Credits

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Credite
Credits image
Pickup Type: Credite
Din motive pe care nu pot să le înțeleg sau explic, roboții funcționează pe grămezi de bani. Distrugeți-i și orice cade e al vostru.
Miss Pauling

Creditele sunt grămezi de bani care cad când roboții din Modul Mann vs. Machine sunt distruși. Roboții obișnuiți vor scăpa grămezi mici de bani în timp ce roboții gigantici și tancurile vor scăpa grămezi mari de bani. Cantitatea de bani scăpată pe porțiuni de valuri este fixă, de obicei un multiplu de 50 ori 100, și este distribuită în mod egal tuturor roboților din acea porțiune de val (de exemplu, într-o porțiune de val de 30 de roboți. fiecare robot va scăpa ori 3, ori 4 credite care împreună au suma 100). Normal, clasele dedicate suportului, (cum ar fi Roboții Sniper, Roboții Spion, și Spărgătoarele de Santinele) nu scapă credite. Alte clase de suport pot scăpa credite până la o cantitate maximă, punct din care ucisul altora nu va mai scăpa credite, iar dacă cantitatea maximă nu este atinsă până la sfârșitul valului, atunci toți roboții rămași de suport vor scăpa restul. Creditele vor avea mărimi în funcție de cât de mulți bani se scapă. 9 sau mai puțin vor scăpa grămezi mici, 10-24 vor scăpa grămezi medii, iar 25+ vor scăpa grămezi mari.

Creditele pot fi folosite la Stațiile de Actualizare pentru a cumpăra avantaje pentru arme, abilități și bonusuri pentu Cantina cu Puteri. Majoritatea misiunilor încep cu jucătorul având 400 credite, dar unele au valorile de început de 900, 1000, 1200, 1500, sau chiar 5000.

Jucătorii care au fost uciși au obțiunea de a-și cumpăra locul înapoi printre cei vii mai devreme, (tasta de bază H) pentru 5 credite pe secundă rămasă (ex costul este de 25 de credite peste a sări peste 5 secunde de înârziere pentru înviere). Echipa ce apără este notificată printr-un efect sonor și cu un mesaj în căsuța de dialog indicând câte credite au fost cheltuite. Cercetașii înviu instant după ce ecranul de deathcam dispare, și deci au nevoie foarte rar de această mecanică. Dacă jucătorul intră într-un meci în desfășurare, va primi un total de credite colectate până atunci în rundele anterioare și curente ale jocului, inclusiv creditele de început.

Colecție

Orice clasă poate alerga peste grămezile de bani și să le colecteze, câteodată activând dialog ce îndemne celelalte clase să li se alăture. Cercetașii au abilitatea de a aduna creditele de la o distanță aproximativ egală cu lungimea unui punct de control, făcând colectatul de numeroase grămezi mai ușor și mai rapid. Cercetașii primesc. de asemenea, viață din colectatul de credite; cantitatea de viață primită este bazată pe mărimea grămezii. Viața primită începe de la 50 la viață normală și scade pe măsură ce viața Cercetașului crește, până la aproximativ 5 viață pe o grămadă la 700 puncte de viață și peste. Toate creditele colectate sunt împărție în mod egal tuturor jucătorilor; dacă o grămadă de gredite valorează 50 credite, toți jucătorii vor primi 50 de credite când orice jucător o colectează.

Deoarece numărul de credite scăpate depinde de numărul de roboți al valului, numărul obținut dintr-o singură grămadă nu este fix și poate varia între două grămezi identice.Numărul total de grămezi de pe hartă este afișat sub numărul curent de credite al jucătorului; acest număr apare în culoarea verde dacă nici un credit din val nu a fost uitat, iar negru dacă s-a petrecut contrariul. Creditele au un timp de expirare și vor începe să lumineze intermitent pentru a avertiza dispariția lor jucătorilor. Când expiră, creditele dispar într-un nor de foc. Dacă creditele cad într-o prăpastie sau alte zone inaccesibile (cum ar fi tunelul numai pentru tancuri din Rottenburg), vor fi automat colectate.

Roboții uciși de o lovitură la cap de la un Sniper (sau altă abilitatea de a aplica lovituri la cap explozive) produc "credite roșii", care sunt identificate de semnul lor de dolar roșu în loc de verde. Creditele roșii sunt considerate a fi colectate de către Sniper în secunda în care apar; deși rămân pe jos pentru ca Cercetașii să le colecteze pentru viață, ele nu trebuie colectate de echipă, și pot fi ignorate ușor odată identificate ca roșii. Acest lucru lasă Sniperii să omoare în siguranță roboții de la distanță fără a risca ca echipa să nu ajungă să colecteze creditele înainte de a expira, atâta timp cât ei folosesc o lovitură la cap.

Numărul de credite colectate într-un val este gradat de Administratoare ca o evaluare cu note de la A la F.Colectatul tuturor creditelor scăpate într-un val va rezulta într-o notă de A+ și un bonus de 100 credite pentru fiecare jucător. Nota creditelor pentru întreg jocul este numărată ca și suma tuturor creditelor din runde.

Colecție de credite Notă
100% A+
90%+ A
80%+ B
70%+ C
60%+ D
<60% F

Realizări relatate

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Bank On It
Bank On It
As a Sniper collect $500 in a mission without running over the currency packs.


Cache Rapid
Cache Rapid
Pick up a credit pile that is about to expire.


Frag-uri pentru Bogați
Frag-uri pentru Bogați
Earn all credit bonuses in an advanced difficulty mission.
T-1000000
T-1000000
Collect 1,000,000 credits in your career.


Pariu Împotriva Mașinii
Pariu Împotriva Mașinii
Earn a credit bonus at the end of a wave.

Istoria actualizărilor

15 August 2012 Patch

  • Se introduce Mann vs. Machine.

23 August 2012 Patch

  • Se repară o defecțiune care prezenta prada din MvM din meciurile anterioare pe ecranul de victorie al unei multitudini de jocuri MvM.

21 September 2012 Patch

  • Se adaugă un nou element de UI care să indice banii activi de pe hartă.

26 October 2012 Patch

  • Se repară o defecțiune prin care banii jucătorului nu erau setați corect la restabilirea unui punct de control.

2 November 2012 Patch

  • Se adaugă mai multe credite pentu Caliginous Caper, Valul 666.

10 July 2013 Patch

  • Roboții uciși de loviturile la cap ale Sniperului sau loviturile la cap explozive ale unei abilități scapă acum bani 'roșii' care vor fi colectați automat când s-ar fi dizolvat.

7 February 2014 Patch

  • Se repară ca jucătorii să nu poată să obțină realizarea Frag-uri pentru Bogați dacă nu există bani pe hartă când misiunea se completează.

Galerie