Australium

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikel handler om det fiktive element. For den sjældne våben kvalitet, se Australium våben.
En forfader til Administratoren, som fremviser en bar af Australium.[1]
Hvert eneste af menneskets nyskabelser kommer nu fra den pilsner-syltede hjerne af en australsk person. På grund af det her.
Administratorens forfader

Først afsløret af historien afbildet i Team Fortress 2s tegneserie; Loose Canon. Australium er et metal element, som kan tilpasse og omdanne sig i flere forskellige stater og former, og gør det derfor yderst værdifuldt og efterspurgt.

Historie

Australium var opdaget i dets navnebror-land, Australien.

Opdagelsen af Australium har sandsynligvis været årsagen bag Australiens hurtige teknologiske fremskridt. De teknologiske fremskridt omfatter usynligheds-apparater, teleporterings-apparater, og "hele spektret af overskægs videnskab".

Australium menes at blive solgt og udveksles i en form af solide barer, magen til den måde guld ofte er bevaret og lagres i. Trods under lignende udseende egenskaber til guld, såsom en lignende farve og niveauet af refleksionsevne, kan barer af Australium identificeres ved det unikke logo af en enlig figure, der bokser en kænguru, som er en af Australiens mest ikoniske dyr. Denne handling om boksning mellem kænguruen og tallet er angiveligt om, hvordan Australien vælger deres næste retmæssige konge.

Australierne er kendt for at være meget hemmelighedsfuld om Australiumet, mest sandsynligt for at holde elementet i høj værdi og efterspørgsel, og dermed giver dem mulighed for at fortsætte med at overhale resten af verden i det teknologiske kapløb.

Australium blev også brugt som betalingsform til Dell Conaghers bedstefar Radigan, i bytte for at han byggede Blutarch Mann og Redmond Mann to "Life Extender Maskiner" for at forlænge deres egne forsøg på at overleve hinanden til at arve alt det land, som var givet af deres far. Radigan Conagher menes at have fundet mange flere samlinger af Australium, og Dell opdager senere skjulte filer, som beskriver disse samlinger blandt de tegningerne Blutarch har lånt ham til at reparere sin egen "Life Extender Maskine"

Det er blevet afsløret, at USA engang havde en levering af Australium. Det hele var investeret i forsøget på at lancere monkeynaut Poopy Joe ud i rummet. Efter det tragiske svigt af dette forsøg, gik hele Australium til mangel. Som en følge af hændelsen, Saxton Hale, hvis faciliteter blev anvendt til lanceringen forsøget efter det tragiske svigt af dette forsøg, blev det stillet for en USA senatshøring for at undersøge katastrofen. Så vidt mangler levering af Australiumet i USA stadig.

I den første del af den seks-delede tegneserie, Ring of Fired, blev det antydet, at Saxton Hale rent faktisk stjæler denne Australium ved eksistensen af to hundrede tusinde pund af Australium i et rum, hvor der står "Mann Co. Monkeynautics". Efter at have opnået kontrol af Mann Co., afdækkede Gray Mann pengeskabet med Australium, kun for at finde ud af, at det er tomt. Han indser, at Administratoren var bag Australiumets forsvinden efter at finde en cigaret inde i pengeskabet.

Special Delivery

Den neutrale Australium kuffert.

Australium fremkommer i spilletilstanden, Special Delivery som en Australium kuffert.

Det er en neutral-farvet kuffert med et ternet mønster, der forvandles om til holdfarve, når den er samlet op. Den ser ud til at være fyldt med beklædningsgenstande, med et slips, der stikker ud og en radiosender knyttet til den, samt en gennemsigtig beholder fastgjort på siden, der indeholder en skinnende bar af Australium. Når man bevæger sig med kufferten, udsendes der partikeleffekter, der viser flere stykker tilfældig tøj, som halter bagefter spilleren, sammen med en gylden funklende effekt.

Våben kvalitet

Hovedartikel: Australium våben

Australium blev oprindeligt anvendt i skabelsen af to sjældne våben variationer (Den Gyldne Skruenøgle og Saxxyen). Når en spiller bliver dræbt af en af disse våben, vil deres kropsmodel blive forvandlet om til en guldstatue som så bliver liggende for andre at se. I Two Cities-opdateringen, blev Australium våben udvidet til en række våben, hvoraf nogle ikke deler ragdoll-ændrede kvaliteter ligesom de to oprindelige våben, der blev tilføjet, som er lavet af Australium.

Ubrugt indhold

  • En Australium bar model, som eksisterer i spillets filer under models\props_mining\ingot001.mdl.

Paratviden

  • Australium fremkommer i Zachtronics Industries spillet SpaceChem i specifikke Bonus Niveauer.
  • Australium har den samme elektronkonfiguration—bærer kænguruen i kernen, ligesom guld (Engelsk).

Galleri

Referencer

  1. http://www.teamfortress.com/loosecanon/08.html (Engelsk)