Fødselsdagstilstand

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I dag er en god dag!
Soldieren om fødselsdage

Fødselsdagstilstand, også kaldt festtilstand til tider, er en server-tilstand, der aktiverer adskillige "fjollede indmader" til at blive brugt sammen med det normale indmad. Indtil 2013, blev det aktiveret d. 24, august, udgivelsesdatoen for det originale Team Fortress i 1996. Fra 2013, blev det aktiveret d. 27 august, indtil 2015, hvor det blev aktiveret d. 23 august. Det kan blive manuelt aktiveret på en server ved at bruge indstillingen tf_birthday 1 i server.cfg filen.

Meget af indmaden set i denne tilstand, er brugt i lav-vold versionen af spillet som fuldtids-udskifter. En strandbold fremkommer i BLÅ's spawn-rum i begyndelsen af runden og kan skydes rundt af de fleste angreb og Pyroens luftstød. Helbredspakker er udskiftet med fødselsdagskager og ammunitionskasser er indpakket med en sløjfe i en stil ligende gaver.

Ændringer

Før 23. august 2011-opdateringen, ville fødselsdagstilstand automatiske vise en Festhat på toppen af klassernes hoveder. Dette er blevet flyttet til sin egen genstand, som kan blive valgt ligesom andre hatte. Dette forhindre et antal klippe-problemer, som Festhatten havde med ikke ikke-standard hatte.

Under den tid, ville fødselsdagstilstand fuldstændig disaktivere brugen af voldig indmad, og blod blev udskiftet med ballonpartikler. Noget voldig indmad spawner nu sammen med gaver og andre fjollede former for indmad. Fødselsdagstilstand ligner Pyroland, når man bruger Pyrosyn-briller.

Fik man et kritisk slag plejede det at afspille en heppe-lydeffekt, i stedet for den normale kritiske kollisionlyd. Dette er nu blevet flyttet til TF Fødselsdags Støjskaber

Fødselsdags-galleri

Opsamlings-galleri

Indmad

Hovedartikel: Fjollet indmad

Fødselsdagstilstand bruger både det normale indmad og fjollede indmad, som lav-volds-versioner af Team Fortress 2 bruger.

Kampagne-galleri

Opdateringshistorik

20. august 2010-opdateringen

 • Fiksede en fejl med helligdags-dato-programmering, som aktiverede Fødselsdagstilstand få dage for tidligt.
 • [Udokumenteret] Tilføjede en "Tillykke med Fødselsdagen Team Fortress" strandbold, som vil tilfældigt forekomme i BLÅ's spawn i starten af en runde, når Fødselsdagstilstand er aktiveret.

23. august 2011-opdateringen

 • Tilføjede TF-fødselsdags udskiftermodeller for helbredspakker og ammunitionskasser.
 • Tilføjede TF-fødselsdags Festhat og Støjskaber.
 • [Udokumenteret] Opdaterede TF-fødselsdagsbold, så den siger "Tillykke med 15. års Fødselsdagen".
 • [Udokumenteret] De originale fødselsdags-festhatte er ikke længere brugt.
 • [Udokumenteret] Normalt indmad er nu aktiveret sammen med fjollet indmad i fødselsdagstilstand.
 • [Udokumenteret] Ballon-partikler udskifter ikke længere blod i Fødselsdagstilstand.
 • [Udokumenteret] Heppe-lydeffekter forekommer ikke længere automatisk i Fødselsdagstilstand; dette er blevet flyttet til TF-fødselsdags Støjskaberen.

23. august 2012-opdateringen

 • [Udokumenteret] Fødselsdagstilstand er nu aktiv. Når man logger ind, vil man modtage en Fødselsdags Støjskaber og en Festhat, hvis man ikke allerede har en.

23. august 2016-opdateringen

 • Tilføjede "Festhat" og "Støjskaber - TF-fødselsdag"-genstandene til spillere, der ikke allerede har dem under TF2's fødselsdag.
 • Fiksede at nogle klasser ikke viste partiklerne, når de brugte "Støjskaber - TF-fødselsdag"-genstanden.

Paratviden

 • Det er muligt at dræbe en anden spiller, ved at skyde strandbolden mod nogen med nok hastighed, ligegyldigt om den spiller er på dit hold eller ej. Når spilleren er dræbt gennem denne metode, vil det fremstå som om den spiller begik selvmord.

Se også