Basic Pyro strategy

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mmmphya harrgh mrgha hrghgph!
The Pyro

Pyro on keskinkertaisesti kova hahmoluokka, joka erikoistuu lähitaisteluun ja loistaa vihollisten väijyttämisessä. Afterburn hän aiheuttaa vahingoittaa tasaisesti pakenevia vihollisia, tehden hänestä kohtalaisen iske-ja-juokse taktiikoissa. Hänen compression blast on erittäin häiritsevä ja sitä voidaan käyttää kimmoittamaan projectiles sammuttamaan palavia tiimitovereita, tai työntää vihollisia ympäriinsä. Hänen liekit estää Verhoutuminen ja disguise, tehden hänestä kovan vastustajan Spylle. Helppo oppia, mutta hallitakseen hänen erilaisten aseiden käyttöä tämä vaatii aikaa. Hyvä Pyro vaihtaa usein aseita maksimoidakseen vahingon määrän. Pidemmällä kantamalla Pyro on hyvin haavoittuvainen hitscan aseille kuten Konekivääri tai Tarkkuuskivääri.

Ensisijaiset aseet

Kaikki sinun ensisijaiset aseet kuluttavat ammukset loppuun nopeasti, joten poimi usein pudonneita aseita, kerää Ammukset laatikoita, ja vieraille ja vieraile omalla Dispensers pysyäksesi täydentyneenä.

Liekinheitin + reskins

Flame Thrower Rainblower

Päästääksesi helposti kantamalle käyttämään sinun Liekinheitintä, käytä vaihtoehtoisia reittiä väijyttääksesi sinun vastustajat. Taistelussa pyöri vihollisten ympärillä sivuaskelein tehdäksesi itsestäsi vaikeamman kohteen osua. Leveä laajuus sinun Liekinheittimistä tekee sinun tähtäämisestä helppoa. Jos viholliset pakenevat älä turvaudu afterburn joka tappaisi heidät, koska on olemassa monia tapoja sammuttaa tuli. Vaihda sinun toissijaisiin aseisiin jos vihollinen on keskipitkällä kantamalla tai kauempana. Spy-check epäilyttäviä tiimitovereita ampumalla lyhyitä liekkisarjoja

  • Iloinen onnenpuhallin toimii täysin identtisesti Liekinheittimen tavoin, mutta sillä on myös taunt attack.

Jälkipoltin

Backburner

Aseta itsesi usein väijytyksille käyttääksesi kriittisiä osumia jota Jälkipoltin tuottaa, kun hyökkäät takaapäin. Taktioi itsesi vihollisen taakse suorassa taistelussa käyttämällä vapaasti sivuaskeleita vihollisen ympäri. Yleisesti sinä uhraat puolustusta hyökkäykseen; isompi ilmapuhalluksen hinta tekee siitä paljon vaikeamman ÜberCharges häiritsemiseen ja myös itsesi puolustautumiseen pitkällä kantamalla.

Rasvanpolttaja

Degreaser

Rasvapoltin nopea aseen vaihtoaika on todella monipuolinen. Se soveltuu erityisen hyvin sinun ilmapuhallukseen; sytytyksen ja vihollisen ilmapuhalluksen jälkeen vaihda nopeasti toiseen aseeseen kuten Haulikko, Reserviräiskijä tai Sammutuskirves tehdäksesi rajua räjähdysmäistä vahinkoa. Käytä näitä asekombinaatioita kompensoidakseen pienempää perus-vahinkoa; taistelussa käyttäessäsi vain Rasvapoltinta iske-ja-juokse taktiikat ovat paljon heikompia.

Flogistonaattori

Phlogistinator

Flogistonaattoria käyttäessä mikä tahansa tulivahinkoa nostaa sinun "Mmmph" palkkia. Kun palkki on täynnä toissijainen tuli laittaa sinut suorittamaan pilkan joka täyttää sinun elämäsi ja antaa varmoja kriittisiä osumia lyhyeksi aikaa. Flogistonaattorilla ei voi käyttää ilmapuhallusta; et pysty kimmoittamaan projekteleja tai työntämään vihollisia pois. Tämä tekee sinusta heikomman suorassa taistelussa. Täten on parasta pitää sinun "Mmmph" ladattuna ennen kuin viholliset tajuavat olevasi siellä. Turvallisesti nostaaksei "Mmmph" palkkia väijytä heikkoja vihollisia tai käytä pitkän kantaman aseita kuten Valopistooli tai Sytytin. Sinä saat paljon vähemmän vahinkoa Flogistonaattori pilkan aikana joten sinä voit aktivoida sinun "Mmmph" juuri ennen väijytystä antaen sinulle massiivisen tulivoima edun tai välittömästi tapettuasi vihollisen parantuakseesi ja jatkaaksesi riehumista.

Ilmapuhallus

Ilmapuhallus on voimakas hyödyllisyyden lähde jota voi käyttää hyökäävästi tai puolustavasti. Hyökkäävästi käytä sitä pakottamaan liekihtivät viholliset kartan vaarakohtiin tai nurkkiin jossa voit helposti tappaa viholliset voimakkailla aseilla kuten Sammutuskirves. Puolustavasti käytä sitä kimmoittamaan projectiles, puske vaarallisia vihollisia pois tai sammuta tiimitovereita jotka ovat tulessa. Ilmapuhallus voi jopa liikuttaa haavoittumattomia pelaajia jotka ovat ÜberCharge effektin vallassa.

Toissijaiset aseet

Haulikko

Shotgun

Haulikko on sinun luotettavin etäase ja se auttaa peittämään Liekinheittimen heikkoudet. Käytä sitä hyökätäksesi vihollisia keskipitkältä kantamalta, erityisesti silloin kun he pakenevat pois sinun Liekinheittimien lyheltä kantamalta. Toiset tarkoitukset Haulikolle ovat vihollis Pyrojen kanssa taistelu joita ei voi sytyttää ja vedenalaiseen taisteluun jossa suurinosa sinun tuliaseista pihisevät.

Valopistooli

Flare Gun

Valopistooli ampuu hitaita valokaarimaisia projektileita jotka tekevät luotettavaa vahinkoa vihollisiin jotka ovat kauempana Haulikon kantamalta. Valopistooli tekee myös kriittisiä osumia palaviin vihollisiin antaen sinulle mahdollisuuden tappaa pakenevia vihollisia kauempaa. Jos et voi turvallisesti lähestyä aluetta sinä voit suojasta kumartua ja nousta käyttämään Valopistoolia häiritäksesi pitkältä kantamalta; jos sinä jatkuvasti osut laukauksillasi sinä teet suuria määriä vahinkoa erityisesti liikkumattomiin kohteisiin kuten Heavy. Mekaanisesti Valopistooli voi ladata vaikka se ei ole käytössä oleva ase; jos käytät sitä aktiivisessa tulitaistelussa vaihda lyhyksi aikaa Liekinheittimeen laukausten välillä maksimoidakseen sinun vahinkosi.

Sytytin

Detonator

Kuten Valopistooli, Sytytin on hyödyllinen vihollisten häiritsemiseen jotka ovat kaukana tai piileksivät suojissa. Kyky räjäyttää sinun panoksia antaa sinulle liikkumavaraa kun tähtäät ja mahdollistaa monien vihollisten sytyttämiseen kerralla. Kuitenkin Sytytin tekee vain mini-krittejä palaviin vihollisen tehden siitä vähemmän tehokkaan tappoaseen. Sinä voit käyttää räjähdyksiä valoammushypätäkseen ylös pieneen elämäannos hintaan joka auttaa mahdollistamaan pääsyn vaihtoehtoisille reiteille väijyttääksesi vihollisesi.

Reserviräiskijä

Reserve Shooter

Reserviräiskijä vähentää aseenvaihtoaikaa ja synergoi hyvin sinuncompression blast kanssa; käytä ilmapuhallusta pakottaaksesi viholliset ilmaan, sitten vaihda Reserviräiskijään tehdäksesi tuhoavia Mini-Kriittejä. Sen pienempi lipas tekee sitä vähemmän luotettavamman perus toissijaisen aseen erityisesti silloin kun hoitelee vihollisia jotka ovat keskipitkällä kantamalla tai kauempana.

Miestennielijä

Manmelter

Miestennielijä toimii samalla tavalla kuten Valopistooli. Sillä on äärettömät panokset ja nopeampi projekteli nopeus, mutta se ei tee varmoja kriittisiä osumia palaviin pelajiin ja se ampuu hitaammin. Vaihtoehtoinen tulitusta voidaan käyttää sammuttamaan palavia pelaajia Ilmapuhalluksen tilalla se on erityisen hyödyllinen jos haluat säästää Liekinheittimen panoksia tai käytät Flogistonaattori. Joka onnistunut sammutus varastoi yhden varman kriittisen osuman Miestennielijään mahdollistaen sen käytön vahvana tappoaseena.

Korvennuskanuuna

Scorch Shot

Korvennuskanuuna toimii samalla tavalla kuin Valopistooli, mutta se tekee vähemmän vahinkoa eikä se tee varmoja kriittisiä osumia palaviin pelajiin. Kuitenkin sillä on kyky knock back vihollisia jotka ovat saaneet osuman sen soihduista. Mitä pidemmälle soihtyu lentää sitä pidemmälle uhri lentää; tämä tekee sitä hyödyllisen vihollisten työntämiseen jotka ovat Ilmapuhalluksen kantaman ulkopuolella erityisesti silloin jos he seisovat ympäristövaaran lähellä. Koska Korvennuskannunalla on enemmän käyttökelpoisuutta kuin vahinkoa ota vahvempi pääsijainen ase sen kanssa. Kuten Sytytin soihdun räjähdystä voi käyttää valoammushyppyyn, vaikka sen heikompi räjähdys aiheuttaa pienemmän hypyn.

Lähitaistelu aseet

Palokirves + reskins

Fire Axe Saxxy Conscientious Objector Frying Pan Lollichop Freedom Staff Bat Outta Hell Memory_Maker Ham_Shank

Pyrona sinä olet jo taistelemassa lähietäisyydellä Liekinheittimien kanssa. Näin Paljonkirves toimii viimeisenä keinona, kun sinulla on panokset loppuneet tai sinulla ei ole aikaa ladata toissijaista asetta. Suurin osa Pyron pelaajista käyttävät eriilaista lähitaistelu asetta saadakseen ylimääräistä hyötyä.

Sammutuskirves + reskins

Axtinguisher Postal Pummeler

Sammutuskirves tekee varmaa kriittistä vahinkoa palaviin vihollisiin ja se on luutavasti sinun vahvin aseesi. Vihollisen sytyksen jälkeen ilmapuhalla hänet seinään ja käytä lähitaistelu hyökkäystä välittömästi tappaaksesi kaikki hahmoluokat paitsi kestävät hahmoluokat. Se soveltuu erityisesti hyvin Rasvanpolttaja kanssa ja sillä on nopeampi aseenvaihtoaika.

Kodinrikkoja + reskins

Homewrecker Maul

Kodinrikkoja voi poistaa Tyhjentäjä yhdellä osummalla mahdollistaen sinun puolustaa tehokkaasti Engineerin rakennuksia vihollis Spyilta. Kun Kodinrikkojaa käytetään hyökkäävästi se voi tuohta minkä tahansa suojaamattoman rakennuksen kahdella iskulla. Koska sillä on rajoittunut lähitaisteluetäisyys lähesty vihollisrakennuksia sinun Liekinheittimellä ennen kuin vaihdat aseita.

Tunkki

Powerjack

Tunkki antaa elämää kun tapat sillä vihollisia, mutta se jättää sinut haavoittuvaksi monille lähitaisteluaseille, kun Tunkki on esillä. Vihollisen vahingoittamisen lähietäisyydellä jälkeen teloita hänet Tunkilla. Käytä ilmapuhallusta pitääksesi hänet paikallaan tarpeen vaatiessa. Verrattuna samankaltaisiin lähitaistelu menetelmiin käyttäen Axtinguisher, sinä uhraat paljon räjähdysmäistä vahinkoa selviytymiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia paljon lähitaistelu haavoittuvuudesta; Pyrona sinulla on selvä etu lähitaistelussa.

Selänrapsutin

Back Scratcher

Selänrapsutin tekee enemmän vahinkoa kuin Palokirves ja se lisää elämän määrää elämäpakkauksista. Kuitenkin se vähentää huomattavasti parantumista jota saa omilta kuten Mediceiltä. Se on parasta käyttää, kun taistelet vihollislinjojen takana jossa sinä saat enemmän elämää löytämällä pakkauksia enemmän. Koskien vuorvaikutusta ystävällisen Medicin kanssa, vähentynyt parannustaso tekee sinusta huonon Medic buddy, mutta antaa sinun auttaa Mediciä rakentaa hänen ÜberCharge nopeampaan tahtiin pidemmän aikaa.

Teroitettu tulivuoreen kappale

Sharpened Volcano Fragment

Lähitaistelussa sinun pääsijainen ase tekee jo huomattavaa vahinkoa ja sytyttää vihollisia tuleen. Täten sinun on parasta käyttää Teroitettua tulivuoren kappaleta ainoastaan Keskiaika jossa se on ainoa ase joka varmasti sytyttää viholliset tuleen.

Kolmannen asteen palokirves

Third Degree

Kolmannen asteen palokirveksellä ei ole heikkouksia ja on suora päivitys Palokirveestä. Se ei tee pelkästään vahinkoa vain iskemällä vahinkoa vihollisiin, mutta se tekee vahinkoa myös mihin tahansa pelaajan joka parantuu tai parannetaan uhrin Medic säteestä. Kun kohdistat Medicin buddy sinä voit käyttää tätä asetta vahingoittaaksei molempia yhtäaikaa. Erityisen hyödyllistä jos Medicillä on vähän elämää tai hän on hankala saavuttaa. Kolmannen asteen palokirves tekee silti vain saman verran vahinkoa verrattuna tavalliseen Palokirvekseen; jos yhdistyneet kohteet ovat lähietäisyydellä voi olla paljon tehokkaampaa hyökätä heidän kaikkien kimppuun sinun Liekinheittimellä.

Mainosvalomukiloija

Neon Annihilator

Mainosvalomukiloija tekee varmoja kriittisiä osumia märille kohteille myös niille jotka ovat Jaraten tai Mad Milkin peitossa. Se pääsijaisesti antaa sinulle tehokkaan keinon hoidella viholliset vedessä. Vaikka se tekee vähemmän vaihnkoa kuin sinun tavallinen Palokirves sinun Liekinheitin riittää lähitaisteluihin maan päällä. Kuten Kodinrikkoja, Mainosvalomukilojaa voi käyttää puolustakseen Engineerin rakennuksia vihollisen Spyilta tuohoten Tyhjentäjät kahdella osumalla.

Esinesarja vaikutukset

Bensapojan varusteet

Pääartikkeli: Esinejoukot
Bensapojan varusteet
Backpack The Gas Jockey's Gear Bundle.png
Vaikutus

Jätä käyntikortti uhreillesi

Lisääntynyt liikkumanopeus esinesarjan ansiosta mahdollistaa sinun olla nopeampi kuin mikään muu hahmoluokka paitsi Scout. Tämä mahdollistaa asettaa itsesi väijytykseen ja paeta helpommin. Pieni lisääntynyt luotihaavoittovuus on mitätön ja eikä se heikenneä huomattavasti sinun selviytymisaikaa hahmoluokkia vastaan jotka hyödyntävät hitscan aseita kuten Heavy.

Katso myös