Civil

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Civilian
Civilian
Alapvető információk
Ikon: N/A
Típus: N/A
Életerő: 50 /Medic emblem RED.png75
Sebesség: 100%
Állítsátok meg a futárt!
Az Adminisztrátor

A Civil egy nem használt osztály a Team Fortress 2-ben. Ő egy befejezetlen hasonmása a Civilnek a Team Fortress Classic-ból.

Információ

Civil Osztály

A Civil alapértelmezett modellje a Felderítő, bár más osztály modellje is lehet. Meglehetősen kevés élet-ponttal rendelkezik, a legalacsonyabbal az összes osztály közül, ugyan ez jellemzi a „Team Fortress Classic”-ban szereplő Civilt. Nincs fegyvere, képtelen a támadásra, hiányzik még a hangja, és Beszólásai, és szokásos hangokat ad ki, mikor megsebzik, vagy megölik. A Civilnek nincsenek külön animációi, kivéve a ”rongybaba” modell, illetve a ”darabokra hulló” hatás halálkor, ezen túl egy alaphelyzetbeli pózban mozog, csúszik a földön. A Civilt eredetileg ki lehetett választani úgy, hogy a join_class civilian kódot beírtad a konzolba egy szerveren.

A Civil létezése egy VIP kisérés játékmód megtervezett és modernizált verziójára utal, amit a Team Fortress Classicban megtalálhatunk. Másodlagosan, az osztály be lett építve a játék fájljaiba, tehát a pályakészítők és mod-készítők szabadon használhatják. Továbbá, a Bemondó rendelkezik egy hangfájllal a GCF-ben,ami parancsot ad a csapatnak, hogy "Stop the Courier!", azaz "Állítsátok meg a futárt!". Ez a parancs a Hunted játékmódból származik, melyen dolgoztak valamikor.

Az alaphelyzetbeli póz

Az alaphelyzetbeli póz sűrűn említett kifejezés a Civilnél. Ebben a pózban a játékos egy "alaphelyzetben" áll animációk és fegyverhasználat nélkül. Azonban nem változtatja meg a játékos életét és mozgási sebességét, Felderítőként képes a dupla-ugrásra.


Belépés az alaphelyzetbeli pózba

  • Vannak működési hibák, amik megengedik, hogy a játékos belépjen az alaphelyzetbeli pózba, ezzel hasonló megjelenést adva a Civil modellhez.
  • Bármely osztállyal, hagyd el az utánpótlás-szobát, majd cserélj fegyvert. Menj vissza a szobába és válaszd ki azt a fegyvert, amit lecseréltél. Tauntolj, miközben az utánpótlás-szekrényhez csúszol. Nem szükséges elhagyni a szobát, ha nincs megjelölve "Automatikus újjászületés, miután egy fegyvert cserélsz az újjászületési zónában" az Options - Multiplayer - Advanced menüben.
  • Miközben sv_cheats 1 értékre van állítva, az addcond 0 paranccsal a játékos felveheti az alaphelyzetbeli pózt.
  • Bármely osztállyal, mellyel nem tudsz használni egy fegyvert, úgymint a Mesterlövész Viszavágóját használva, cserélj le egy fegyvert erre a helyre (mint másodlagos fegyver); ebben az esetben a Vizelharcot. Sétálj ki az újjászületési zónából az említett fegyverrel, válaszd ki amit jelenleg nem használsz, a Visszavágót, és halj meg. Most "alaphelyzetbeli pózban" kellene lenned. Menj biztosra, hogy ki legyen pipálva az "Emlékezzen a jelenlegi fegyveremre" az Options menüben, mielőtt elkezded.

Frissítési történet

2007. December 20-i Javítás

  • A Játékosok többé nem tudnak csatlakozni a Civil osztályhoz.

Kulisszák mögött

  • Az eredeti "Felderítő" Civilek egyedi halálüvöltéssel rendelkeztek. Ezek a fájlok még most is megtalálhatóak a crit_death1-5.vaw alatt, a "player" mappában. Ez volt minden osztály halálüvöltése, mígnem egyedi hangokat kezdtek el rögzíteni. Egy Kettő Három Négy Öt

Galéria

Lásd még

Kapcsolódó linkek