Administratoren

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Denne artikkelen er om Administratoren i Team Fortress 2. For administratørene i Team Fortress Wiki, se Help:Group rights.
Administratoren i hennes kontroll rom

Administratoren, også kjent som Announcer eller Helen,[1] er personen som handler mellom RED og BLU lagene, kjent som TF Industries. Hun er kilden til den merkelige, usette stemmen som gir kommandoer og annonserer visuelle hendelser under en match. En gammel og en veldig ond mesterhjerne av en kvinne, har Administratoren både en merkverdig stemmning og en type som liker å bruke sin stemme til å si kommandoer som blir fulgt...ellers. Hennes toner kan være fylt av Hat eller varierende bitterhet med litt skuffelse.

Rolle og oppgaver

Administratoren holder både makt og kraft. En gang var det så at man trodde hun eide både RED og BLU kompaniene, det har siden blitt avslørt at både Blutarch og Redmond Mann er i live takket være Radigan Conagher's livs forlengning's maskin. Selv om de ennå eksisterer, ser det ut som både Mann brødrene ikke har noen kapasitet til å gjøre handlinger med deres egne kompanier, og for alles skyld og mening er Administratoren satt til å kontrollere dem. Med dette, har hun kontroll over alle de store regjeringer i hele verden. Hun prøver å holde hennes operasjoner topp hemmelig, ved å manipulere hendelsene bak scenene. Hvilken som helst oppgjør som gir uønsket oppmerksomhet blir straks terminert med ekstreme handlinger.

Hun kommuniserer med begge lagene via en mikrofon som er koblet opp til sentral kontroll panelet. Med en veldig høy ekspertise innen manipulering gjemt bak en haug av plugger og støpsler, trykker hun inn nummer av kommunikasjons kanaler, som inkluderer de som er adressert til hele RED og BLU lagene. Hennes meldinger er spilt av til lagene gjennom en Alarm-O-Tron 5000 høyttaler system, som er koblet til et bord med masse tegn som gløder i hvilken situasjon man befinner seg i, som "Intruder Alert - RED Spy - In Base". En svær skjerm som står foran hennes kontroll rom panel gir henne en mulighet til å holde et øye med hendelsene hele tiden. Hennes korrekte motiv med å hente inn leiesoldater fra både lagene som er arbeidere for begge av hennes kompanier til kamp mot hverandre er ennå uvisst.

Administratoren jobber sammen med et viss nummer av ledere, inkludert hennes lojale assistent Miss Pauling.

Krigen

Av min ekspertise, Miss Pauling, dreper ingenting et vennskap så fort...som en konkurranse.
Administratoren på onde veier

Administratoren føler seg veldig snytt om vennskap blir gjort mellom arbeidere fra forskjellige kompanier og dette er et brudd på tillit, som er ifølge kontrakten forbudt. Etter at hennes assistent Miss Pauling fortalte henne om forholdet til RED Demoman og BLU Soldier, hadde hun åpnet kommunikasjons kanalene spesielt på grunn av dem begge. Mellom disse, gjorde hun personlig slik at begge skulle drepe hverandre for å få et mystisk og verdifullt våpen laget av Mann Co. Akkurat som følgende, ødela dem begge det blomstrende vennskapet og dermed begynte den syv dager lange krigen.

Direktøren

Disse direktøren'e er de perfekte kopiene. Han er så dum at han ikke ser våre grunner vi ofrer han. For arrogant til å høre på de andre soldatene om hva de sier til ham. Og tar opp alt sammen.
Administrator om direktøren

Administratoren leide en direktør for å ta opp noe bakgrunns info om hva RED laget's medlemmer skulle si om de ble spurt spørsmål fra filene som Administratoren ga til Direktøren. Det var ikke ment å ha han særlig lenge fordi hun tenkte at han kunne være en unormal person som leiesoldatene, hun ga ordre til Miss Pauling om å drepe direktøren etterpå i en gruve. Hun sendte også bildene av Sniper's foreldre, hjemmet til Heavy og Minigun, og en av Soldier's hoder tilbake til dem. Etter at leiesoldatene drepte budbringeren, dukket hun opp på en mini-televisjon sett som de bærer rundt og klager på at de er dyre, og advarer dem om faren om å diskutere punktene som det står i kontraktene med noen. Hun lar dem få vite noe i denne situasjonen, det var et absurd eksempel med all informasjonen som ble samlet - unntatt Soldier's hoder - ble ødelagt.

Opptreden

Administratoren's opptreden har en historisk fortid. Det startet med et fan bildet av en artist kalt Makani, som ble spredd over Internettet, som ble veldig populær. Kort etter ble artisten invitert av Valve for et besøk, hvor designet ble kjøpt. Flere måneder senere, under kampanjen for the Hallowe'en Special, var en kvinne med et identisk fjes ble sett stående ved siden av Zepheniah Mann på hans dødsleie. Til slutt, den 9 Desember, 2009, ble Administratoren's fjes ble offisielt vist, ved å bruke Makani's design, med noen små kles stil endringer. Når Møt Direktøren kom ut, ble Administratoren's opptreden endret.

Trivia

  • Administratoren er spilt av Ellen McLain, som også har stemmen til GLaDOS i Portal og Overwatch Dispatcher i Half-Life 2, som gjør at hun er med i alle Orange Box spillene.
  • Administratoren er blitt sagt at hun hadde et forhold til Saxton Hale for en tid tilbake, som blir referert som en "chain-smoking seductress".
    • I en av responsene hennes snakker hun om forholdet til Saxton Hale: "A lady never tells, and a gentleman never asks. More pertinently, an Administrator never forgets. Or forgives. Or relents. The Nosy Parkers among you would do well to remember that the next time you decide to paw through my confidential affairs like junkyard dogs." [2]
  • I Poker Night at the Inventory, vil et bilde av Administrator dukke opp som Dronning av Diamant i "Poker Night" kortstokken.

Galleri

Se også

Referanser

Eksterne linker