Pălării

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hat magazine.png
De-a lungul istoriei, bărbaţii au purtat pălării ca un mod de a spune cu cât sunt mai buni decât alţi bărbaţi. “Eu cumpăr pălării” un bărbat cu pălării spune. “Sunt mai bun decât tine!” Pe timp de razboi pălăriile reprezentau rangul, şi au asigurat că răniţii erau în cea mai mare parte din oameni de rând, cei fără pălării. Pe timp de pace, pălăriile au fost un instrument pentru bărbaţi ca să îi lase pe cei fără pălării şă ştie cine purta pălăria acolo."

Pălăriile (sau accesorii pentru cap) sunt obiecte echipabile in secțiunea 'cap' din meniul de echipare. Valve au introdus primul set de 9 pălării odata cu actualizarea Sniper vs. Spy. Multe dintre următoarele actualizări majore au inclus seturi supliementare, inclusiv pălării create de către membrii ai comunității.

Pălăriile pot fi deblocate întâmplător prin sistemul de găsire a obiectelor, sistemul de fabricare, sau cumpărate de la Magazinul Mann Co. Unele pălării sunt disponibile jucătorilor ca recompensă pentru completarea unor realizări în joc, iar unele pălării au fost adăugate ca promoții pentru alte jocuri pe Steam și evenimente în Magazinul Steam, incluzând Left 4 Dead 2, Sam & Max: The Devil's Playhouse, Alien Swarm, Worms Reloaded, Poker Night at the Inventory, Killing Floor, și Marea Vânătoare de Comori Steam. Deși este posibil să obții aceste pălării prin schimb cu alți jucători, nu există nicio metodă să le obții prin fabricare sau să le cumperi de la Magazinul Mann Co.

În total există de pălării, incluzând obiecte diverse și 12 pălării promoționale. 109 de pălării dintre acestea pot avea statutul "de epocă" ("vintage"). 1255 de pălării dintre acestea pot fi vopsite în 29 de culori diferite, folosind cutii de vopsea.

Odată cu lansarea Update-ului Mann-Conomiei, versiuni de pălării "neobișnuite" au șanse rare de a fi găsite când un jucător deschide o Cutie de Provizii Mann Co. Aceste pălării sunt aceleași pălării originale, cu excepția adăugării unuia din cele 26 efecte de particule. O descriere mai detaliată despre aceste efecte poate fi găsită aici.

Pălăriile sunt pur cosmetice, cu excepția pălăriilor Pachetului Polycount ce oferă bonusuri atunci când sunt purtate împreună cu obiectele seturilor asociate. Recent,la unele seturi de iteme le-au fost scoase bonusurile, deoarece faceau ca jucatorul respectiv sa fie prea puternic sau OverPowered (OP).

Crafting

Vezi rețetele pălăriilor în Crafting.

Vopsit

Vezi Cutia de Vopea și Lista obiectelor vopsibile.

Vezi și

Referinte


Link-uri Externe