Conga

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Fiks dit greb og tag fat på nogle hofter, mide! Dine hænder er to billetter til et Latin danse-eventyr!
— "'Love and War Dag 1 Forsmag - Conga tekst"'

Conga er en Handlingshån til alle klasser.

Når spilleren vælger den fra hån-menuen, vil karakteren begynde at bevæge sig langsomt fremad ved 50 Hammer-enheder per sekund (omtrent 16.7% af normalhastigheden) imens han danser "conga"; dette er akkompagneret af en blød, gentaget trommerytme. Hvis man spiller som en Scout, vil man også periodisk klappe sine hænder over hovedet. Spilleren kan rotere deres karakter ved at trykke på bevægelsestasterne. Denne hån vil fortsætte med at gentage sig selv indtil karakteren er dræbt, eller presser enten handlingstasten eller hoppetasten for at stoppe.

Alle andre spillere (Bots inkluderet), ligegyldigt hold eller ejerskab af hånen, kan være med i andre spilleres "conga" ved at stå tæt på dem og trykke handlingstasten. Andre spillere vil se et ikon over danserens hoved, som indikerer at hånen er aktiv. I modsætning til andre partner-hån, kan Conga blive spredt igennem de andre spillere på en server, selv efter den originale ejer stopper med at danse, og er ikke begrænset til to mennesker.

Demonstration

Relaterede præstationer

Achieved.png Generelle

Conga Line
Conga Line
Dans Conga med 10 eller flere spillere på samme tid.


Party Crasher
Party Crasher
Dræb 3 spillere, der danser Conga, inden for 5 sekunder.


Opdateringshistorik

18. juni 2014-opdateringen (Love & War-opdateringen)

 • Conga blev tilføjet til spillet.

23. juni 2014-opdateringen

17. juli 2014-opdateringen

 • Opdaterede Conga hånen så den spiller lyde for klienten i stedet for serveren.

21. august 2014-opdateringen

 • Fiksede at karakter audio blev afbrudt, når karakterer klappede under Conga hånen.

3. november 2015-opdateringen

 • Opdaterede hånene for at undgå bevægelse under præ-runde perioden, når spillere er frosne.

Fejl

 • Nogle gange vil animationerne for Conga hånen ikke blive afspillet korrekt, og vil i stedet vise gå-animationen for den midlertidige klasse, der udfører hånen.
 • Har man adskillige mennesker på en server, generelt over 10, der bruger Conga hånen, kan det forårsage at serveren får et buffer-overflow.
 • Til tider, vil en spiller fremstå som at sidde fast i Conga animationen. Dette hindrer spillet, da hitboksene ikke korresponderer med modellen.
  • Hvis denne fejl sker med en Spy, vil alle hans forklædninger (fjende eller allieret) sidde fast i Conga animation og det vil være synligt for alle.
 • Går man ind i teleporter med Conga og annullerer den, lige når spilleren skal til at blive teleporteret, vil det forårsage at våbnets FOV bliver ændret. Dette kan blive fikset ved skifte klasse eller dø.
 • Hvis spilleren trykker på / tasten imens de danser Conga, vil spilleren begynde at bevæge sig langsommere.[Kilde mangler]

Paratviden

 • "Conga" var originalt en dans, som blev udført på Cubas gader. Folk i Havana var faktisk forbudt at danse conga på grund af mængden af adrenalin og spænding, som opkørte kampene i stræderne nær valget. Eventuelt, tillod Presidenten, Fulgencio Batista, folket at danse conga under valg, men kun med en politi-tilladelse. Spy refererer til denne i sin replik, hvor han siger "Dancing! It is the forbidden dance! (Dans! Det er den forbudte dans!)"

Galleri