Obiecte de Acţiune

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Obiectele de Acțiune sunt obiecte ce pot fi folosite în joc. Introduse în Actualizarea Mann-Conomy, obiectele de acțiune sunt asemănătoare cu Uneltele, fiindcă au un număr limitat de utilizări (indicat de un număr pe iconița din rucsac); diferența e că majoritatea obiectelor de acțiune trebuie să fie echipate de către jocători folosind locurile proprii (numit înainte "MISC2"). Majoritea obiectelor de acțiune pot fi obținute numai de la Magazinul Mann Co., cu excepția Mini-Jocului de Duel, care poate fi găsit prin sistemul de drop aleator sau înăuntrul Cutiilor de Aprovizionare Mann Co.. Acum, obiectele de acțiune nu pot fi obținute prin sistemul de fabricare.

Apăsarea butonului de acțiune îți va permite să folosește orice obiect de acțiune ce e echipat în locul obiectelor de acțiune. Fii atent deoarece unele obiecte vor afișa un meniu când sunt activate, astfel încât ar trebui să folosești obiectele într-un loc sigur. Mini-jocul de duel de exemplu, te va anunța să-ți alegi adversarul pe care dorești să-l duelezi, iar cadourile te vor întreba dacă vrei să le folosești. Producătoarele de Zgomote însă, vor fi activate instant.

Obiecte de Acțiune

Cadouri

Iconiță Nume Descriere Disponibilitate
Pile o' Gifts Grămadă de Cadouri Când este folosit, acest Obiect de Acțiune oferă un cadou aleator la 23, sau mai puțini, de oameni de pe server.

Pictogram tick.png  Achiziţie

Pictogram cross.png  Drop

Pictogram cross.png  Cutie

Secret Saxton Saxton Secret Când este folosit, acest Obiect de Acțiune oferă un cadou aleator la o persoană de pe server.

Pictogram tick.png  Achiziţie

Pictogram cross.png  Drop

Pictogram cross.png  Cutie

Consumabile

Iconiță Nume Descriere Disponibilitate
Dueling Mini-Game Mini-Joc de Duel Provoacă adversarul selectat la duel.

Pictogram tick.png  Achiziţie

Pictogram tick.png  Drop

Pictogram tick.png  Cutie

Noise Maker Bundle Producătoare de Zgomote Va scoate zgomotul echipat.

Pictogram cross.png  Achiziţie

Pictogram cross.png  Drop

Pictogram cross.png  Cutie

Datele lansării obiectelor de acțiune

Articol principal: Datele lansării obiectele

Mai vezi