Sângerare

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Bleed drop.png
Se va înrăutăţi numai, amice.
Sniper despre viaţă

Sângerarea este un efect ce provoacă pagube similar cu Afterburn care cauzează o pierdere din viață până se oprește. Durația sângerării nu se lungește după lovituri multiple: fiind lovit din nou de o armă care folosește sângerearea nu va mări timpul de sângerare, ci mai degrabă îl va 'reseta' la durația maximă. Singurele modalități de a opri sângerarea e să găsești o trusă de prim ajutor sau dulapul de reaprovizionare, chiar dacă orice sursă de vindecare vor anula pagubele.

Sângerarea nu poate avea Crit, dar mai poate face Mini-Crit dacă victima este acoperită în Şușu sau dacă jucătorul ce a cauzat sângerarea a fost sprijinit de Steguleț.

Sângerarea este până acum una din cele mai periculoase abilități folosite cu o armă Melle, care e efectivâ în timpul Sudden Death.

Indicații ale sângerării

Stop roşu lângă viaţa ta. Găseşte un Medic rapid!

Dacă sângerezi:

  • Vei observa un strop roșu lângă viața ta, care te va informa că ai fost lovit de or armă care te-a făcut să sângerezi.
  • Vei tresări, la fel ca și cu focul, de fiecare dată când primești pagube.
  • Ecranul tău se va ondula pe o nuanță roșie.

Dacă un membru de echipă sau adversar sângerează:

  • Sângele va curge de pe aliat și vor tresări în timp ce viața lor se scurge.
  • Şi Spionii sângerează de asemenea, chiar dacă sunt invizibili sau deghizați.

Cuțitul Nativului

Imagine de ucidere pentru sângerare

Cuțitul Nativului a fost prima armă care putea să folosească pagubele de sângerare. Lovitura inițială ar fi de 32 pagube de bază (29 spre 36), și ar face ca jucătorul să sângereze. Făcând 3 spre 5 pagube în fiecare tic (jumătate de secundă) în total 8.5 pagube pe secundă timp de 6 secunde (51 pagube în total)and cause the player to bleed. Dealing 3 to 5 damage per tick (every half-second) totaling to 8.5 damage per second for 6 seconds (51 damage total)

Ospitalitatea din Sud

Ospitalitatea din Sud folosește și ea efectul de sângerare. Durează 5 secunde, făcând 3-5 pagube în fiecare jumătate de secundă făcând aproximativ 42.5 pagube suplimentare. Asta rezultă ca 107 pagube aproximativ dintr-o singură lovitură a Ospitalității din Sud.

Diferențe cheie între Sângerare și Afterburn

Sângerarea se diferențiază în anumite căi față de Afterburnn:

  • Sângerarea nu poate fi eliminată folosind Cabinetul de Reaprozivionare sau dacă iei un bonus de Viață. Astfel încât nu poate fi negat de:
  • Are un efect vizual mai diferit față de Afterburn, care distrage atenția mai mult.
  • Face 4 pagube în fiecare jumătate de secundă, opus de 3 pentru afterburn.
  • Nicio clasă nu e imună la sângerare, unde Pyro este imun la afterburn.