Den 119 Oppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikkelen er en liste over utsluppet innhold . For patchen selv, se 29 april 2010 Patch.
Update 119.png
You've done me proud, boys!
The Soldier on the 119th Update

Den 119 Oppdateringen var en stor oppdatering som kom ut den 29 april 2010 Patch. Denne oppdateringen kom ut for å markere en stor milepæle; utslippet av den 119 Team fortress 2 patchen. Oppdaterings siden inneholdt to gjemte sider, og en text til alle de 119 patch'ene listet i en kronologisk rekkefølge.

For å feire Oppdateringen, ble tre Service Medaljer introdusert:

  • Grizzled Veteran – en gull medalje til de som hadde kjøpt spillet mellom tre måneder og spillets lansering ;
  • Soldiers of Fortune – en sølv medalje som ble gitt til spillere som hadde kjøp spillet mellom tre måneder og et år etter spillet ble lansert; og
  • Mercenary – en bronse medalje som ble gitt til spillere som hadde kjøpt spillet mer enn et år etter spillet ble lansert.

Disse Service Medaljene fikk også sent Primeval Warrior i samlingen, som ble gitt til spillere som hadde spillet under beta test versjonen av spillet. Ved siden av introduseringen av Service Medaljene og flere fikseringer, gjorde Oppdateringen en balasering på et fåtall våpen, og la til den nye teksturen til Crit-a-Cola.

Tillegg

Diverse Gjenstander

Hovedartikkel: Diverse gjenstander

Oppdatrings Prosessen

Den 119 Oppdateringen kom ut den 29 April, 2010 som planlagt, men i tillegg til enblogg entrering som ble postet 5 Mai, 2010 i følge med at Service Medaljene skulle oppdateres. Den nye patchen var om de involverte spillerne som hadde Team Fortress 2 under dens originale beta-testing fasen, og oppgraderte de som hadde Grizzled Veteran til Primeval Warrior. Kort etter Oppdateringen kom ut, ble bronse medaljen "Weekend Warrior" Service Medalje omdøpt til Mercenary for å unngå noen feil.

Relaterte patcher

29 april 2010 Patch

  • Lanseringen av Den 119 Oppdateringen.

5 mai 2010 Patch

  • Primeval Warrior ble lagt til for spillere som hadde hatt spillet siden beta-testing fasen av spillet.

Oppdaterings Galleri

Gjemte Sider

Trivia

  • Ifølge Valve, var den originale planen at denne oppdateringen skulle feires etter 100 oppdateringer, men 19 andre oppdateringer som var planlagt i 2008 kom ut i en kort tidsperiode, som resulterte til Den 119 Oppdateringen.
  • The original planned name for the Mercenary badge was to be "Weekend Warrior", however, this was altered before release.

Eksterne Linker