedalje tildelt til spillerne, som købte og spillede spillet mere end et år efter dets originale udgivelse.

De førnævnte Service-Medalje fik senere en ekstra tilføjelse, Urtidskriger som blev tildelt til spillerne, som var involveret i før-udgivning beta-teste faserne for spillet. Udover at introducere Service-Medaljerne og fikse varierende problemer, balancerede opdateringen også et lille antal våben, og tilføjede også ny våbenteksturer for Krit-a-Cola.

Tilføjeæser

Kosmetiske genstande

Hovedartikel: Kosmetiske genstande
Primeval Warrior Urtidskriger
Grizzled Veteran Garvet Veteran
Soldier of Fortune Lykkeridder
Mercenary Lejesoldat
Noter Blev faktisk tilføjet med 5. maj 2010-opdateringen.

Ændret våben

Klasse Våben Ændringer
Chargin' Targe
Angrebsskjoldet
Pictogram minus.png Reduceret: Reducering af eksplosiv skade resistans til 40%
Pictogram comment.png Ændret: Ændrede Angrebsskjoldets farver fra hold-farvet til gul for nemmere identifikation
Backburner
Bagbrænderen
Pictogram plus.png Tilføjet: Tilføjede en 20% skadebonus

Opdateringsprogression

Den 119. Opdatering blev udgivet d. 29. april, 2010 som planlag, men en yderligere blog indsendelse (Engelsk) blev postet d. 5. maj, 2010, for at opgradere Service-Medaljerne. Den nye opdatering anerkendte spillerne, som havde været involveret med Team Fortress 2 under dens originale beta-testende fase, og opgraderede deres medaljer fra Garvet Veteran til Urtidskriger. Kort tid efter opdateringens udgivelse, blev bronzemedaljen, "Weekend Warrior" (Weekendskrigeren) om-navngivet til Lejesoldat for at undgå potentielle nedladende fraser.

En stor opdatering tilføjede Krit-a-Colaen og banen Freight dagen før, med 28. april 2010-opdateringen.

Relaterede opdateringer

29. april 2010-opdateringen

  • Den 119. Opdaterings udgivelse.

5. maj 2010-opdateringen

  • Urtidskriger-emblemet blev introduceret for at anerkende spillere, som var med i spillets beta-teste fase.

Galleri

Skjulte sider

Se også: Skjulte sider

Paratviden

  • Skrevet lige ved siden af Soldieren på opdateringssiden er "Bare så vi får det på det rene, så kunne du ikke have gjort det uden os også - Uden os ville du stadig løbe rundt i de_dust. Siger det bare'...". de_dust er en bane fra et andet populært Valve spil, Counter-Strike.
  • Ifølge Valve, var den originale plan at udgive Opdateringen efter 100 opdateringer, dog blev 19 yderligere opdateringer skemalagt til 2008 udgivet i mellemtiden, som resulterede i skabelsen af den 119. Opdatering.
  • Lejesoldat emblemets originale navn var "Weekend Warrior". Dog blev dette ændret efter udgivelsen.
  • 20. juni 2008-opdateringen er vist to gange på listen over opdateringer.

Eksterne links