Verkoold Zakpluis

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Verkoold Zakpluis is een ontwerp ingrediënt dat werd geüpdatet in de 27 juni 2012-patch. Het werd oorspronkelijk toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, als de Zakpluis.

Dit voorwerp samen met drie andere verbrande schatten ontwerpen vormde een Hoopje As. Dit voorwerp werd verwijderd uit het spel in de 11 juli 2012-patch.

Updateverleden

19 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Zakpluis werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

27 juni 2012-patch

  • Samen met alle andere Mysterieuze schatten is de Zakpluis verbrand in een klein hoopje as en hernoemd tot Verkoold Zakpluis.

11 juli 2012-patch

  • Alle as-gerelateerde voorwerpen zijn vervaagd tot stof.

Trivia

  • Als je de set Het Onmogelijke Elimineren draagt veranderd de beschrijving van de Zakpluis in "...the... which...", met willekeurige karakters verwijderd (de verwijderde karakters verschilde per speler), wat een deel van een citaat is van het korte verhaal "The Adventure of the Copper Beeches", deel van de De avonturen van Sherlock Holmes collectie. Als je dit combineerd met alle andere voorwerpen toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, dan leest het volledige citaat "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser.".

Orginele voorwerp

Backpack Pocket Lint.png
Zakpluis
Level 1 Zakpluis
Is het pluis van stof? Navelpluis dat je in je zak bewaart zodat je het niet verliest? Dit is een mysterieus stukje pluis.