Bigrock

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Bigrock
Mvm bigrock.png
Basisinformatie
Kaarttype Mann vs. Machine
Bestandsnaam: mvm_bigrock
Ontwikkelaar(s): Valve
Kaartinformatie
Omgeving: Woestijn
Decor: Dag, zonnig
Gevaren: valkuilen
Map Items
Healthico.png Genezingkits: Smallhealth.png ×1   •   Mediumhealth.png ×12   •   Largehealth.png ×2
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Mediumammo.png ×12   •   Largeammo.png ×3
Map Photos
Menu photos mvm bigrock.png
Map Overview
Bigrock overview.png

Bigrock is een Mann vs. Machine map uitgegeven tijdens de Mecha Update. het is de eerste MvM map die de Engineer Robot bevat, beter bekend als de "Mecha-Engineer". De map biedt drie missies: de normale missie Benign Infiltration, en de geavanceerde missies Broken Parts en Bone Shaker. (Engelse links)

Deze map is aanzienlijk groter, langer, en heeft een complexere structuur dan de andere MvM mappen. Hierdoor is het over het algemeen moeilijker voor minder ervaren spelers om de map te spelen. Allebei de geavanceerde missies in deze map zijn beschikbaar in Mann Up mode en zijn onderdeel van Operation Mecha Engine, een nieuwe Tour of Duty. Na elke voltooiing van deze drie missies ontvangt de speler een Botkiller Mk.II wapen. Deze zijn vergelijkbaar met de Mk.I Silver en Gold Botkiller wapens maar hebben een Engineer Robothoofd inplaats van een Heavy Robothoofd als decoratie.

Bugs

  • De map heeft geen spectator camera's en zal daardoor servers laten vastlopen als alle spelers op hetzelfde moment doodgaan.
  • De hoogste punten van sommige daken kunnen worden bereikt door middel van explosieve sprongen.[Which?]
  • Een Sentry Gun op de bovenkant van de rotsen plaatsen bij de Robot Spawn zal ervoor zorgen dat Sentry Busters de Sentry Gun niet kunnen vinden en zomaar exploderen.
    • Diezelfde rotsen zorgen er ook voor dat Spies je niet kunnen bereiken.

Trivia

  • In de mijnen kan een RED Spy willekeurig verschijnen in één van de velen mijnkarren die in het water vallen, waarbij hij zal schreeuwen terwijl hij naar beneden valt.

Galerij

Externe links