Krypskyttens Krypin

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Cozy Camper är ett gemenskapsgjort sekundärvapen för Krypskytten. Det är en stor brun ryggsäck med campingutrustning fastsatt till den. Utrustningen inkluderar Jarate, en Rostfri Kastrull, en Australisk miniatyrflagga, och en koaladocka med en slokhatt.

När Cozy Camper är utrustad kommer den att hämma Krypskytten från att 'rycka tillbaka' på så sätt att Krypskyttegevärets sikte inte kommer att röra sig medan man tar skada från till exempel träffskanningsvapen, blödning, eller efterglöd. Dessutom reduceras generella tillbakaknuffar med 20%. En negativ aspekt är att Krypskytten kommer att röra sig 60% långsammare medan han siktar, vilket gör det mycket lättare för andra spelare att döda honom.

Attributen gäller även om Jägaren är utrustad, effekterna gäller då Krypskytten har bågen tillbakadragen.

Cozy Camper bidrogs till Steam Workshop.

Demonstration

Tillverkning

Se även: Tillverkning

Ritning

Återvunnen Metall Jarate Razorback Krypskyttens Krypin
Item icon Reclaimed Metal.png + Item icon Jarate.png + Item icon Razorback.png = Item icon Cozy Camper.png

Uppdateringshistorik

Mars 15, 2012 Patch

  • Cozy Camper lades till i spelet.

Buggar

  • Ryggsäcksikonen för detta föremål visar den gamla, gröna, versionen av föremålet.

Kuriosa

  • Cozy Camper skickades ursprungligen in som en del utav en uppsättning vid namn "Commando Sniper Set", och var då grön i lag RED och mörkblå i lag BLU.
  • Egentligen skulle detta föremål släppas under den Australiska Julen 2011, men hölls tillbaka för att finslipas och testa attributen. [1]
  • Namnet "Cozy Camper" refererar till Krypskyttens vanliga strategi som involverar att stanna på ett och samma ställe i långa perioder.

Se även

Referenser

  1. http://facepunch.com/threads/1170531?p=35155831&viewfull=1#post35155831