Fællesskab (kvalitet)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Viewmode unusual.png
Backpack Wrench.png

Fællesskab Skruenøgle
Niveau 50 Skruenøgle
★ Usædvanlig effekt: Fællesskabsgnistren
Tildeles for værdifulde bidrag til fællesskabet

( Kan ikke byttes, sælges eller bruges i smedearbejde )

Vi er et godt hold!
Engineer, der takker fællesskabsbidragere

Fælleskabskvaliteten er specifikt tildelt af Valve til individer, som har givet et signifikant, og værdifuldt, bidrag til Team Fortress 2's fælleskab eller til spillet selv. Det kan nævnes, at Fællesskabsvåben er blevet uddelt til brugere, der har hjulpet med at organisere konkurrencer og fællesskabsbegivenheder (fx KritzKast), skabt visse baner, arbejdet med spillets kode for at reportere og fikse større fejl og meget mere. Der er ingen bestemt metode man kan bruge til at opnå en, andet end denne brede kvalifikation, som i sidste ende er set som individuelle sager til bedømmelse af Valve. Fællesskabsgenstande har en partikeleffekt, Fællesskabsgnistren, vedhæftet og en tillagt deskriptionslinje, der siger "Givet til værdifulde Fællesskabs-bidragere.".

Et lille antal af genstande med fællesskabskvaliteten får en tillagt forstærkning til deres Phong-skygningseksponent, som resulterer i at genstanden har et 'renere' udseende (Når genstandens materiale specifikt understøtter det ved brug af en materiale-proxy). Medi-Gevær-materialet er et eksempel på sådant et materie.

I starten havde Fællesskabsgenstande en skjult egenskab, som forøgede deres skade med 10%, dog er det blevet fjernet med tiden gennem en ukendt opdatering.

Normale våben som fik tildelt Fællesskabskvaliteten før introduktionen af Navneskilte og Beskrivelsesmærker beholdt deres originale Normale kvalitetsegenskaber, som gør dem umulige at navngive eller give deskription til. Nu har Fællesskabskvalitetsgenstande Unikke kvalitetsegenskaber, og gør som forventet. Dette er også sket gennem en ukendt opdatering

Den hexadecimale farvekode for Fællesskabskvaliteten er #70B04A.

Opdateringshistorik

Ukendt opdatering

  • [Udokumenteret] Våben med fælleskabskvaliteten tilknyttet har ikke længere en skjult 10% skadeforøgelse.
  • [Udokumenteret] Fælleskabskvalitetsgenstande kan nu blive navngivet og beskrevet.

Lister

Galleri