Administratorul

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Administratorul în camera ei de control.
În ciuda celor mai bune eforturi de a vă intrui şi de a vă îmbunătăţi ale mele, mă întristează faptul că unii din voi găsesc noi căi de a eşua.
Administratorul

Administratorul (Nume real Helen; numele de familie necunoscut), altfel spus TF Announcer sau simplu Announcer, este directorul managerial al echipelor RED și BLU la fel și TF Industries. Ea este sursa misterioasei voci care dă comenzi și anunță evenimente vitale în timpul rundelor. O doamnă în vârstă și diabolică, Administratorul posedă ambele priviri aspre și genul de voce căreia i te supui fără obiecții... sau. Purtarea ei obișnuită țintește către fie o vagă furie sau alte nivele ale dezamăgirii.

Rol și Datorii

O imagine ascunsă în Mann Manor.

Administratorul are o putere și influență considerabilă. Deținerea ambelor echipe RED și BLU, corporațiilor, îi permite prin extindere controlul peste toate guvernele majore de pe planetă. Ea își păstrează operațiile sub secret, manipulând evenimente din spatele decorului. Orice evoluție care care ar putea să aibă atenție nedorită, este terminată rapid cu prejudiciu extrem.

Ea comunică cu ambele echipe printr-un singur microfon conectat la un panou de comanda central. Prin manipulare îndemânatică și un mare număr de prize și mufe, ea poate intra într-un anumit număr de canale de comunicație, inclusiv unele care se adresează întregilor echipe RED și BLU. Mesajele ei sunt transmise printr-un sistem de boxe Alarm-O-Tron 5000, care la rândul lu e conectat la un ecran cu o mulțime de semne care se iluminează în situații de urgență variabilă (ex. RED Spy - In Base). Un număr masiv de ecrane în fața panoului ei de control îi permite să observe toate evenimentele în orice clipă. Motivele ei în a ordona echipelor de mercenari angajate de companiile ei în luptă mortală pe un interval regulat rămân misterioase.

Administratorul este ajutată de un echipaj, inclusiv asistentul loial Miss Pauling.

Războiul

Din experienţa mea, Domnişoară Pauling, nimic nu omoară o prietenie mai repede decât... o competiţie sănătoasă.
— Administratorul şi treburile ei diabolice

Administratorul consideră prietenia inter-companială o profundă încălcare a întelegerii, interzisă prin contract. După ce asistenta sa, Miss Pauling, i-a adus în atenție că RED Demoman și BLU Soldier au devenit prieteni, ea a deschis anumite canale de comunicații specific către amândoi. Prin acestea, ea personal i-a încurajat în a omorâ noul prieten ca să primească o armă misterioasă și de valoare dezvoltat în Mann Co.. Cum a prezis, asta a distrus prietenia lor și a avut loc începutul războiului de șapte zile.

Înfățișare

Înfățișarea Administratorului are un trecut plin de povești. A început cu o refacere de către artistul Makani, care s-a răspândit pe Internet, devenind chiar populară. La puțin timp, artistul a fost invitat la Valve pentru o vizită, unde design-ul a fost compărat. După multe luni, în timpul promo-ului pentru the Hallowe'en Special, o femeie cu o figură aproape identică a putut fi văzută lângă Zepheniah Mann pe patul său al morții. În final, pe 9 Decembrie 2009, fața administratorului a fost în fârșit prezentată, folosind design-ul lui Manaki, cu câteva modificări ale îmbrăcămintei.

Trivia

Încercarea originală a lui Makani.
Cartea cu Administratorul.
 • Conforum lui Saxton Hale, Administratorul are o plăcere pentru a fuma, pentru revista Punishment Monthly.
 • Vocea administratorului este redată de către Ellen McLain, care a avut rolul și vocii lui GLaDOS în Portal și Overwatch Dispatcher în Half-Life 2.
 • Administratorul mai postează ocazional pe TF2 Official Blog; de obicei insulte despre comunitatea care folosește programe externe de împlinire a Achievement-urilor.u
 • Administratorul este singurul Personaj Non-Jucător care are o prezență obișnuită în joc (cu posibila excepție a lui Zepheniah Mann și Silas Mann).
 • Ca înfățișată în comic, administratorul are în posesie Mann Family Portrait. Ea seamănă foarte mult cu Eliyabeth, servitoarea lui Zepheniah Mann.
 • 'The Administrator' anunță evenimentele curente din Întâlnește-l pe Spy.
 • Se spune că a avut o relație cu Saxton Hale în urmă cu ceva timp, acesta numind-o "seducătoare fumătoare înrăită".
  • Răspunsul în legătură cu presupusa sa relație cu Saxton Hale: "O domnișoară nu spune niciodata, iar un domn nu întrebă niciodată. Mai pertinent, un Administrator nu uită niciodată. Sau iartă. Sau renunța. Nerușinații dintre voi ar face bine să își aducă aminte de acestea când vor decide să scormonească prin afacerile mele confidențiale precum câinii de la groapa de gunoi din nou." [1]
 • Demoman-ul se referă la ea ca "domnișoara bătrână care țipă mereu în timp ce ne batem."
 • Un portret care seamănă cu administratorul poate fi găsit în harta Mann Manor, unde e întors cu susun în jos, și e cu fața la perete.

Mai vezi

Pagini Externe