Verenvuoto

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Bleed drop.png
Tästä voi mennä vain huonommaksi, kaveri.
The Sniper on life

Verenvuoto on ajankulumis vahinko aivan kuten Jälkipalo joka aiheuttaa asteittaista terveyden menetystä siihen asti ennen kuin vaikutus lakkaa. Vuotaminen aiheuttaa suurempaa vahinkoa kuin Jälkipalo, mutta se loppuu nopeammin. Vuodon aika ei lisäänny monista iskuista; Osuminen vuodon aiheuttavalla aseella ei lisää vuodon aikaa, mutta se paremmin sanoen 'resetoi' sen täyteen kestoon. Ainoa tapa lopettaa vuoto on löytää parannuslaukku tai mennä Uudellenvarustus kaapille, kun mikään muu parantaminen ei lopeta sitä.

Vuotamisvahinko ei voi aiheuttaa kriittistä vahinkoa, Kuitenkin se voi tehdä Mini-Crittejä jos kohde on Nestekaraten tai jos pelaaja joka on aiheuttanut sen on ollut Sotalippu krittien vaikutuksen alaisena.

Verenvuodon merkit

Punainen pisara elämäsi vieressä. Etsi Medic nopeasti!

Jos vuodat:

  • Huomaat punaisen pisaran terveysristisi vieressä, mikä tarkoittaa sitä että sinuun ollaan osuttu vuodon aiheuttavalla aseella.
  • Sinä säpsähtelet, aivan kuten tulessakin, joka kerta kun vuoto tuottaa vahinkoa.
  • Sinun kuvasi huojuu ja se on punaisen sävyinen.

Jos tiimitoveri vuotaa:

  • Tiimitoveristasi tippuu verta Ja ne säpsähtelevät samalla kun heidän terveytensä laskee.
  • Spy -hahmot vuotavat myös, vaikka he ovat verhoutuneet tai valepuvussa.

Aseet jotka aiheuttavat verenvuotoa

Verenvuodon tappoikoni

Heimolaisterä

Item icon Tribalman's Shiv.png
Heimolaisterän lyönnin aiheuttama vuoto tekee 4 vahinkoa puolessa sekunnissa 6 sekunnin ajan (tehden 48 vahinkoa yhteensä). Normaali lyönti aiheuttaa siis yhteensä 80 vahinkoa.

Etelän Vieraanvaraisuus

Item icon Southern Hospitality.png
Etelän Vieraanvaraisuuden lyönnin aiheuttama vuoto kestää 5 sekuntia, tehden 4 vahinkoa puolessa sekunnissa jakaen siis yhteensä 40 exrtavahinkoa. Tämä tuottaa 105 vahinkoa yhdessä lyönnin aiheuttaman vahingon kanssa.

Piikkipaukutaja

Item icon Boston Basher.png
Piikkipaukuttajan aiheuttama verenvuoto kestää 5 sekuntia, ja aiheuttaa 4 vahinkoa puolessa sekunnissa aiheuttaen siis yhteensä 40 extravahinkoa. Yksi lyönti aiheuttaa siis 75 vahinkoa.

Erot Vuodossa ja Jälkipalossa

Vuotaminen eroaa parissa asiassa jälkipalosta: