Comunitate

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Viewmode unusual.png
Backpack Wrench.png

Community Wrench
Wrench de Nivel 50
★ Efect neobișnuit: Community Sparkle
Oferit colaboratorilor valoroși ai Comunității

( Nu poate fi dat la schimb, comercializat sau folosit în fabricare )

Facem o echipă bună!
Engineer, mulțumindu-le contribuitorilor comunității

Obiectele de calitatea Comunității sunt dăruite specific de către Valve persoanelor ce au făcut contribuții majore și importante comunității Team Fortress 2 sau jocului în sine. De exemplu, arme ale Comunității au fost date organizatorilor evenimentelor competitive și comunitare (precum KritzKast), creatorilor unor hărți specifice, persoanelor ce au lucrat extensiv în codul jocului pentru a repara și depista erori și multor altora. Nu există o metodă specifică pentru a primi un obiect de această calitate, fiecare caz individual fiind hotărât personal de Valve. Singura excepție în momentul de față este Wiki Cap-ul. Obiectele Comunității au efectul de particule Community Sparkle și o frază în plus adăugată descrierii, aceasta fiind "Oferit colaboratorilor valoroși ai Comunității".

Un mic număr de obiecte de calitatea Comunității primesc o amplificare exponentului lor de Phong, acestea arătând mai lucioase (atâta timp cât materialul specific folosește un proxy de model), de parcă acestea au fost lustruite. Materialul Medigun-ului este un exemplu de material modificat.

Inițial, obiectele Comunității aveau un atribut secret ce creștea pagubele făcute cu 10 la sută. Acest atribut a fost înlăturat într-un patch necunoscut.

Armele standard care au fost primite în calitatea Comunității înainte de introducerea Name Tag-ului și Description Tag-ului sunt derivate din variantele de calitatea Normală, făcând ambele obiecte imposibil de folosit pe acestea. După o modificare făcute de un patch necunoscut, obiectele de calitatea Comunității sunt derivate din variantele de calitate Unică, funcționând în mod normal.

Codul hexazecimal al culorii calității Comunității este #70B04A, identic cu cel al calității Făcute de Sine.

Istoria actualizărilor

Patch-ul din 17 decembrie 2009 (Actualizarea WAR!)

  • [Nedocumentat] A fost adăugată calitatea Comunității.

Patch necunoscut

  • [Nedocumentat] Armele de calitatea Comunității nu mai fac în secret cu 10% mai multe pagube.
  • [Nedocumentat] Obiectele de calitatea Comunității pot fi acum redenumite și descrierea lor poate fi schimbată.

Liste

Galerie