Nauwelijks Gesmolten Condensator

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Nauwelijks Gesmolten Condensator is een ontwerp ingrediënt dat werd geüpdatet in de 27 juni 2012-patch. Het werd oorspronkelijk toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, als de Beschadigde Condensator. De tekst erop leest '6.22V1800'. Samen met de Vuurbestendig Geheim Dagboek is dit voorwerp niet zichtbaar veranderd door de Pyromania Update, en niet verwijderd in de 11 juli 2012-patch.

Na de 11 augustus 2012-patch konden spelers de Condensator dragen in het overige voorwerpen vakje. Als je dan een High five uitvoert met een andere speler, maakt niet uit of hun ook een Condensator dragen leid tot het bericht in de vorm van "...walks in to a bar" grap zichtbaar in de chat [1].

Updateverleden

19 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Beschadigde Condensator werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

27 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Beschadigde Condensator is een van de twee Mysterieuze schatten, samen met de Geheim Dagboek, die niet verbrand is in een klein hoopje as en het is hernoemd tot Nauwelijks Gesmolten Condensator, en is het niet geldig als een ontwerp ingrediënt voor het Hoopje As.

11 augustus 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Nauwelijks Gesmolten Condensator kan nu worden gedragen door alle klassen.

11 augustus 2012-Patch #2

  • [Onbeschreven] De Nauwelijks Gesmolten Condensator kan niet langer meer worden gedragen in beide overige voorwerpen vakken.

Bugs

  • Dit voorwerp verschijnt niet in de Mann Co. Catalogus.
  • Dit voorwerp is gelabeld als As in het spel.

Trivia

  • Als je de set Het Onmogelijke Elimineren draagt veranderd de beschrijving van de Beschadigde Condensator in " in such places, and ...", met willekeurige karakters verwijderd (de verwijderde karakters verschilde per speler), wat een deel van een citaat is van het korte verhaal "The Adventure of the Copper Beeches", deel van de De avonturen van Sherlock Holmes collectie. Als je dit combineerd met alle andere voorwerpen toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, dan leest het volledige citaat dan "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser.".
  • Een blog post werd gemaakt door de Pyro op de Team Fortress 2 Officiële Website op 22 juni, 1500 EDT. Deze datum en tijd correspondeert met de grotere set van nummers op de Beschadigde Condensator.
  • De kleine set van nummers op de onderkant van de condensator leest 07180125. Als je dit verdeeld in vier en vertaald in letters (A = 1, B = 2, etc), leest het "GRAY".

Galerij

Originele voorwerp

Backpack Damaged Capacitor.png
 Beschadigde Condensator 
Level 1 Condensator
 
Hoe is ie kapot gegaan? Wiens schuld is het? Wat is een condensator eigenlijk? Koop je kaartjes maar, want de mysterietrein staat op het punt te vertrekken. Of is hij al weg? Weer een mysterie!

Referenties

  1. http://lab.xpaw.ru/tf2arg-part2/