Catch Up

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Catch-Up
Catchup01.jpg
Comic Strip Info
Released: 2 Maj 2014
Artist: rennerei
Writer: Eric Wolpaw

Catch-Up är en serie som släpptes den 2 Maj, 2014. Den återberättar historian i TF universumet och lägger till Team Fortress Classic laget i listan. Vissa av historie elementen har blivit fortsatta. Detta är för att förstå 'bi-månads' serierna inte ska bli förvirrade med de som inte förstår berättelsen och berättar varför de båda laget slåss mot varandra.

Sidor

Trivia

  • Gratis Serie Tidning Dagen är en Nord-Amerikansk högtid som hålls den första Lördagen i Maj sedan 2002. Den skapades för att fira serierna och för att motivera folk som inte läste att börja läsa serier. Både de mest populära och indie serierna, samt många manga utgivare, utgiver exklusiva nummer gratis den dagen, oftast om en pågående berättelse, eller en karaktär som står i fokus i en ny film eller tv-serie. Beroende på vart man är, kommer vissa serietidnings skrivare, artister och finnas vid affären man besöker.
  • På Sida 14, kan TFC Solldaten ses hållandes ett paraply. Detta vapen utrustades av CiviliaHunted kartor och användes aldrig av Soldaten.
  • På Sida 15, Saxton Hale säger att det är 1972, vilket menar att hans tal tar plats efter de flesta kartorna tar plats i TF2 universumet.
  • Team Fortress Classic Sjukvåraden syns för första gången, vilket gör honom till den sista TFC karaktären att göra debut i TF2 universumet.

Externa länkar

Se också