Knusse Kampeerder

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I reckon you're gonna get real used to lookin' up at me.
The Sniper

De Cozy Camper is een door de community gemaakt secundair wapen voor de Sniper. Het is een grote team-gekleurde rugzak met kampeeruitrusting. De ingesloten uitrusting bevat Jarate, een Roestvrije Pan, een kleine Australische vlag, en een koalabeer met een slouch hoed. (Engels)

Wanneer de Cozy Camper word gedragen, zal de Sniper niet meer deinzen, oftewel, de scope van het Snipergeweer zal niet bewegen als je schade oploopt, dit is schade zoals hitscan wapens, bloeden, of verbranden. Daarnaast is de totale knockback vermindered met 20%. Een nadeel is dat de Sniper 60% langzamer beweegt als hij de scope gebruikt.

De attributen zijn ook geldig bij het gebruik van de Jachtman. Alle effecten worden pas toegepast aan de Sniper als hij een schot gereed maakt.

De Cozy Camper is bijgedragen via de Steam Workshop.

Demonstratie

Ontwerpen

Zie ook: Ontwerpen

Bouwtekening

Herwonnen Metaal Jarate Scheermesrug Knusse Kampeerder
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Jarate.png + Item icon Razorback.png = Item icon Cozy Camper.png

Updateverleden

15 maart 2012-patch

  • De Cozy Camper is toegevoegd aan het spel.

Fouten

  • Het rugzak icoon voor de Cozy Camper laat de originele donker groene kleur van de rugzak zien zoals het werd bijgedragen.

Trivia

  • De Cozy Camper was oorspronkelijk bijgedragen als deel van de set "Commando Sniper Set," en was groen in het rode team en donker blauw in het blauwe team.
  • De Cozy Camper was voorgenomen uit te komen in de Australisch Kerstfeest 2011 update, maar het werd achtergehouden om het te verbeteren en om de statistieken te testen. [1].
  • De naam Cozy Camper refereert naar de Sniper zijn basis strategie om op dezelfde locatie te staan voor een bepaalde tijd.

Gallery

Zie ook

Referenties

  1. http://facepunch.com/threads/1170531?p=35155831&viewfull=1#post35155831