De Administrator

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Dit artikel gaat over de Administrator in Team Fortress 2. Voor administrators van de Team Fortress Wiki, raadpleeg dan Help:Group rights.
De Administrator in haar controle kamer.
It saddens me that despite my best efforts to instruct and better you, some of you insist on finding new ways to fail.
De Administrator

De Administrator, ook wel bekend als de Omroepster of Helen,[1] stuurt de zaken tussen RED en BLU en bestuurd TF Industries. Ze is de bron van de mysterieuze, onstoffelijke stem die bevelen doorgeeft en roept belangrijke gebeurtenissen om tijdens wedstrijden. Een verouderde en vooral een slecht vrouwelijk genie, de Administrator bezit zowel een doordringende blik en het soort stem die complete en standvastige gehoorzaamheid eist... want anders. Haar houding drukt meestal kleine woede uit of zware teleurstelling.

Rol en taken

De Administrator is in het bezit van een enorme hoop invloed en macht. Ooit werd gedacht dat ze de eigenaresse van zowel RED als BLU was, maar Blutarch en Redmond Mann bleken nog te leven, dit dankzij Radigan Conaghers levensverlendende machines. Ondanks hun doorgaande leven, zijn de gebroeders Mann beide niet in staat om de zaken tussen beide bedrijven te regelen, dus wordt de Administrator geraadpleegd om deze bedrijven te leiden. Hierdoor heeft zij controle over elke grote overheid in de wereld. Ze heeft de neiging om haar acties in het geheim uit te voeren en de boel van buiten af manipuleren. Elke ontwikkeling die voor ongewenste aandacht kan zorgen,wordt snel beëindigd met extreme vooroordelen.

Ze communiceert met beide teams door middel van één microfoon die in verbinding staat met een controle paneel. Door kundige manipulatie van een enorm scala aan stekkers en contacten, kan ze ze in een enorm aantal communicatie kanalen, ook kanalen die zowel RED als BLU kunnen horen. Haar berichten worden verteld aan de teams door een Alarm-O-Tron 5000 speakersysteem, die zelf verbonden is aan een bord met een miriade aan tekens die lichtgeven in situaties van variërende urgentie, zoals "Intruder Alert - RED Spy - In Base". Een zeer grote monitorbank recht voor haar controlepaneel zorgt ervoor dat ze een goed oogje in het zeil kan houden op de gebeurtnenissen op elk moment. Haar exacte motieven om haar beide huurmoordenaarteams voor beide bedrijven tegen elkaar te laten strijden tot de dood toe op een reguliere basis, blijven tot op heden onbekend.

De Administrator word geholpen door een aantal stafleden, inclusief de loyale assistent Miss Pauling.

De Oorlog

In my experience, Miss Pauling, nothing kills friendship faster...than a healthy competition.
The Administrator on her evil deeds

De Administrator vind inter-bedrijfsvriendschappen een erge schade van vertrouwen, en word in het contract verboden. Nadat haar assistent Miss Pauling haar erop attendeerde dat de Rode Demoman en de Blauwe Soldier vrienden waren geworden, opende ze videokanelen naar hen beiden apart. Door deze moedigde ze hen aan om elkaars nieuwgevonden vriend te doden om een mysterieus en kostbaar nieuw wapen te verdienen gemaakt door Mann Co. Zoals bedoeld vernietigde dit snel hun bloeiende vriendschap en begon de zeven dagen durende oorlog.

De regisseur

This director's the perfect dupe. He's too stupid to divine our reasons for commissioning him. Too arrogant to listen to anything our mercs are actually telling him. And he records everything.
The Administrator on the director

De administrator huurde de regisseur in om wat achtergrondinformatie te achterhalen over wat de Rode teamleden zouden antwoorden wanneer ze vragen werden gesteld van de bestanden die de Administrator de Reggiseur had gegeven. Ze zag de Reggiseur niet als volwaardig en niet zo minderwaardig als de huurmoordenaren, en was niet van plan om hem lang te gebruiken, daarom gaf ze orders aan Miss Pauling om de Regisseur te vermoorden in een mijn. Ze stuurd ook foto's van de Snipers ouders, de Heavy's huis en Minigun, en een van de Soldiers hoofden terug naar hem. nadat de huurmoordenaren de berichtgever doden, word ze boos omdat de mini-televisies die ze bij zich dragen blijkbaar erg duur zijn, en waarschuwd ze hen over de gevaren van het bepraten van hun contract met wie dan ook. Zelaat hen weten wat er in dat geval gebeurd, het was een nogal absurd voorbeeld en al het verzamelde bewijs — behalve de Soldiers hoofd — werd vernietigd.

Uiterlijk

De Administrator uiterlijk heeft een rijk verleden. Het begon met een fan rendatie door de artiestMakani, welke zich verspreidde rond het internet, en nogal populair bleek te zijn. Kort daarna werd de artiest uitgenodigd door Valve om op visite te komen, waar het ontwerp werd gekocht. Vele maanden later, gedurende de promo voor de Hallowe'en Special, kon een vrouw gezien worden met een bijna identiek gezicht die naast Zepheniah Mann stond bij zijn doodsbed. Tot slot, op 9 december 2009, werd het gezicht van de Administrator officieel onthuld, met gebruik van Makani's ontwerp en kleine kledingmodificaties. Met de uitgave van Ontmoet de Regisseur, had het uiterlijk van de Administrator nog meer veranderingen ondergaan.

Trivia

  • De Administrator haar stem word gedaan door Ellen McLain, welke ook de stem voor GLaDOS deed in Portal en de Overwatch Dispatcher in Half-Life 2, wat haar de enige stemacteur maakt die in elk van de Orange Box spellen voorkomt.
  • De Administrator post af en toe op de Officiële TF2 Blog, meestal met posts die boze verweringen maakt naar de community voor onbehoorlijk gedrag, zoals het gebruik van externe apparaten om prestaties te behalen.
  • Zoals geschetst in het stripboek, de Administrator is in het bezit van het Mann Familie Portret. Ze vertoont sterke gelijknis aan Elizabeth, Zepheniah Mann's dienstmeisje.
  • 'The Administrator' vindt plaats in de evenementen van Ontmoet de Spy.
  • Er is geinsinueerd dat de Administrator een relatie heeft gehad met Saxton hale enkele tijd geleden, welke naar haar refereert als een "kettingrokende verleidster".
    • Als reactie op de insinuaties naar haar mogelijke relatie met Saxton Hale: "A lady never tells, and a gentleman never asks. More pertinently, an Administrator never forgets. Or forgives. Or relents. The Nosy Parkers among you would do well to remember that the next time you decide to paw through my confidential affairs like junkyard dogs." [2]
  • De Demoman omschrijft haar als een "the angry lady who's always screamin' at us while we fight," als onderdeel van de WAR! Update [3]
  • In Poker Night at the Inventory, verschijnt een afbeelding van de Administrator op de ruiten vrouw in het "Poker Night" kaartendek.

Galerij

Zie ook

Referenties

Externe links