Yhteisö (laatu)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Viewmode unusual.png
Backpack Wrench.png

Yhteisö Jakoavain
Tason 50 Jakoavain
★ Epätavallinen tehoste: Yhteisökipinä
Myönnetään tärkeille yhteisön vaikuttajille

( Ei voi vaihtaa, myydä tai käyttää luomiseen )

Yhteisö-laatuiset esineet ovat erityisesti Valven myöntämiä henkilöille, jotka ovat vaikuttaneet Team Fortress 2 -yhteisöön tai itse peliin merkittävästi. Yhteisö-esineisiin on kiinnitetty Yhteisökipinä-hiukkasefekti sekä ylimääräinen lause kuvaukseen, jossa lukee "Myönnetään tärkeille yhteisön vaikuttajille".

Pieni osa Yhteisö-laatuisista esineistä saa suuremman arvon Phong-eksponenttiin (englanniksi), joka antaa esineelle kiiltävämmän ulkonäön (kunhan esineen materiaali tukee sitä materiaaliproxylla (englanniksi)). Lääkintäaseen materiaali on yksi tälläisistä materiaaleista.

Aluksi Yhteisö-esineillä oli piilotettu esineominaisuus, joka nosti niiden vahinkoa 10 prosentilla. Tämä on kuitenkin poistettu.

Perusaseet, jotka myönnettiin Yhteisö-laatuisina ennen Nimi- ja Kuvaustunnisteiden lisäämistä ovat johdettu niiden Normaali-laatuisista versioista, jonka takia niitä ei voida nimetä tai kuvailla kummallakaan tunnisteella. Nykyisin Yhteisö-esineet ovat johdettu niiden Ainutlaatuisista versioista ja toimivat tavalliseen tapaan.

Yhteisö-esineiden heksadesimaalinen värikoodi on #70B04A.

Listat

Galleria