Grote Dood

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
This might look like an ordinary revolver, until you realize that it helps a talking dog solve crimes. How many crimes has YOUR dog solved lately? And let's face it, his revolver kind of sucks too. Man, we want to talk about this gun more, but we can't get over how much your dog sucks.
— Officiële Beschrijving

De Grote Dood is een promotie primair wapen voor de Spy. Het is gebaseerd op de vergrote .44 Revolver, gebruikt door Sam, de 1 meter 80 hoge pratende hond detective in Sam & Max. Het wapen kon verkregen worden door Sam & Max: The Devil's Playhouse te pre-orderen of door het spel te kopen tot een week na de release.

De functies van het wapen zijn exact gelijk aan dat van de standaard Revolver.

Schade en functietijden

Zie ook: Schade
Identiek aan: Revolver
Schade en functietijden
Type schot Hitscan
Damage type Kogelschade
Ranged or Melee damage? Afstand
Schade
Maximale toename 150% 60
Basisschade 100% 40
Maximale afname 50% 20
Op de man af 55-60
Gemiddelde afstand 35-45
Lange afstand 20-25
Voltreffer 120
Minivoltreffers 54
Functietijden
Attack interval 0.58 s
Herladen 1.16 s
Spreidingsgenezing 1.25 s
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Demonstratie

Gerelateerde Prestaties

Leaderboard class spy.png Spy

Superscherp
Superscherp
Dood een geweerzwaaiende Spy met je mes.

Updateverleden

8 juli 2010-patch

  • Het doodsicoon voor het wapen is veranderd van de Revolver naar de huidige versie.

Bugs

  • Net als de Ambassadeur en L'Étranger, roteert de cylinder van de Grote Dood niet wanneer er geschoten wordt, vallen de kogels er niet uit tijdens het herladen en beweegt de hamer niet.
  • Er zijn meerde clipping problemen. De trekker beveiliging clipt door de hand van de Spy en het handvat clipt door zowel de hand en de mouw. Dit komt doordat het nieuwe model een heel stuk groter is dan de Revolver.
  • Het wapen is per se herladen. De cylinder is geopened en dan gesloten zonder dat er daadwerkelijk kogels worden verwijderd of verplaatst. Daarbij komt ook dat de Spy niet zijn andere hand omhoog brengt om te herladen.

Trivia

  • De eigenlijk Grote Dood was ongeveer twee keer zo groot in de originele stripboeken, vaak met de loop gebogen onder zijn eigen gewicht.
  • De naam "Grote DooD" was eerst gebruikt in een vroege tekening (Engels) door Sam & Max maker Steve Purcell (Engels). Daarentegen werd het geweer niet direct "Grote Dood" genoemd in de serie tot 20 jaar later in de derde aflevering van The Devil's Playhouse, "They Stole Max's Brain!", waar het in het register staat in het aantekningenboek onder zijn eigen naam.
  • Sam beschijft de "Grote Dood" als "Mijn een na beste en twee na gevaarlijkste vriend"
  • Het wapen laat overeenkomsten zien met een Smith & Wesson Model 29 (Engels) en een Colt Peacemaker (Engels).
  • Ookal gebruikt de Grote Dood de statistieken van de Revolver, het model gebruikt het animatie skelet van de Ambassadeur.

Gallerij

Zie ook

Externe links