Administratoren

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Denne artikel handler om Administratoren i Team Fortress 2. For at se administratore Team Fortress Wiki, se Gruppe rettigheder.
Administratoren i hendes kontrolrum

Administratoren, også kendt som Announceren eller Helen,[1] ordner anliggende på både RED og BLU hold, samt TF Industries. Hun er kilden til den mystiske, ulegmelige stemme der kommandere og melder vigtige hændelser under runder. Et ældre og helt igennem onsindet geni af en kvinde, Aministratoren besidder både et gennemborende blik og den slags stemme som fremkalder urokkelig lydighed... for ellers. Hendes generale tonefald plejer at hælde imod enten en smule vrede eller forskellige stadier af bitter skuffelse.

Rolle og hverv

Aministratoren anvender væsentligt inflydelse og magt. Tideligere troet at være ejer af både RED og BLU virksomhederne, har siden vist sig at Blutarch og Redmond Mann var begge stadig i live takke været Radigan Conagher's livsforlængelses maskiner indtil de var myrdet af Gray Mann. Selv med deres fortsatte eksistens, var ingen af Mann brødrende i stand til at håndtere affærerne mellem deres respektive virksomheder, og så under alle omstændigheder kunne det siges at Aministratoren kontrollerede dem. Dog, resulterede hændelserne i Mann VS Machine forløbet med at hun stak af fra sin post og sendte Miss Pauling ud for samle lejesoldaterne igen i handlingsforløbet i TF Tegneserien. Ingen ved hvor hun er, men hun bruger nok forbløffende magt siden hun tideligere har kontroleret hver eneste betydningsfulde regering på planeten. Hun har det med at holde sine opgaver top hemmelige, hun manipulere handlingerne bag scenen. Alt der kan udvikle sig til muligvis at tiltrække uønsked opmærksomhed bliver hurtigt tilendebragt med ekstremt forudsatte meninger.

Hun kommunikere jævnligt med begge hold fra en enkelt mikrofon som er forbundet til det centrale kontrolpanel. Igennem fingerfærdig manipulation af en lang række vægstik og fatninger, kan hun få adgang til en del kommunikationskanaler, som inkludere nogle som kun titulere til de væsentlige RED og BLU hold. Hendes beskeder bliver transmitteret til holdende igennem en Alarm-O-Tron 5000 højtaler system, som selv er forbundet til et bord med et utal af skilte som lyser op i adskillige situationer som kræver akut behov, så som "Intruder Alert - RED Spy - In Base". En kæmpe række af skærme foran hendes kontrolpanel tillader hende at se hvad der sker af begivenheder døgnet rundt. Hendes præcise motiv til hvorfor hun beordre lejesoldaterne som er hyret af begge hendes virksomheder til kamp til døden forbliver et mysterie.

Administratoren er har et antal af personale, blandt dem er den loyale assistent Miss Pauling samt adskillige andre budbringere.

WAR!

Ifølge min efaring, Miss Pauling, er der intet der dræber et venskab hurtigere... end en rask konkurrence.
Administratoren om hendes onde planer

Aministratoren regner venskaber inden for virksomhederne for en markant krænkelse af tilid, forbudet i deres kontrakt. Efter hendes assistent Miss Pauling vendte hendes opmærksomhed imod at RED Demoman og BLU Soldier var blevet venner, åbnede hun kommunikations linjer op til specielt til de to. Igennem dem, opfordrede hun dem personligt til at slå deres nye ven ihjel til gengæld for et mystisk og værdifuldt nyt våben udvikled af Mann Co. Alt gik efter planen, og det ødelagde hurtigt deres blomstrende venskab og begyndte den syvdags krig.

Poopy Joes død og Tabet af Australium

Helen, Miss Pauling, og ejeren af Mann Co., Saxton Hale, var alle betvivlet af adskillige senatorer angående Poopy Joes (som de sendte ud i rummet for en dollar) død, samt den pludselige forsvinden af Australium i verden. Hun gav dem de hemmeligholdte oplysninger, som inkluderet snak om hvordan hun har hamstred Australium i årevis, og de atten idioter som har hjulpet hende. Historien chokerede senatorene, og besluttede derefter at holde inde med deres spørgsmål. Dokumentet der indeholdte oplysningerne var stemplet med ordet 'TILINTETGØR'.

Instruktøren

Denne godtroende instruktør er perfekt. Han er for dum til at ane grunden til at vi hyret ham. Alt for arrogant lytte til noget som helst soldaterne rent faktisk fortæller. Og han optager det hele.
Administratoren om instuktøren

Administratoren hyrede Instruktøren til at optage noget baggrundsviden om hvad RED hold medlemer vil sige når udspurgt spørgsmål fra filen Administratoren gav Instruktøren. Med ingen hensigt om at beholde ham mere end nødvendigt da hun betragter ham som et godtroende fjols og en lige så evnesvag person som lejesoldaterne, hun giver derefter Miss Pauling ordre til at dræbe ham i en mineskakt. Hun sender også billeder af Snipers forældre, Heavys hjem og rullekanon, og et af Soldiers hoveder i en kasse tilbage til RED holdet. Efter lejesoldaterne dræber budbringeren, tugter hun dem siden de miniature fjernsyn som de bære er åbenbart ekstremt dyre, og hun advarere dem derefter ved faren om at drøfte deres kontrakt betingelser med nogen som helst. Hun fortæller dem dog at i det her tilfælde, var det et smule absurd eksempel og at alle beviserne – bortset fra Soldiers hoveder – blev udslettet.

Team Fortress Tegneserierne

Som følge af Gray Manns fjendtlige overtagelse af Mann Co., var Administratoren nød til at holde lav profil. Det viste sig senere at hun gav ordre til Miss Pauling, hvilket ved sige at samle alle de fyret lejesoldater til at lede efter det sidste Australium forråd. Engineer viser sig osse at muligvis arbejde for hende, ved at opgradere hendes maskine til at være mere effektiv, så den giver hende nok tid til at "stå til regnskab for sin gæld". Hvis det nu er at Helen er Emily og Elizabeth.

Afstamning

På grund af hendes slående lighed i udseende, vaner, opførsel og forbindelser med Mann familien, er det troet at Administratoren Helen er beslægted med Elizabeth og Emily. De tre kvinder (hvis ikke på mystisk vis er den samme kvinde under alle tre navne) spillede Redmond og Blutarch imod hinanden i 150 år samtidig med at ophobe det største forråd af Australium i verden (Engelsk).

Dog kunne det også være at, at siden man ser Engineer opgrader hendes livsforlængende maskine på hende, kan det være at hun, Elizbeth og Emily er alle én og samme person, med den tredje livsforlængende maskine bygget af Radigan Conagher som byggede den til hende, derefter opgraderet af efterkommende Conaghers i årenes løb.

Udseende

Administratorens fremtoning har en historisk fortid. Det startede med en fans udgave af kunsteren Makani, som spredte sig rundt på internettet, som viste sig at være temmelig populær. Kort efter, var kunsteren inviteret til Valves hovedkvarter hvor de købte designet. Mange måneder senere, under reklamtionen af Haunted Hallowe'en Special, kan en kvinde med et næsten identisk ansigt ses ved siden af Zepheniah Mann på sit dødsleje. Endelig, d. 9. december, 2009, blev Administratorens ansigt offentligtgjort i form af Makani's design med en smule ændret tøjstil, mest bemærkelsesværdige er den halv-røde-halv-blå beklædning var skiftet ud med udelukkemde lilla påklædning, lilla som er farven man opnår ved at blande rød og blå. Da Mød Instruktøren udkom, var Administratorens udseende fået fortaget nogle flere ændringer.

Bagateller

  • Administratorens stemme er lagt af Ellen McLain, som også lagde stemme til GLaDOS (Engelsk) og adskillige andre karaktere fra Portal samt Voice Overwatch Dispatcher (Engelsk) i Half-Life 2, hvilket betyder hun optræder i alle Orange Box spillene.
  • Administratoren er ment at have været i et forhold med Saxton Hale engang, som omtaler hende som en "kæde-rygende forførerske".
    • Som svar på det påstået forhold mellem hende og Saxton Hale sagde hun: "En kvinde røber aldrig, og en gentleman spørg aldrig. Eller rettere, en Administrator glemmer aldrig. Ej hverken tilgiver eller give efter. Det bør dine snushaner gøre klogt i at huske det næste gang du beslutter dig for at rode i mine fortrolige sager ligesom beskidte køtere."[2]
  • I Poker Night at the Inventory, spiller et billed af Administratoren en mindre rolle som dronning af roder i "Poker Night" og "Poker Night Alternative" deck.
  • Ifølge en blog-post af hende selv [3], Får Administratoren én times ferie om året, som hun normalt bruger på at fodre duer i parken, og får dem til at føre krig mod hinanden.
  • I det 4. nummer af Team Fortress tegneserien Blood in the Water, er Administratoren(?) tæt på at stille træskoende, siden hun næsten var løbet tør for Australium til hendes Livs Forlængelses Maskine.

Galleri

Se også

Referencer

Ydelige links