Australium/sv

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
En förfäder till Administratören som presenterar en tacka med Australium.[1]
Every one of mankind's innovations now comes from the lager-pickled brain of an Australian. Because of this.
Administratörens förfäder

Först avslöjad av historien inom Team Fortress 2 serien Loose Canon, Australium är ett metall grundämne vilket kan anpassa och omvandla sig själv till olika förhållande och former, vilket gör det extremt värdefullt och efter sökt.

Historia

Australium blev upptäckt utav landet Australien, vilket namnet är en referens till landet som upptäckte metallen.

Upptäckandet av Australium har mest troligen varigt orsaken till Australiens snabba teknologiska uppgradering. Vilket uppgraderingen i teknologin innebar osynlighetsenheter, telleportalenheter, och "hela spektrumet av moustache vetenskaper".

Australium är troligen sålt och utbyten i formen av solida tackor, liknande till sättet guld ofta är resarverad och förvarad. Trots att de delar samma utseende som guld, liknande färg och nivå av reflektion, så kan tackor av Australium bli identifierade av den unika ikonen av en ensam figur som boxas med en känguru, en av Australiens mest ikoniska djur. Boxningen i mellan kängurun och figuren är troligen hur Australien väljer sin nästa rättmätiga konung.

Australiensarna är kända att vara väldigt disktreta runt Australium, mest troligen för att behålla metallets höga värde och efterfrågan, vilket låter dem fortsätta att utveckla sin teknologi över resten av världen.

Australium blev även använd som betalningssätt av Dell Conaghers farfar Radigan, i utbyte att han bygger Blutarch Mann och Redmond Manns "Livs förlängar maskiner" till att ytterligare återuppta deras egna försök att försöka överleva varandra för att ärva "allt" land som blev tilldelat av deras far. Radigan Conagher är trod att hitta mycket flera områden med Australium, och Dell upptäcker gömda filer med detaljer om dessa områden bland annat ritningarna Blutarch hade lånat honom för att laga sin egen "Livsförlängar maskin".

Det har blivit avslöjat att Förenta Staterna hade ett förråd med Australium en gång i tiden. Det blev allt investerat i försöket att skicka upp upp astronauten Poopy Joe till rymden. Vilket följdes utav av det tragiska misslyckandet av detta försök, då allt Australium försvann. Som ett resultat av olyckan, Saxton Hale, som är ägaren till fartyget som blev använt av uppskjutnings försöket blev skickat till ett U.S senat förhör då de utreder katastrofen. Så vitt känt, är Förenta Staternas förråd med Australium fortfarande saknat.

Special Leverans

Den neutrala Australiumportföljen

Australium finns i spelläget Special Delivery (Game Mode)/sv, som en Australiumportfölj.

Det är en neutraltfärgad portfölj, som byter färg till lagfärgat först när den plockas upp. Den värkar vara överfull med kläder, den har en radiosändare fast spänd, och har en genomskinlig behållare fastspänd på sidan, vilket innehåller en skinande tacka med Australium. När man flyttar på portföljen så utsänder den en partikeleffekt som visar olika delar av kläder bakom spelaren, samt ett gyllene spår av guld.

Relaterade vapen

The Spy statue

Australium har blivigt använt till skapandet av två sällsynta vapen. När en spelare blir dödad av någon av de två vapnen så förvandlas deras kroppsmodell till en guldstaty som blir lämnad för andra spelare att se.

Leaderboard class engineer.png Engineer

Weapon Kill Icon
Golden Wrench
Promotional
Gyllene Skiftnyckeln
Killicon golden wrench.png

TF2 crosshair orange.png Alla klasser

Weapon Kill Icon
Saxxy
Distributed
Saxxyn
Killicon saxxy.png

Oanvänt innehåll

  • En modell på Australium exsiterar i spel filerna under models\props_mining\ingot001.mdl.

Kuriosa

  • Australium är använt i Zachtronics Industriesspelet SpaceChem på vissa bonusbanor.
  • Australium har samma elektronisk uppbyggnad där kängurun är placerad i kärnan gold.

Galleri

References

  1. http://www.teamfortress.com/loosecanon/08.html