Versterkende Banier

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Admit it: Every so often, you suspect you’re carrying your team... How about motivating those lazy sons of bitches to put on their war face and fight?
Buff Banner publicity blurb

De Versterkte Vaandel, ook bekend als de Signaalhoorn of simpelweg Vaandel, is ee ontgrendelbaar secundair wapen voor de Soldier. Het is een kapotte gevechtsstandaard gevestigd op een kleine rugzak en vergezeld door een gedeukte bronzen signaalhoorn. De oorlogsvlag zelf - welke rechthoekig en wegebbend geel gekleurd met een bruin sterontwerp is en realistisch beweegt – blijft verborgen onder de rugzak totdat het geactiveerd word, op welk moment het zal verschijnen vastgebonden aan een vlagmast.

De Versterkte Vaandel gebruiken voegd een "Boosheidmeter" toe aan de Soldier zijn HUD, welke gevuld word door schade aan vijanden uit te delen. De boosheidmeter word vol nadat de Soldier 600 schade heeft gedaan in een enkel leven, op welk moment hij zijn signaalhoorn kan laten horen om zijn teamleden te verzamelen. Zijn vijanden telefraggen resulteert in een volle boosheidmeter ongeacht de vorige vulling of het type klasse gedood. Wisselen van klassen, doodgaan, of het wisselen van de Versterkte Vaandel zal de boosheidmeter helemaal leeghalen.

Gedurende de 10 seconden na zijn oproep, zullen alle treffers gedaan door hem en teamleden gepositioneerd binnen 450 units van de Soldier mini-voltreffers zijn. Versterkte spelers binnen de radius stralen teamgekleurde lichtringen uit vanuit hun voetenm en hun wapens verlichten op een bergelijkbare manier als bij een voltrefferversterking. het is mogelijk om het gebruik van de Vaandel te vertragen na de oproep, en daardoor dus het versterkingseffect te vertragen, door de primaire vuurknop (linkermuisknop standaard) ingedrukt te houden.

Alhoewel spelers alleen de versterking ontvangen wanneer zij binnen het versterkingsradius staan, hoeft hun bron of bronnen van schade niet hierbinnen te staan. Dus reizende raketten, kleefbommen die al gelegd zijn, Sentry Guns, en verbranding zullen mini-voltrefferschade doen zolang hun maker versterkt is op het moment dat de daadwerkelijke schade wordt gedaan. Zo ook, een schadebron gemaakt binnenin de radius zelf zal geen min-voltreffer versterking krijgen als de maker geen versterking zelf meer heeft.

De Versterkte Vaandel word automatisch gegeven aan elke speler die 17 Soldier prestaties behaald.

Schade en functietijden

Zie ook: Schade
Schade en functietijden Effectbereik 450 units
Schade
Ladingstoenameschade 600
Functietijden
Effectduratie 10 s
Activeringstijd 3 s
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Demonstratie

Ontwerpen

Zie ook: Ontwerpen

Blauwdruk

Klasseteken - Soldier Positieteken - Secundair Schroot Mogelijke Resultaten
Item icon Class Token - Soldier.png + Item icon Slot Token - Secondary.png + Item icon Scrap Metal.png =
Item icon Buff Banner.png Item icon Gunboats.png Item icon Battalion's Backup.png Item icon Concheror.png
Item icon Mantreads.png Item icon Reserve Shooter.png Item icon Righteous Bison.png Item icon Panic Attack.png

As a crafting ingredient

Versterkende Banier Herwonnen Metaal Back-up van het Bataljon
Item icon Buff Banner.png + Item icon Reclaimed Metal.png = Item icon Battalion's Backup.png

Gerelateerde prestaties

Leaderboard class soldier.png Soldier

De Boostie Boys
De Boostie Boys
Help 15 teamgenoten met het Versterkende Vaandel in één leven.

Updateverleden

17 december 2009-patch (OORLOG! Update)
 • het voorwerp is aan het spel toegevoegd.

22 december 2009-patch

 • repareerde dat de Versterkte Vaandel niet werkte wanneer +herladen in de console was ingevoerd.
 • Repareerde inconsistente Boosheidregeneratie met de Versterkte Vaandel.
 • Repareerde dat de speler hun boosheidmeter beheilden zonder dat de Versterkte Vaandel nog in gebruik was.
 • Repareerde herlaadkasten die niet de boosheidmeter en het verstekte effect wegnamen.

6 januari 2010-patch

 • De Soldier zijn boosheidmeter herstelt zich niet langer meer na het aanraken van een herlaadkast.

13 januari 2010-patch

 • Increased the rate of the Soldier's Rage generation by 40%.
 • Reduceerde de duratie van de Soldiers Versterkte Vaandel van 14 seconden naar 10.

28 april 2010-patch

 • Jigglebones toegevoegd aan het voorwerp.

30 september 2010-patch (Mann-Conomie Update)

6 oktober 2010-patch

 • Soldiers behouden niet langer meer hun boosheidmeter wanneer ze hun voorwerpen veranderen.

3 februari 2011-patch

 • Vlagmodel geupdate met optimalisaties en nieuwe LODs.

10 maart 2011-patch (Shogun Pakket)

 • Signaalhoornmodel geupdate met optimalisaties en nieuwe LODs.

10 juni 2011-patch

 • Repareerde een bug die ervoor zorgde dat spelers de verkeerde rugzak zag bij spelers.

11 januari 2012-patch

Bugs

 • De Versterkte Vaandel deelt dezelfde boosheidmeter als de Back-Up van het Bataljon en de Concheror. Als de speler de meter vult terwijl hij dit wapen bij zich draagt,dan kan hij wisselen naar de Back-Up van het Bataljon of de Concheror door middel van een Herlaadkast en zodoende de gevulde meter behouden. Dit geld alleen als de speler als de speler daarvoor "Automatische herspawn na voorwerpveranderingen in herspawnzones" heeft uitstaan in de geavanceerde opties of buiten een herspawnzone is.
 • De Versterkte Vaandel gloeit niet terwijl het word vastgehouden door de speler als deze voltreffer versterkt is. Hoewel de voltreffer elektriciteit wel kan worden gezien.
 • Als de Versterkte Vaandel geactiveerd word tijdens een vernedering door een Soldier in het winnende team, kan het zich uiten direct als de volgende ronde begint. De Soldier zal herspawnen met zijn wapen gloeiend en zijn boosheidmeter verminderd vanaf volle stand, en hij en anderen om hem heen mini-voltreffers te doen. Het effect zal nog steeds minder worden naarmate de normale tijdslengte afneemt. Dit kan gebruikt worden om makkelijk de gerelateerde prestaties te behalen.

Ongebruikte inhoud

 • Er zijn twee ongebruikte texturen voor aparte "aanval" en "verdediging" Vaandels in de spelbestanden, welke explosies laten zien met een oranje achtergrond, en een schield met een groene achtergrond. Waarom het defensiemechanisme niet inbegrpene is bij de uitgave is onbekend, maar het concept is sindsdien overgegeven aan de Back-Up van het Bataljon.
 • In de GCF bestaat er een Blauwe versie van Versterkte Vaandel vlag, die tot op heden ongebruikt blijft. Het is geclassificeerd als c_buffbanner_blue.

Trivia

 • De signaalhoorn was oorspronkelijk genaamd naar Amerikaanse aapastronautPoopy Joe als een manier om hulp te roepen voordat het voorwrp gekregen werd door Mann Co. onder totaal onschuldige omstandigheden.[1]
 • De Versterkend Vaandel heeft aparte, unieke gesprekken voor zowel RED/nlRood als BLU/nl|Blauw.
 • De Versterkend Vaandel heeft een tekst op de achterkant, die leest "Screaming Eagles". Dit is een refentie naar de Verenigde Staten haar legers101st Airborne Division, die de bijnaam Screaming Eagles heeft, en het is ook een gezegde gebruikt door de Soldier.

Galerij

Zie ook

External links

Referenties

 1. WAR! Update comic, news-paper clipping easter egg