Community (kwaliteit)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Viewmode unusual.png
Backpack Wrench.png

Community Moersleutel
Level 50 Moersleutel
★ Bijzonder effect: Communityglans
Gegeven aan waardevolle bijdragers van de community

( Niet ruilbaar, verhandelbaar of te gebruiken bij ontwerpen )

Wij maken een goed team!
De Engineer die de community bijdragers bedankt

Community voorwerpkwaliteit voorwerpen worden speciaal uitgegeven door Valve aan individuelen die significante en waardevolle dingen hebben bijgedragen aan de "Team Fortress 2" community of de game zelf. Bijvoorbeeld Community wapens worden uitgegeven aan personen die competitieve of community evenementen organiseren (bijvoorbeeld KritzKast), bepaalde mappen maken of aan de game's code werken om bugs aan te geven of te fixen. Er is geen bepaalde manier om een community wapen te ontvangen behalve deze brede punten, het is overgelaten aan Valve om het per persoon te bepalen. Community voorwerpen hebben de Communityglans fonkel effect en een beschrijving waarin staat "Gegeven aan waardevolle bijdragers van de community."

Een klein aantal voorwerpen met de Community kwaliteit hebben ook een extra boost op hun Phong shading (Engels), waardoor het voorwerp meer glanst (wanneer het voorwerp's materiaal specifiek een material proxy (Engels) ondersteunt) alsof het gepoetst is tot een spiegelende schijn. Het Medigun materiaal is een voorbeeld van dit materiaal.

Eerst hadden Community voorwerpen een verstopte Voorwerpsattribuut die het wapen's schade bij 10 procent verhoogde, dit is verwijderd in een onbekende update.

Standaardvoorwerpen die zijn beloont met de Community kwaliteit voordat Naam en Beschrijvingsplaatjes waren geïntroduceerd waren van de Normale kwaliteit gemaakt, waardoor je geen van beide kon gebruiken op een community kwaliteit voorwerp. Nu zijn Community kwaliteit voorwerpen van Unieke voorwerpen gemaakt waardoor ze normaal functioneren, dit is ook een resultaat van een onbekende update.

De hexadecimal kleur code voor Community kwaliteit is #70B04A.

Updateverleden

Onbekende update

  • [Onbeschreven] Community kwaliteit wapens krijgen geen verborgen 10% schade boost meer.
  • [Onbeschreven] Community kwaliteit items kunnen nu hernoemd en herbeschreven worden.

Lijsten

Galerij