Bursdags modus

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Today is a good day!
Soldier

Birthday mode, også noen ganger kalt party mode, er en server modus som kutter ut blodog kroppsdeler, som blir erstattet med tonnevis av konfetti, ballonger, og diverse "dumme deler". I tillegg, har alle spillere på seg fest hatter. Den kan bli brukt på servere ved å bruke tf_birthday 1server.cfg file. Bursdags modusen blir automatisk aktivert den 24 August, for å feire datoen til originale Team Fortress i 1996.

Bursdag modusen legger til et fullt sett med erstattninger for de fleste voldlige grafikkene og animasjonene, inkludert lyd erstattninger for kritiske treff. Istedet for standard krit lyden, vil den legge til lyden av fest horner, champange lyder, og folk som jubler og klapper. Mange av delene sett i denne modusen er brukt i den mindre voldlige versjonen av spillet på fulltid. En strand ball dukker også opp i BLU's tilbakevending's rom i en begynnelse på en runde og kan bli blåst avgårde av de fleste angrepene og Pyro's luftblåsning. Helse bokser blir byttet om til bursdags kaker og Ammo bokser som er pakket som en presang.

Galleri


Kroppsdeler

Hovedartikkel: Silly gibs

Oppdaterings historie

20 August, 2010 Patch

  • Fikset en bug så at datoen på Bursdags modusen ikke ble aktivert flere dager tidligere.
  • [Udokumentert] Lagt til "Happy Birthday Team Fortress" strand ballen som vil dukke opp tilfeldig i BLU's spawn på starten av en runde med Birthday mode aktivert.

23 August, 2011

  • Lagt til TF bursdags erstattnings modeller til helse bokser og ammo kasser.
  • Lagt til TF bursdags Fest Hatten og Støylageren.
  • [Udokumentert] Oppdatert TF bursdags ballen så det står "Happy 15th Birthday"

Trivia

  • Det er mulig å drepe en annen spiller med strand ballen mot noen i en høy fart, selv om man er på lag med personen eller ikke. Når spilleren er drept med denne metoden, vil det dukke opp at spilleren har gjort selvmord.