Scutul pentru Pericol al lui Darwin

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Doar m-am încălzit.
Sniper

Scutul pentru Pericol al lui Darwin este un obiect fabricabil secundar pentru clasa Sniperului. Pare să fie o piele de crocodil, cu tot cu coadă, întinsă pe un cadru de lemn. Un craniu de pasăre este agățat de centura legată în jurul corpului.

Asemănător cu Razorback-ul, Scutul pentru Pericol al lui Darwin e un obiect pasiv care e folosit ca un scut pentru protecția spatelui. Acesta oferă 25 puncte de viață în plus pentru Sniper-ul ce-o poartă. Aceasta însă, nu protejează jucătorul de Înjughieri pe la spate.

Demonstraţie

Set de obiecte

Articol principal: Seturi de obiecte
Trusa Croc-o-Stil
Backpack The Croc-o-Style Kit Bundle.png
Darwin's Danger Shield
Darwin's Danger Shield
Efect

Leave a Calling Card on your victims.

Schemă

Razorback Reclaimed Metal Darwin's Danger Shield
Item icon Razorback.png + Item icon Reclaimed Metal.png = Item icon Darwin's Danger Shield.png

Trivia

Design-ul original cu picioare.
  • Numele obiectului ar fi o referință pentru mai multe lucruri. Pentru început, Darwin se poate referi la capitale din Teritoriul Nordic din Australia, țara natală a Sniper-ului. Pe cealaltă parte, Darwin se poate referi la Teoria lui Charles Darwin despre selecţia naturală.
  • Acest obiect ar putea proveni din același crocodil ca Bătrânul Snaggletooth sau Centura cu Trofee.
  • Prima Versiune a scutului avea picioare jigglebone, și pielea de crocodil era întinsă pe un scut complet în loc de a fi tăbăcită pe o tablă de întindere, dar acestea au fost schimbate în procesul de creație.[1]
  • Centura Scutului pentru Pericol al lui Darwin acoperă orice Insignă care e purtată (Mercenary, Aventurier, Veteran, Războinicul Primordial, Insigna Polycount, și insignele Mini-Jocului pentru Duel).


Referințe

  1. Polycount Forum - View Single Post - TF2 - Polypack - nrek, retrieved 2010-10-18.

Mai vezi