Bonk! Energizantul Atomic

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Bonk! is fulla radiation, which as we all know is pretty great for givin' people superpowers.
— Bonk! Atomic Punch publicity blurb

Bonk! Energizantul Atomic este o armă secundară pentru Scout. Aceasta băutură are pe cutie o etichetă în funcție de culoarea echipei; aroma echipei RED este "Fisiune Cireșară", în timp ce aroma echipei BLU este "Coacăză Blutonium".

Odată băută, această armă îl face pe Scout invincibil pentru o durată de 6 secunde, acesta fiind ferit de orice fel de daune, exceptând bineînțeles moartea din cauza mediului sau stând deasupra unui teleportor folosit de către un inamic. În tot acest timp jucătorul se va vedea la persoana a treia, putând să sară sau să fugă dar neputând folosi nicio armă. De fiecare dată când vreun glonț sau orice timp de proiectil îl lovește pe Scout, va apărea un semn cu textul "Miss!" deasupra capului acestuia, fiind urmat de una din replicile acestuia pe care le spune când ocolește gloanțele cu ajutorul lui Bonk!. Scout-ul are la dispoziția sa un număr nelimitat de băuturi Bonk!, dar le poate folosi decât la un anumit interval, arătat pe HUD.

Santinelele nu îi vor face pagube Scout-ului aflat sub influența băuturii Bonk!, dar acesta va resimți efectul de împingere. Daca unui Scout ii este dat foc în timp ce bea Bonk!, acestuia nu i se vor provoca pagube de către Aruncătorul de Flacări sau de arsură, dar numai atâta timp cât durează si efectul băuturii. Odată cu terminarea acestuia, dacă Scout-ul este în continuare în flăcări, va suferi daune. Este posibil ca un Scout să fie lovit de Jarate, dar acesta va afecta pagubele produse asupra Scout-ului după ce Bonk! își va termina efectul. Un Scout nu poate consuma Bonk! în momentul în care cară Inteligența; de asemenea acesta nu poate să ia valiza cu inteligență atâta timp cât se află sub efectul acestei băuturi. Acesta poate folosi Bonk! dacă împinge la Cărucior sau dacă încearcă să captureze un punct de control, dar acest lucru va duce la neutralizarea Scout-ului în îndeplinirea obiectivului pe perioada efectului. Daca un Scout accesează un cabinet de provizii, efectul va înceta.

Dacă în timp ce bea, Scout-ul este lovit de Natașa, aerul comprimat al Aruncătorului de Flăcări, Forț-A-Naturii sau este propulsat în aer de explizibili, băutul va fi întrerupt. Totuși, jucătorul va trebui să aștepte ca Bonk! să se încarce la loc pentru a putea consuma din nou, bara din HUD resetându-se până la poziția inițială.

Bonk! Energizantul Atomic este primit automat de către orice jucător care atinge pragul de 22 de Realizări ale Scout-ului.

Timp de funcționare

Timp de funcționare
Timp de consumare 1.2 s
Durata de reîncărcare 24 s
Durata efectului 6 s
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.

Demonstraţie

Fabricare

Mai Vezi: Fabricare

Schemă

Class Token - Scout Slot Token - Secondary Scrap Metal Possible Results
Item icon Class Token - Scout.png + Item icon Slot Token - Secondary.png + Item icon Scrap Metal.png =
Item icon Bonk! Atomic Punch.png Item icon Crit-a-Cola.png Item icon Mad Milk.png Item icon Winger.png
Item icon Pretty Boy's Pocket Pistol.png Item icon Flying Guillotine.png

Ca Ingredient de fabricare

Kritzkrieg Bonk! Atomic Punch Crit-a-Cola
Item icon Kritzkrieg.png + Item icon Bonk! Atomic Punch.png = Item icon Crit-a-Cola.png
Batter's Helmet Bonk! Atomic Punch Bonk Helm
Item icon Batter's Helmet.png + Item icon Bonk! Atomic Punch.pngx2 = Item icon Bonk Helm.png
Reclaimed Metal Bonk! Atomic Punch Force-a-Nature Soda Popper
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Bonk! Atomic Punch.png + Item icon Force-A-Nature.png = Item icon Soda Popper.png
Reclaimed Metal Bonk! Atomic Punch Sandman Atomizer
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Bonk! Atomic Punch.png + Item icon Sandman.png = Item icon Atomizer.png

Realizări înrudite

Leaderboard class scout.png Cercetaș

Şmecher Viclean
Şmecher Viclean
Recepționează 1000 de puncte de daună într-o singură viață folosind Bonk! Atomic Punch.

Istoricul actualizărilor

24 February 2009 Patch (Actualizarea Scout)

 • Acest obiect a fost adăugat în joc.

20 April 2009 Patch

 • Scout-ul de acum aruncă Inteligența dacă o cară și consumă Bonk!.

25 June 2009 Patch

17 December 2009 Patch (Actualizarea WAR!)

 • S-a adăugat sunet de reîncărcare.

13 January 2010 Patch

 • S-a adăugat efectul de fazare a unui Scout sub influența băuturii Bonk!. Efectul lipsea de un timp.

28 April 2010 Patch

 • Dezavantajul încetinirii după folosirea acestei arme a fost eliminat din motiv de echilibrare a puterii armelor. S-a adăugat o bară pe HUD pentru reprezentarea grafică a reîncărcării armei.

12 May 2010 Patch

 • [Nedocumentat] Acest obiect a fost introdus în schema de creere a Crit-a-Cola.
 • [Nedocumentat] Acest obiect a fost introdus în schema de creere a Casca Bătăușului's.
 • [Nedocumentat] Acest obiect a fost introdus în schema de creere a Ciocolată Dalokohs's.

30 September 2010 Patch (Actualizarea Mann-Conomy)

 • [Nedocumentat] Scout-ul își va schimba arma cu una de tip melee după ce a băut Bonk!. S-a făcut această modificare pentru a preveni jucătorii să poată sa tragă imediat după consumarea energizantului Bonk! ținând apăsată tasta pentru tras.

17 December 2010 Patch (Actualizarea Crăciunul Australian)

 • [Nedocumentat] Scout-ul nu își mai schimbă arma în cea de tip melee după consumarea Bonk!

15 March 2011 Patch

Bug-uri

 • Pistolul de semnalizare poate produce pagube Scout-ului când acesta este sub efectul Bonk!.
 • Băutul energizantului Bonk! atunci când ești echipat cu Moș Ene îți scoate mingea. Dacă aceasta este încărcată la maxim, nu îți va fi înapoiată până nu treci pe la un cabinet de provizii.
 • Efectele primite în urma loviturii sunt în continuare valabile pentru cine îl lovește pe Scout. Acestea includ efectele primite de la ÜberCharge Fierăstrău, Cutia Neagră sau dacă Scout-ul este acoperit de Latele Nebun.
 • Atingând o poartă a unei hărți de împins căruțul în momentul în care runda a început și sub influența băuturii Bonk! o sa îl facă pe Scout invulnerabil pe tot parcursul rundei.
 • Efectul energizantului Bonk! nu îl va feri pe Scout de pagubele produse de focul torțelor de pe harta Egypt.
 • Dacă un Scout a folosit Bonk! Energizantul Atomic pentru a deveni invincibil și în această perioadă foloseste în consolă comanda kill sau explode pentru a se sinucide, moartea acestuia îi va fi atribuită ultimului membru al echipei inamice care l-a atins pe Scout folosind o armă, chiar dacă acest lucru se întâmpla când Scout-ul era invincibil.
 • Daca un jucător consumă băutura imediat după ce a atins un Cabinet de provizii, acesta va mai primi incă un Bonk! Energizant atomic, arătat și de numărătoarea amuniției. Această băutură în plus poate fi consumată de îndată ce efectul primei băuturii s-a terminat.

Trivia

 • Ingredientele pentru Bonk! și Crit-a-Cola sunt apă, radiații și zahăr. Dacă ne uităm cu atenție la etichetă, restul ingredientelor sunt litere aleatoare.
 • Doza zilnica recomandată de zahăr pentru un adult este de 90g. Dacă presupunem că băutura chiar conține cantitatea de zahăr la care i se face reclamă, conținutul dozei ar cântări în realitate cel puțin 9kg, adică în jur de 20 lbs.
 • Singurul atac pe care Scout-ul îl poate executa când se află sub influența băuturii Bonk! este acțiunea Home Run a lui Moș Ene.
 • Bonk! Energizantul atomic și Casca bătăușului folosesc aceeași textură.

Galerie

Vânzări înrudite

Vezi de asemenea

Legături externe