119de Update

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Deze pagina is over inhoud vrijgegeven in de update. Voor de patch zelf, zie 29 april 2010-patch.
Update 119.png
Het is hier een drukke middag geweest, terwijl we de blogpost voor de honderste update van Team Fortress 2 schreven, verbeterden en testspeelde. Net als zovaak waren we maar dertig minuten in Valve tijd, maar kwamen eruit met bedpijnen en volle baarden om erachter te komen dat weken hadden gepasseerd.
TF2 Officiële Blog

De 119de Update (Engels) was een grote update uitgebracht op 29 april 2010-patch. De update was vrijgegeven om een mijlpaal te vieren; het vrijgeven van 119 Team Fortress 2 patches. De Update pagina bevatte twee verborgen pagina's, en bevatte ook de tekst van alle 119 updates in chronologische volgorde.

Om de Update te vieren werden er drie Medailles geïntroduceerd:

  • De Doorgewinterde Veteraan – een gouden medaille uitgedeeld aan spelers die het spel hadden gekocht en gespeeld binnen drie maanden van de oorspronkelijke vrijgeving;
  • De Soldaat van Fortuin – een zilveren medaille uitgedeeld aan spelers die het spel hadden gekocht en gespeeld na drie maanden maar binnen één jaar van de oorspronkelijke vrijgeving; en
  • De Huurling – een bronzen medaille uitgedeeld aan spelers die het spel hadden gekocht en gespeeld na één jaar van de oorspronkelijke vrijgeving.

De eerder genoemde Medailles werd later uitgebreid met de Oerkrijger, welke werd uitgedeeld aan spelers die het spel hadden geholpen bij het testen van het spel in Beta, voor het oorspronkelijk vrijgeven van het spel. Daarnaast werde verscheidene wapens opnieuwe gebalanceerd en werd er een nieuwe textuur toegevoegd aan het spel voor de Crit-de-Cola.

Toevoegingen

Overige voorwerpen

Hoofdartikel: Overige voorwerpen
Primeval Warrior Oerkrijger
Grizzled Veteran Grauwe Veteraan
Soldier of Fortune Soldaat van Fortuin
Mercenary Huurling
Notities Eigenlijk toegevoegd in 5 mei 2010-patch.

Updatevooruitgang

De 119de Update was vrijgegeven op 29 april 2010, zoals gepland, maar een extra blog post (Engels) was vrijgegeven op 5 mei 2010 voor een update rondom de Medailles. Deze nieuwe patch erkent de spelers die hadden meegedaan tijdens de beta van Team Fortress 2 en verplaatste hun Doorgewinterde Veteraan naar Oerkrijger.

Gerelateerde patches

29 april 2010-patch

  • Vrijgeving van de 119de Update.

5 mei 2010-patch

  • De Oerkrijger medaille was geïntroduceerd als een beloning voor spelers die mee hadden gedaan aan de beta van het spel.

Galerij

Verborgen pagina's

Zie ook: Verborgen pagina's

Trivia

  • Volgens Valve was het oorspronkelijke plan om de Update na 100 patches uit te brengen maar waren er 19 extra patches vrijgegeven in 2008, wat de creatie vande 119de Update tot gevolg had.
  • De 20 juni 2008-patch staat twee keer op de lijst van updates.

Externe links