Tyytyväinen telttailija

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
You will not turn my battlefield into a campground.
Soldier Sniperin varustautumisesta

Tyytyväinen telttailija on yhteisön tekemä toissijainen ase Sniperille. Se on suuri, joukkueen värinen reppu, johon on kiinnitetty leirintävarusteita. Varusteisiin kuuluu Jarate, Ruostumaton kattila, pieni Australian lippu ja koala, jolla on päässään hattu. Kattila ja Jarate heiluvat Sniperin liikkeiden mukaan.

Kun Tyytyväinen telttailija on käytössä, se estää Tarkkuuskiväärin heilumisen Sniperin saadessa vahinkoa esimerkiksi aseista, verenvuodosta tai jälkipoltosta. Lisäksi aseen potkaisua on vähennetty 20%, ja Sniper saa yhden terveyspisteen sekunnissa (näkyy pelissä 2 terveyspisteenä 2 sekunnissa). Toisaalta Sniper liikkuu tähdätessään 80% hitaammin. Jos Sniper käyttää Metsämiestä Tyytyväisen telttailijan kanssa, hidastus on voimassa, kun jousta jännitetään.

Tyytyväinen telttailija annettiin Steam Workshopiin.

Esittely

Luominen

Katso myös: Luominen

Piirustukset

Kierrätysmetalli Jarate Selkäsuoja Tyytyväinen telttailija
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Jarate.png + Item icon Razorback.png = Item icon Cozy Camper.png

Päivityshistoria

15. maaliskuuta 2012 -päivitys

  • Tyytyväinen telttailija lisättiin peliin.

22. maaliskuuta 2012 -päivitys

  • Tyytyväinen telttailija päivitettiin käytettäväksi Keskiaika-pelimoodissa.

17. huhtikuuta 2012 -päivitys

  • Tyytyväisen telttailijan kuvaus päivitettiin vastaamaan tähtäämisestä aiheutuvaa hidastumista ja vaikutus toimii myös Metsämiehen kanssa.

27. kesäkuuta 2012 -päivitys (Pyromania-päivitys)

  • Palauttaa +1 terveyttä sekunnissa käyttäjälle.
  • Hidastusta rajoitettiin 90 prosentista 80 prosenttiin.

Trivia

  • Alun perin Tyytyväinen telttailija kuului "Commando Sniper Set" -esinejoukkoon. Tällöin ase oli vihreä RED-joukkueella ja tummansininen BLU-joukkueella.
  • Tyytyväinen telttailija oli tarkoitus julkaista Australialainen joulu 2011 -päivityksen yhteydessä, mutta se vedettiin uudelleen testattavaksi[1].
  • Alun perin Tyytyväinen telttailija suunniteltiin Engineerille. Repun alaosa oli tällöin yhdistynyt robottikäteen[2]. Ase vaihdettiin kuitenkin Sniperin käytettäväksi ja lähetettiin Steam Workshopiin.

Galleria

Viittaukset

Katso myös