Modul de Petrecere

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Astăzi este o zi bună!
The Soldier

Modul de zi de naștere, uneori numit și modul de petrecere, este un mod de server care permite "gib-urile trăznite" să fie folosite pe lângă gib-urile normale. Este activat automat pe 24 August, data lansării originalului Team Fortress în 1996. Poate fi activat manual pe servere folosing setarea tf_birthday 1 în fișierul server.cfg.

Multe dintre gib-urile văzute în acest mod sunt folosite în versiunea cu violență scăzută a jocului pe post de înlocuitoare permanente. O minge de plajă apare în camera de spawn a echipei BLU la începutul rundei și poate fi mișcată de majoritatea atacurilor și de aerul comprimat al Pyro-ului. Pachetele de viață sunt înlocuite cu prăjituri și pachetele de muniție sunt înpachetate cu o fundă ca și cadourile de zi de naștere.

Schimbări

Până la Actualizarea din 23 August 2011, modul de petrecere punea automat o Pălărie de Petrecere pe capul fiecărei clase. Pălăria de petrecere este acum un obiect care poate fi purtat sau nu ca celălalte pălării. Asta previne anumite probleme de coliziune care pălăria de petrecere a avut-o cu pălăriile care pot fi echipate.

Modul de zi de naștere obișnuia să dezactiveze complet folosirea sângelui și gib-urilor violente. Sângele era înlocuit cu baloane. Unele gib-uri violente apar acum împreună cu cadouri și alte gib-uri trăznite.

Nimerirea unei lovituri criticale rula un sunet de înveselire în loc de obișnuitul sunet de lovitură criticală. Acest sunet a fost mutat în Producătorul de Sunet - Ziua de Naștere a TF.

Galerie


Gib-uri

Articol principal: Silly gibs

Modul de zi de naștere folosește și gib-urile normale și gib-urile trăznite folosite de versiunile de TF2 cu violență scăzută.

Istoria actualizărilor

Actualizarea din 20 August 2010

 • S-a reparat bug-ul cu calculul sărbătorii care a activat modul de zi de naștere cu câteva zile mai devreme.
 • [Nedocumentat] A fost adăugate o binge de plajă "La mulți ani Team Fortress" care v-a apărea aleatoriu îm camera de spawn a echipei Blu la începutul unei runde când modul de petrecere este activat.

Actualizarea din 23 August 2011

 • Au fost adugate modele înlocuitoare pentru pachetele de viață și pachetele de muniție cu ocazia zilei de naștere a TF.
 • A fost adăugată Pălăria de Petrecere și Producătorul de Sunet cu ocazia zilei de naștere a TF.
 • [Nedocumentat] A fost actualizată bingea de zi de naștere TF să scrie pe ea "Happy 15th Birthday"
 • [Nedocumentat] Pălăriile originale de petrecere nu mai sunt folosite
 • [Nedocumentat] Gib-urile normale și gib-urile trăznite sunt acum activate în modul de zi de naștere
 • [Nedocumentat] Baloanele nu mai înlocuiesc sângele în modul de zi de naștere
 • [Nedocumentat] Sunetul de înveselire nu mai are loc automat în modul de zi de naștere; acesta a fost mutat în Producătorul de Sunet Zi de Naștere TF

Trivia

 • Este posibil să omori un alt jucător prin împingerea mingii de plajă către cineva cu o viteză suficient de mare, indiferent dacă jucătorul este în echipa ta sau nu. Când jucătorul este ucis prin această metodă, v-a arăta că jucătorul s-a sinucis.
 • Modelul folosit pentru pachetul mare de viață este refolosit din jocul Portal, dar cu o textură nouă.