Australium

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Teleportarea. Invizibilitatea. Întregul spectru al ştiinţelor despre mustăţi. Toate inovaţiile omenirii vin acum de la creierele mai încreţite ale australienilor. Datorită acestuia.
Strămoşul Administratorului, despre Australium
Strămoşul Administratorului, ce prezintă un lingou de Australium.[1]

Prima dată prezentat în banda desenată despre Team Fortress 2 pe internet, "Loose Canon", Australium este un element metalic care se poate adapta și transforma în diferite stări și forme, astfel făcându-l foarte vaoloros și căutat.

Australium a fost descoperit în țara Australiei, explicând numele elementului care face referire la acea țară.

Descoperirea Australiumului a fost cel mai probabil cauza și motivul avansării tehnologice rapide a Australiei. Australiumul este crezut să aibă un rol important în procesele Australiei de a creea aparatele pentru invizibilitate, aparate de teleportare și întregul spectru al științelor despre mustăți.

Australium e crezut să se schimbe sub forma unor lingouri solide, asemănător cu aurul în funcție de cum este ținut și stocat. Deși are proprietăți asemănătoare cu aurul, ca reflecția și culoare asemănătoare, lingourile de Australium pot fi identificate folosind logo-ul unic al unei finguri singuratice luptându-se cu un cangur, animalul iconic și cel mai cunoscut din Australia. Actul de box între un cangur și o figură probabil prezintă cum Australienii își aleg următorul rege de drept.

Australienii sunt cunoscuți de a fi foarte secretoși despre Australium, cel mai probabil pentru a păstra valoarea mare a elementului și cererea, astfel depășind lumea în mai multe avansări tehnologice.

Australium a fost folosit ca plată pentru străbunicul lui Dell Conagher's, Radigan, în schimbul creării unor mașinării de extindere a vieții pentru Blutarch Mann și Redmond Mann întru încercarea de a trăi mai mult și de a moșteni pământul celuilalt. S-a presupus că Radigan Conagher a găsit mai mult Australium, și Dell descoperă mai târziu fișierele ascunse ce detaliază unde sunt ascunse printre schițele pe care Blutarch i le-a împrumutat pentru a repara mașina sa de extindere a vieții.

Trivia

Configuraţie electronică a Australiumului, observaţi cangurii ce se boxează în nucleu
Un model al Australiumului
  • S-a zvonit despre Cheia aurită cum că este placată cu Australium. Acest lucru a fost confirmat mai târziu de către creatori pe blog-ul TF2. [1] Nu se știe dacă victimile Cheii Aurite sunt transformate în Australium put sau aur pur.
  • Numele cu referire la sine este o metodă comună (în trecut cât și prezent) a denumirii noilor descoperiri. Sunt multe exemple de aceste nume prin toată societatea modernă; planetele, stelele și elementele chimice au tendința să fie un exemplu bogat în acest caz.
  • Australium pare alternativ ca o versiune a mitologicei Pietre Filozofale. Amândouă substanțele sunt misterioase și incredibil de valoroase, sunt cerute pentru extinderea vieții (deși imortalitatea e dată de mașinăriile fraților Mann, Australiumul fiind cerut pentru ca Inginerul s-o construiască) și, dacă Cheia aurită este placată cu acest material, abilitatea acesteia de a transforma alte materiale în aur.
  • Există un model al lingoului de Australium în fișierele jocului sub "models\props_mining\ingot001.mdl." Pentru ce e folosit, nu se știe.
  • Una dintre culorile Cutiei de Vopsea e numită după Australium, și are numele de "Auriu Australium".
  • Configurația electronică a Australiumului e la fel ca cea a aurului.

Referințe

  1. http://www.teamfortress.com/loosecanon/08.html