Bombinomikon

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Jaha, MAGIKERN sa nej. Wow, jag är ledsen, det förändrar ju allting. Jag insåg inte att en gammal idiot i kjol sa åt dig att inte läsa något.
Bombinomikon om att beskåda onda luntor

Bombinomikon är ett märke som kan utrustas på alla klasser. Den är en läderbunden lunta med ondskefullt utseende med glödande röda ögon och en lagfärgad Demoman-klass ikon på "pannan". En stor nerblodad cirkel av slitna tänder i mitten biter i en tecknad bomb. En spelare som dör med detta föremål utrustat kommer att sprängas i en spektakulär lila eller guldfärgad explosion.

Det här märket ges till spelaren som förtjänar Dyk In I En Bra Bok-framsteget genom att åka till Underjorden genom portalen som bildas när MONOCULUS blir besegrad och ta boken som är i en bur där. Bombinomikon kan ges till flera spelare samtidigt, bara alla tar boken . Olikt från många andra Halloween-föremål, så har Bombinomikon ingen säsongsbregränsning. Explosionseffekten kommer att ses hela tiden, men kommer att förändras beroende på dagen. Under en fullmåne eller Halloween kommer explosionen vara lila, och under alla andra tider på året kommer den att vara guldfärgad.

Demonstration

Relaterade framsteg

Monoculus angry.png Eye-chievements

Sjunk in i en bra bok
Sjunk in i en bra bok
Ta dig till Plundringsön och gör anspråk på din belöning!

Uppdateringshistorik

Oktober 27, 2011 Patch (Väldigt Läskiga Halloweenspecialen)

  • Bombinomikon lades till i spelet.

Oktober 28, 2011 Patch

  • [Odokumenterad] Uppdaterade förvridningseffekten på Bombinomiconen.

November 22, 2011 Patch

  • [Odokumenterad] Uppdaterade Bombinomikons effekt till att använda guld-partiklar när det inte är Halloween.

Buggar

Kuriosa

  • Bombinomikonen i Underjorden på kartan Eyeaduct har text skriven på baksidan, tillsammans med en nersatt prislapp på $6.66, och på "ryggen" av boken står det att det är den 15:e upplagan. Texten på baksidan lyder så här:


Skrivet i blodet, bunden i huden och skrivet på stulet papper från Brittiska kungar! Med över 400 sidor om trollformler, förtrollningar, recept och anekdoter om hur man spränger saker, så är Bombinomikonem ett måste för alla fantaster av rivning och sprängämnen. Nu, i den femtonde tryckningen, så är alla kopior av Bombinomiconen garanterat besatta ev ett argt talande spöke.


"'Om du kastar ett öga på en knapp med skrift-tema det här året, LÅT DET INTE VARA DEN HÄR!' - Magikern Merasmus'

"Kan inte lägga ner den! Den här bokens käkar är som ett skruvstäd" - Gravel Pit Månadstidsskrift

"Om du tycker om mörk magi och explosioner, så kan det här bli den bästa boken du läser på hela året." - Rivningstidningen

  • Namnet "Bombinomiconen", ett teleskopord av Bomb och Necromicon, en referens till den fiktiva boken från "The Evil Dead"-filmerna som också har ett ansikte, är bunden i kött, och skriven i blod. Samma namn om boken blev taget från böckerna av H.P. Lovecraft, som har en ockult bok av samma namn.

Gallery