Big Kill

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ar putea să arate ca un revolver obişnuit, până când îţi dai seama că ajută un câine vorbitor să rezolve crime. Câte crime a rezolvat câinele tău recent? Şi să recunoaştem, revolver-ul e cam naşpa şi el. Omule, vrem să vorbim despre arma asta mai mult, dar nu putem să trecem cu vederea cât de naşpa e câinele tău.
— Descriere Oficială

Big Kill (Revolverul lui Sam) este o alternativă pentru Revolver-ul Spionului. Pur și simplu arată diferit, arma nu are nicio trăsătură specială față de arma normală. A fost dată jucătorilor ce au cumpărat Sam & Max: The Devil's Playhouse până în prima săptămână de la lansare.

Pagube si timp de funcționare

Mai Vezi: Pagube
Identic cu: Hitscan
Pagube si timp de funcționare
Tip de împușcare Hitscan
Tip de pagubă Bullet
Pagubă la distanță sau apropiată? Ranged
Pagube
Accelerare maximă 150% 60
Pagubă de bază 100% 40
Îndepărtare maximă 50% 20
Point blank 55-60
Medium range 35-45
Long range 16-25
Critice 120
Minicritic 54-81
Momente de funcționare
Interval de atac 0.58 s
Reîncărcare 1.16 s
Recuperarea dispersiei 1.25 s
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.

Demonstraţie

Trivia

  • Big Kill-ul actual e de două ori mai mare în benzile desenate, de obicei țeava îndoindu-se sub propria greutate.
  • Pistolul lui Max nu a fost referit ca în seriile Sam & Max ca și "Big Kill" până a fost listat sub acest nume în carnețelul din episodul 3 al sezonului 3, "They Stole Max's Brain!. Sam se referă la armă ca "Al doilea cel mai bun și al treilea cel mai periculos prieten."
  • Chiar dacă Big Kill folosește statisticile Revolver-uluis, modelul e defapt o versiune diferită ca aspect a Ambasadorului, această armă mai folosește și animațiile Ambasadorului.
  • Arma seamănă ca o combinație dintre un Smith & Wesson Model 29 și un Colt Peacemaker.
  • Imaginea de ucidere pentru Big Kill era original la fel ca cea a Revolver-ului. Acest lucru a fost schimbat în imaginea curentă în patch-ul din 8 Iulie 2010.
  • Numele de 'Big Kill' a fost folosit prima dată într-un desen timpuriu al lui 0Steve Purcell, creatorul lui Sam & Max[1]
  • Unii jucători se miră de ce "Big Kill" era așa de mare în comparație cu mâna Spionului, asta e fiindcă Valve a dorit ca arma să aibă stilul din seriile Sam & Max.
  • Când mărime la view screen este mărită la maxim, se observă că spionul nu pune gloanțe în cilindru.

Galerie

Mai vezi

Pagini externe