Vervloekte Verschijning

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Booooooo!
The Heavy

De Vervloekte Verschijning is een community gecreeërd cosmetich voorwerp voor alle klassen. Het is een kleine vliegende en gloeiende schedel met een grijs doek eromheen gewikkeld die de drager volgt. De kaak beweegt omhoog en omlaag als er beweegt word.

Dit voorwerp kan enkel rond Halloween of tijdens een volle maan gedragen worden; tijdens de rest van het jaar is het niet zichtbaar bij het spelen, tenzij de server Halloween-modus aan heeft staan. Het kan daarentegen wel altijd aangedaan en bekeken worden in het uitrustingsscherm, ook al is het in het spel niet zichtbaar.

Wanneer spelers, uitgerust met dit voorwerp, een tegenstander dood zonder geholpen te worden door een andere speler, dan toont de killfeed iedereen in Pyro-land dat het voorwerp een dodelijke assist krijgt, met zijn aangepaste naam als hij er één heeft.

De Vervloekte Verschijning was bijgedragen aan de Steam Workshop onder de naam "Wandering Soul".

Demonstratie in Pyro-land

Updateverleden

29 oktober 2013-patch (Scream Fortress V)

  • De Vervloekte Verschijning is aan het spel toegevoegd.

11 februari 2014-patch

  • Dit voorwerp kan nu dodelijke assists in Pyroland krijgen.

Bugs

  • Het model voor de Sniper heeft de materialen voor de doorschijnende en ondoorschijnende delen omgewisseld, waardoor het grijze doek doorschijnend is in plaats van de schedel.

Galerij