Account types

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Goed gedaan, maat!
De Scout over Valve's besluit om Team Fortress 2 gratis te maken.

Team Fortress 2 heeft twee soorten account types; "premium" en "gratis". Op 23 juni, 2011, samen met de uitkomst van de Über Update, maakte Valve bekend dat Team Fortress 2 free-to-play is geworden, (oftewel afgekort "F2P") hierdoor ontstonden er twee account types tussen spelers die het spel gekocht hebben voor 23 juni, 2011 en mensen die het spel daarna gratis gedownload hebben van Steam. Gratis en premium accounts verschillen alleen in het systeem van de voorwerpen, en is er dus geen verandering in de gameplay van het spel.

Vergelijking

Het gratis account type is gedefinieerd als spelers die het spel hebben geactiveerd op Steam na 23 juni, 2011 op hun accounts. In vergelijking met premium accounts, gratis accounts bieden spelers weiniger mogelijkheden aan met ruilen, ontwerpen, en het opslaan van voorwerpen in hun rugzak. Gratis accounts verminderen de rugzak van de speler zodat het alleen maar een totaal van 50 voorwerpen toestaat, en vele ontwerp bouwtekeningen zijn uitgeschakeld. Hoewel, spelers kunnen wel voorwerpen ontvangen van andere mensen die het spel voor 23 juni, 2011 gekocht hebben, maar zelf kunnen zij niks ruilen. Daarnast zal het Voorwerp Vind Systeem alleen maar standaard voorwerpen geven aan de speler (alleen wapens).[1] Hoewel gameplay beperkingen niet zijn geplaatst in gratis accounts, dedicated server plugins zijn ontworpen om spelers die een gratis account hebben geen verbinding kunnen te laten maken met de server. Sommige hoeden sets die de gameplay veranderen zijn niet mogelijk om ontworpen te worden. Daarnaast is Team Fortress 2 Beta alleen beschikbaar voor premium spelers.

Het premium account type is een account die een examplaar van Team Fortress 2 had dat was gekocht voor 23 juni, 2011, verkregen door het kopen van het spel in een winkel, een digitaal exemplaar, The Orange Box of een gratis account dat is geactiveerd vanwege een aankoop in de Mann Co. Winkel. Het premium account type heeft geen nieuwe beperking op het verkrijgen van of het opslaan van voorwerpen, ook niet op standaard gameplay. Spelers die Team Fortress 2 hebben gekocht voor 23 juni, 2011 hebben als cadeau het Aankoopbewijs, een hoed voor alle klassen.

Voorwerp systeem beperkingen

Functie Gratis Premium
Rugzak Gelimiteerd tot 50 vakken 300 vakken (uit te breiden tot 1000 met het gebruik van een Rugzak Vergroter)
Voorwerpen Standaard[1] (behalve de Hoofdnemer bouwtekening) Standaard, Zeldzaam and Cosmetisch[1]
Ontwerpen Gelimiteerde bouwtekeningen Alle bouwtekeningen
Ruilen Kan voorwerpen ontvangen en ook weer de ontvangen voorwerpen ruilen met andere spelers Kan voorwerpen ontvangen en alle voorwerpen ruilen met andere spelers
Cadeaupapier Kan alleen cadeau's ontvangen Kan cadeau's ontvangen en weggeven

Account type upgraden

Spelers met gratis accounts kunnen hun account upgraden naar premium door een aankoop te doen in de Mann Co. Winkel. Het goedkoopste voorwerp op de Mann Co. Winkel is op dit moment de Crit-de-Cola. Wanneer een voorwerp is gekocht, zal het account van de speler onmiddellijk worden omgezet naar premium, en alle beperkingen zullen worden verwijderd.

Spelers die eerder een CD-versie van Team Fortress 2 hebben gekocht, krijgen automatisch een premium account wanneer het spel geactiveerd wordt op Steam, en zullen ook de Aankoopbewijs verdienen.[1]

Demonstratie

Zie ook

Referenties

  1. a b c d Free-to-Play FAQ, teamfortress.com, June 23, 2011. Accessed June 26, 2011.

Externe links