Verbrande Bananenschil

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Verbrande Bananenschil is een ontwerp ingrediënt dat werd geüpdatet in de 27 juni 2012-patch. Het werd oorspronkelijk toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, als de Bananenschil.

Dit voorwerp samen met drie andere verbrande schatten ontwerpen vormde een Hoopje As. Dit voorwerp werd verwijderd uit het spel in de 11 juli 2012-patch.

Updateverleden

19 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Bananenschil werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

27 juni 2012-patch

  • Samen met alle andere Mysterieuze schatten is de Bananenschil verbrand in een klein hoopje as en hernoemd tot Verbrande Bananenschil.

11 juli 2012-patch

  • Alle as-gerelateerde voorwerpen zijn vervaagd tot stof.

Trivia

  • Als je de set Het Onmogelijke Elimineren draagt veranderd de beschrijving van de Bananenschil in "...may go on...", met willekeurige karakters verwijderd (de verwijderde karakters verschilde per speler), wat een deel van een citaat is van het korte verhaal "The Adventure of the Copper Beeches", deel van de De avonturen van Sherlock Holmes collectie. Als je dit combineerd met alle andere voorwerpen toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, dan leest het volledige citaat "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser.".

Orginele voorwerp

Backpack Banana Peel.png
Bananenschil
Level 1 Bananenschil
Waar is de banaan heen? Hou je vast, want... WE HEBBEN GEEN IDEE. Geef maar toe, dat is een beetje mysterieus.