Birthday mode/hu

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Template:Display: Születésnapi mód

"Na, csak mondom. Rajtam kívül mindenki túlságosan fél ,hogy szóljon ,de én kimondom mit gondoltok ti is mindannyian! Mi mind legjobb barátok vagyunk. Mi mindannyian nagyon, nagyon jó barátok vagyunk! A születésnapi bulim egyébként nálam lesz ezen a hétvégén. Senki se jött el az előző hétvégire szóval arra gondoltam, csak megtartjuk megint."
A Felderítő

Születésnapi mód, vagy sokszor Parti mód-nak nevezett mód, egy szerver mód ami engedélyez pár "furcsa cafatot" ,hogy használva legyen a normális cafatok mellett. 2013-ig Augusztus 24.-én volt aktiválva, ezen a napon adták ki az eredeti Team Fortress játékot, 1996-ban. 2013-ban Augusztus 27.-én lett aktiválva, 2015-től pedig Augusztus 23.-án. Manuálisan is lehet engedélyezni szervereken a tf_birthday 1 beállítással a server.cfg fájlban.

A cafatok közül sok ami ebben a módban is van, az erőszak mentesebb verzóban is haszálva van, mint az alap cafatok. Egy strand labda jelenik meg a kör elején a BLU csapat ujra éledő szobájában és a legtöbb támadástól és a Piró Oltásától mozog a labda. Az Egészség dobozok sütikre és tortálra, a Lőszer-es dobozok becsomagolt ajándék szerű dobozokra vannak cserélve.

Változtatások

Megelőzően a 2011. Augusztus 23-i Javítás, a születésnapi mód autómatikusan rajzolt volna egy Születésnapos Süveg-et az osztályok fejére. Ennek lett egy saját tárgya amit kilehet választani mint bármely más díszítőt. Ez megakadályozza a sok egymásba futó nem alap sapkát.

Azokban az időkben a Születésnapi mód teljesen kivette a durva cafatokat és vér részleteket, ezek lufi effektekkel lettek lecserélve. Most már pár durvább cafat is lehet a furcsa cafatokkal eggyütt. A Születésnapi mód hasonló a Piró látás-ra ami a Pirólátás Szemüveg-gel jár.

A krit találat egy éljenző hang effektet játszott az Alap krit hang helyett. Ez mostanra már törölve lett ,de a hang átlett helyezve a TF Születésnapi Zaj Csináló-ba.

Születésnapi galéria

"Felvehetők" galéria

Cafatok

Részletek a következő szócikkben: Silly gibs

A Születésnapi mód használja a normális cafatokat és a furcsa cafatokat is amit az enyhén erőszak mentesített verziói is használnak aTeam Fortress 2-ben.

Promóciós Galéria

Frissítési előzmények

2010. Augusztus 20-i Javítás

 • Hiba kijavítva az ünnep dátum előtt túl hamar kezdődő Születésnapi mód a szervereken.
 • [Nem dokumentált] "Boldog születésnapot Team Fortress" strand labda hozzá lett adva a játékhoz, ami véletlenszerűen megjelenik egy kör elején a KÉK csapat bázisában amikor a Születésnapi mód aktiválva van.

2011. Augusztus 23-i Javítás

 • TF Születésnap helyettesítő modellek hozzá lettek adva a játékhoz, az egészség csomagokra és lőszer dobozokra.
 • TF Születésnap Születésnapos Süveg és Zaj Csináló hozzá lett adva a játékhoz.
 • [Nem dokumentált] Frissitve lett a TF Születésnapi labda ,hogy azt írja to "Happy 15th Birthday"(Boldog 15. Születésnapot).
 • [Nem dokumentált] Az eredeti születésnapos süveg már törölve lett
 • [Nem dokumentált] Normális cafatok mostantól már megjelennek a furcsa cafatokkal eggyütt is, születésnapi módban
 • [Nem dokumentált] A lufi effektek már nem cserélik le a vér effekteket születésnapi módban
 • [Nem dokumentált] Az éljenző hang effektek már nem autómatikusan játszódik, hanem átlett helyezve a TF Születésnapi Zaj Csinálóba.

2012. Augusztus 23-i Javítás

2016. Augusztus 23-i Javítás

 • Garantáltva ,hogy a születésnapi mód alatt akinek még nincsen "Születésnapos Süveg" és "Zaj Csináló - TF Születésnap" az kapjon egyet-egyet.
 • Kijavítva hogy pár osztály nem mutatja a "Zaj Csináló - TF Születésnap" tárgy effektjeit miközben használják.

Lásd még