Suklaalevy

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tuo oli herkullista!
Heavy

Suklaalevy on peliyhteisön luoma toissijainen ase Heavylle. Se on suurikokoinen, osittain avattu suklaalevy, jonka jokaiseen palaan on painettu Team Fortress-logo. Kääreessä lukee "Dalokohs, it's delicious!" ("Dalokohs, se on herkullista!").

Kun Suklaalevyä käytetään, se parantaa 20% Heavyn maksimiterveydestä (60 osumapistettä). Sen lisäksi se nostaa Heavyn maksimiterveyttä 50:llä osumapisteellä seuraavan 30:n sekunnin ajaksi (jolloin hänen maksimiterveytensä on 350), joka vastaa tavallaan Medicin yliparannusta. Suklaalevyn yliparannus ei kuitenkaan kasaannu Medicin tai apulaitteen yliparannuksen kanssa. Suklaalevyn tuoma ylimääräinen terveys ei pysy mikäli Heavy vaihtaa toissijaista asevalintaansa. Kuten Voileipäkin, Suklaalevy tekee käyttäjästään hetkeksi liikuntakyvyttömän; toisin kuin Voileipä, Suklaalevy ei voi sammuttaa palamista eikä sitä voi syödä veden alla. Suklaalevyä ei voi myöskään pudottaa tiimikavereiden käytettäväksi ja sitä voi syödä jatkuvasti ilman latausaikaa.

Parantaminen ja toiminta-ajat

Parantamis- ja toiminta-ajat
Vaikutus Adds +50 max health for 30 seconds
Parantaminen
Parannuksen määrä 60
Toiminta-ajat
Kulutusaika 4.3 sec
Vaikutusaika 30 sec
Luvut ovat yhteisön testaamia arvioita.

Kaikki ajat ovat sekunneissa. Ajat ovat likiarvoisia ja yhteisön kokeellisesti määrittämiä.

Esittely

Kaava

Naps! Atomi-isku Toveri voileipä Suklaalevy
Item icon Bonk! Atomic Punch.png + Item icon Sandvich.png = Item icon Dalokohs Bar.png

Aikaisempia muutoksia

8. heinäkuuta 2010 -päivitys

  • Latausmittari määrittää nyt sen, milloin Suklaalevyä voi käyttää.

30. syyskuuta 2010 -päivitys

  • Aseen latausta muutettiin siten, että sitä voi nyt käyttää jatkuvasti myös täydessä terveydessä ollessa.

Bugit

  • Kun Heavy syö Suklaalevyä, hänen vuorosanansa ovat samat kuin Voileipää syödessä. Myös Heavyn suusta tulevat muruset ovat samanlaisia kuin Voileipää syödessä.

Triviaa

  • Suklaalevyn englanninkielinen nimi "Dalokohs" on venäjän sana "shokolad" (suklaa) takaperin.
  • Tämä malli tehtiin alunperin yhteisön tekemää mallia varten, joka sai Heavyn näyttämään Coachilta, joka on selviytynyt Valven pelissä Left 4 Dead 2.
  • Alkuperäisessä mallissa ei ollut tiimin värisiä variaatioita, ja tekstuurissa ei ollut kiiltoefektiä. RED-tiimin suklaalevyä varten sen värisävyä muutettiin ajan ja vaivan säästämiseksi.

Galleria

Katso myös