Kredit

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Credits
Credits image
Type: Penge
Af grunde jeg ikke kan kapere eller forklare, køre robotterne på hobe af penge. Ødelæg dem og hvad end der falder ud er jeres.
Frøken Pauling

Kredit er dynger af pengesedler, som tabes af robotter i Mann vs. Machine, når de er destrueret. Normale robotter vil droppe små pengedynger, mens store robotter og tanks vil droppe store. Antallet af opnåelig kredit per runde er fikseret, normalt en værdi der går op i 50 eller 100, og bliver ligeligt fordelt blandt alle robotterne i den runde (som eksempel, i en runde med 30 robotter, som giver 100 kredit i alt, vil hver robot droppe enten 3 eller 4 kredit, som i alt vil runde op til de 100). Normalt vil klasser, som kun er brugt som support (som Snipers, Spies og Sentry-busters) ikke droppe nogen kredit. Andre support-klasser kan droppe kredit op til en maksimal mængde, hvorefter følgende drab ikke vil give flere; hvis den maksimale mængde ikke er blevet nået inden runden er sluttet, vil de sidste robotter tilbage af den support-klasse droppe det manglende. Kredit vil have forskellige størrelser efter, hvor meget er droppet. 9 eller mindre, vil droppe en lille dynge, 10-24 vil droppe en mellemstor dynge og 25+ vil droppe en stor dynge.

Kredit kan blive brugt ved Opgraderingsstationer til at købe våbenopgraderinger, evner og midlertidige forstærkninger til sin Feltflaske. Størstedelen af missionerne iværksætter spillere med 400 kredit, dog giver flere missioner startsværdier på 900, 1000, 1200, 1500 og endda 5000.

Spillere, som er blevet dræbt, har muligheden for at købe sig tilbage til spillet tidligt (normal tast H) for 5 kredit per sekund der mangler (e.g. det koster 25 kredit at forbipassere 5 sekunder af respawn opsætningen). Det forsvarende hold er notificeret via et lydsignal, såvel som en besked i chatboksen, som viser, hvor mange kredit der blev brugt. Scouts respawner øjeblikkeligt efter dødkameraets skærm forsvinder og kan derfor ingen nytte finde i denne detalje.

Hvis en spiller forbinder sig til et spil allerede i gang, vil de modtage det totale antal af kredit, som er blevet opsamlet fra de forrige runder, den nuværende runde af spillet og med startkreditten oveni.

Opsamling

Hvilken som helst klasse, kan løbe over en dynge af kredit og opsamle den, som nogle gange aktiverer replikker, som animerer andre spillere til at gøre det samme. Scouts har evnen til at attrahere kredit omkring længden af et kontrolpunkt væk, som gør det nemmere og hurtigere at opsamle adskillige dynger. Scouts får også liv for at opsamle kredit; mængden af liv modtaget, er baseret på størrelsen af dyngen. Livet modtaget starter som 50 ved normalt liv og formindskes, når Scoutens liv forhøjes, helt ned til omkring 5 liv per kredit, ved 700 liv eller over. Alle kredit opsamlet er delt ligeligt mellem alle spillere; hvis en pengedynge er 50 kredit værd, vil alle spillere få 50 kredit, når spilleren samler den op.

Da mængden af kredit droppet er baseret på antallet af robotter i runden, er mængden opnået fra én enkel opsamling ikke fikseret og kan variere mellem to visuelt identiske dynger. Den totale mængde af alle kreditopsamlinger aktiv på banen, er vist under spillerenes aktuelle kontanter; nummeret er grønt, hvis der ingen kredit er overset og ellers sort.

Kredit har en udløbstid og vil begynde at blinke for at alarmere spiller, når de er ved at udløbe. Når de er udløbet, vil kreditten forsvinde i et ildpust. Hvis kredit falder ned i et hul, eller andre uopnåelige områder (som Tank-tunnellen i Rottenburg), er de automatisk opsamlet.

Robotter dræbt af et hovedskud fra en Sniper (eller den relaterede eksplosiv hovedskuds-opgradering) producerer "rød kredit", som kan identificeres ved, at deres dollar-tegn partikeleffekt er rød i stedet for grøn. Rød kredit er set som opsamlet af Sniperen det sekund de opstår; mens de er i verdenen, kan Scouts stadig opsamle dem for liv, men behøver det ikke og de kan trygt blive ignoreret, når de er blevet identificeret som rød. Dette tillader en Sniper at dræbe robotter fra en distance, uden frygt for, at holdet ikke kan nå at opsamle kreditten de dropper før de udløber, så længe han dræber dem med et hovedskud.

Antallet af kredit opsamlet i en runde er bedømt af Administratoren med en kreditbedømmelse som går fra A til F. Opsamler man alt kredit droppet i en runde, vil det resultere i en kreditbedømmelse på A+ og en bonus på 100 kredit til hver enkel spiller. Kreditbedømmelsen for hele spillet er også plottet, som summen af alle dens runder.

Kredit-opsamling Karakter
100% A+
90%+ A
80%+ B
70%+ C
60%+ D
<60% F

Relaterede præstationer

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Sæt Det I Banken
Sæt Det I Banken
Indsaml 500$ som Sniper uden at løbe over kreditpakker.


Hurtig Cache
Hurtig Cache
Saml en bunke kreditter op, som er ved at udløbe.


Fra Mord Til Massemillionær
Fra Mord Til Massemillionær
Opnå alle kredit bonusser i en avanceret-sværhedsgrads mission.
T-1000000
T-1000000
Indsaml 1.000.000 kreditter i din karriere.


Maskinkrigsførsel Betaler Sig
Maskinkrigsførsel Betaler Sig
Opnå en kredit bonus i slutningen af bølgen.

Opdateringshistorik

15. august 2012-opdateringen

  • Tilføjede Mann vs. Machine.

23. august 2012-opdateringen

  • Fixede en UI-fejl, som ville vise forrige MvM kreditopsamlinger på sejrsskærmen for efterfølgende MvM spil.

21. september 2012-opdateringen

  • Tilføjede et nyt møntfods-UI-element for at indikere penge, som er aktivt i verdenen.

26. oktober 2012-opdateringen

  • Fixede en fejl, hvor spillernes penge, ikke ville være sat korrekt, når de genoprettede et checkpoint.

2. november 2012-opdateringen

  • Tilføjede mere kredit til Caliginous Caper, Runde 666.

10. juli 2013-opdateringen

  • Robotter dræbt af Sniper hovedskud, eller eksplosiv hovedskuds-opgraderingen, dropper nu 'rød' kredit, som vil blive opsamlet automatisk, når det ellers ville blive opløst.

7. februar 2014-opdateringen

  • Fixede at spillere ikke kunne opnå "Fra Mord Til Massemillionær" præstationen, hvis der var penge tilbage i verdenen, når missionen blev fuldført.

Galleri